Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Genetische veranderingen luchtwegen en immuunsysteem al door lage concentratie spike eiwit – Aanwijzingen dat gevaccineerden een gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerden worden sterker Een regering die uw gezondheid op het oog heeft zou onmiddellijk stoppen met vaccineren

—————————————————————————————————————————————-

Ook vanuit de gevestigde actieve wetenschap zwelt de kritiek op de Covid-19 vaccins aan. Dr. Lee Makowski, voorzitter van de bio-ingenieursafdeling van de Northeastern University, waarschuwt in het vakblad Viruses dat er steeds meer aanwijzingen zijn dat het spike eiwit, dat op instructie van ALLE corona vaccins door het menselijk lichaam wordt aangemaakt, grote gezondheidsschade en zelfs de dood kan veroorzaken.

Politici, media, en instanties zoals de CDC en het RIVM beweren dat het spike proteïne ‘onschadelijk’ is, en de Covid vaccins die ervoor zorgen dat het lichaam deze proteïne gaat aanmaken, ‘veilig’ zijn. Een groeiend aantal gevestigde actieve wetenschappers zien echter steeds meer aanwijzingen en bewis dat juist het tegendeel het geval is.

‘Schade, ernstige infecties en de dood door deze vaccins?’

De titel van dr. Makowski’s artikel in het vakblad Viruses zegt al meer dan genoeg: ‘Veroorzaken Covid vaccins die bedoeld zijn om immuniteit tegen het spike proteïne te creëren in plaats daarvan schade, ernstige infecties en de dood?’

De researchers ontdekten dat het spike eiwit zelfs in lage concentraties genetische veranderingen in de luchtwegen teweeg brengen, en direct van invloed zijn op de reactie van het immuunsysteem op ontstekingen en virussen. Volgens dr. Makowski lijkt het er zelfs op dat alleen het spike eiwit verantwoordelijk is voor de inmiddels beruchte bloedstolsels, en niet zozeer het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus zelf.

Als dit door meer wetenschappers wordt bevestigd, dan zijn de Covid-19 vaccins – die ongeacht hun werking (mRNA, adenovirus / virale vector, DNA) allemaal coderen voor het spike eiwit – nog gevaarlijker voor de menselijke gezondheid dan kritische wetenschappers sinds vorig jaar reeds vermoedden.

Worden gevaccineerden wandelende besmettingshaarden?

Bovendien wordt het aannemelijk dat dr. Lee Merritt wel eens gelijk kan hebben, en het spike eiwit dat in gevaccineerde mensen wordt aangemaakt overdraagbaar is op anderen. Met andere woorden: gevaccineerden worden wandelende spike-fabrieken, en zouden zo ook ongevaccineerde mensen kunnen besmetten met een schadelijke, potentieel dodelijke auto-immuunziekte.

Wetenschappers van het Sloan Kettering Institute laten een andere, minstens zo ernstige waarschuwing horen: het mRNA in de vaccins kan ervoor zorgen dat proteïnen die de ontwikkeling van kanker tegengaan, worden onderdrukt. De Covid vaccins verhogen dus het risico op het krijgen van kanker.

UCLA dr. Whelan waarschuwde FDA voor ernstige gezondheidsschade

In december 2020 waarschuwde dr. J. Patrick Whelan van de UCLA de Amerikaanse FDA dat het ‘virale spike proteïne dat het doel is van de belangrijke Covid vaccins tevens een van de belangrijkste stoffen is die schade aan verder gelegen organen veroorzaakt, mogelijk inclusief het hart, de longen en de nieren.’

Dr. Whelan legde uit dat niet het virus, maar het spike proteïne ervoor verantwoordelijk is dat sommige mensen zo moeizaam herstellen van Covid-19, en vaak nog langdurige gezondheidsklachten houden, waaronder hartproblemen. Dat komt omdat het spike proteïne zich bindt aan ACE-2 receptoren in het hart, en ook in de hersenen en andere organen zoals de lever en de nieren. Hierdoor kunnen zelfs de kleinste bloedvaatjes worden beschadigd.

Whelan heeft de FDA dan ook klip en klaar laten weten dat het spike proteïne ‘in’ de vaccins ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt.

Ook pathologen en tandartsen wijze spike proteïne als boosdoener aan

Dr. Richard Vander Heide, professor pathologie aan de Louisiana State University, verrichtte autopsies op Covid-19 doden, en kwam tot dezelfde conclusie: de bloedproppen, waar sommige overledenen vol mee zitten, worden veroorzaakt door het spike proteïne. Vooral mensen met overgewicht lopen gevaar, omdat zij vaak aan chronische ontstekingen leiden.

Zelfs tandartsen luiden de noodklok. Zij zien dat voorheen gezonde patiënten nu tandvleesontstekingen krijgen, en denken dat het spike proteïne de boosdoener is.

Pfizer experimenteert zelfs op kinderen, peuters en baby’s

Een 40 jarige zwangerschapsmedicus uit Californië omschreef de eerste dosis van het Pfizer vaccin bij een patiënt als ‘een dodelijke gebeurtenis voor de foetus’, waardoor de vrouw zes dagen later een miskraam kreeg.

Ondertussen blijft vaccinfabrikant Pfizer aantonen dat het geen enkele ethische grenzen meer hanteert. Zelfs kinderen worden nu als proefkonijnen gebruikt voor hun experimentele gen-therapie ‘vaccins’. Een tweejarige peuter is er reeds aan overleden.

Al jaren bekend dat mRNA kan worden ingeademd

Het is al jaren bekend dat mRNA kan worden uit- en ingeademd, en op deze wijze als een passieve vaccinatie kan dienen. ‘Betekent dit dat het Covid spike proteïne, dat door het menselijke lichaam wordt aangemaakt nadat het is gevaccineerd, via de ademhaling kan ontsnappen en ongevaccineerde mensen kan infecteren?’ vraagt dr. Mark Sircus, professor natuurlijke oncologie zich af.

‘Het is een vreselijke gedachte dat de krankzinnigen die het virus met ‘gain of function’ experimenten hebben gecreëerd, hand in hand gaan met vergelijkbare krankzinnigen in de farmaceutische industrie die hun vaccin gebruiken om spike proteïnen nog breder over de menselijke bevolking te verspreiden.’

Een regering die uw gezondheid op het oog heeft zou onmiddellijk stoppen met vaccineren

Het lijkt me zonneklaar dat iedere overheid die daadwerkelijk de gezondheid van het volk op het oog heeft, nu onmiddellijk een moratorium op alle Covid-vaccinaties zou afkondigen, in ieder geval totdat er wereldwijd meer onderzoek is verricht, voordat deze vaccins inderdaad uitlopen op een dodelijke slachting zoals de wereld die nog nooit eerder heeft meegemaakt.

Het tegendeel is echter het geval. De Nederlandse regering is bezig met een serie (grond)wets wijzigingen, die het afpakken van onze vrijheid en ons zelfbeschikkingsrecht permanent moeten maken, en bovendien de weg vrijmaken voor verplichte vaccinaties.

Mocht het inderdaad zover komen, dan kunnen we vermoedelijk niet anders dan concluderen dat onze eigen overheid zich tot grootste vijand van de volksgezondheid heeft verklaard, en willens en wetens meewerkt aan het uitvoeren van een potentiële genocide. We kunnen alleen maar hopen dat er in Den Haag nog voldoende politici en parlementariërs rondlopen die (weer) gaan luisteren naar hun geweten. Bij een aantal beleidsbepalers lijkt dat inmiddels definitief niet meer te functioneren.

Xander

(1) drsircus.com

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *