Het vaccinatiepaspoort wordt er gewoon doorgedrukt door het oorlogskabinet – Martin Vrijland


Met 1,7 miljoen honden in Nederland heeft men al jaren kunnen proefdraaien met het vaccinatiepaspoort en een chipsysteem. Het was allang duidelijk dat nu ook mensen als honden behandeld zullen gaan worden. Maurice de Hond heeft ongetwijfeld aerosollende cijfers over hoe effectief vaccineren in Israël is, maar uit een landelijke peiling blijkt toch echt dat 90% tegen vaccineren is. Het demissionair (oorlogs)kabinet drukt het vaccinatiepaspoort er vandaag echter zonder blikken of blozen doorheen.

Gelukkig hebben we oppositiepartijen en oppositiekanalen die allemaal de besmettingsleugen in standhouden en dus is de aanhang van die schijnoppositie mooi in kaart gebracht (big data) via argumenten die de essentie missen. Echt verzet blijft uit. De “wappies” (de 21e eeuw Joden) kun je uiteindelijk wel de juiste kant op dwingen, want de alternatieve kanalen houden de virusleugen in stand. Lukt het niet om die wappies over de streep te krijgen? Dan dwing je ze gewoon. Het vaccinatiepaspoort biedt hierin de helpende hand.

Wilt u nog even weten waarom een vaccinatiepaspoort fascistisch is? Lees dan nog eens dit artikel en de vele anderen die ik daarover schreef. Het feit dat ik dit fascisme al jaren aan zag komen was één van de redenen om in 2012 mijn ontslag te nemen en te gaan schrijven. Ik kon niet vermoeden in welke slangenkuil van gecontroleerde oppositie ik terecht zou komen en hoe sterk de octopusarmen van de staat in alle lagen van de maatschappij geïnfiltreerd zijn middels Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers), zoals de Stasi dat in de voormalig Oost Duitse DDR was met 1 op de 50 burgers. In Nederland ligt dat percentage vermoedelijk nog hoger.

Omdat steeds meer mensen voor het systeem werken en velen momenteel afhankelijk zijn van financiële steun van de staat, lijkt er nauwelijks verzet te komen en dat verzet dat we zien op tv of in de alternatieve media is geacteerd en georganiseerd door de staat zelf. “The best way to controll the opposition is to lead it yourself“. Er zal niets veranderen door het van boven te verwachten en er zal ook niets veranderen door op het schijnverzet te verwachten. De echte verandering zit in de kracht van het woord ‘NEE’. Dat begint bij ieder voor zich.

Gaan we nadenken over de angst van wat er fout kan gaan als we niet buigen voor wetten en regels van boven opgelegd, dan kunnen we wel stoppen. Het is of buigen voor de roadmap richting de volledige digitale slavernij (zie uitleg mijn boek) of kiezen voor vrijheid. Die vrijheid begint met het ‘NEE’ tegen het systeem en ‘JA’ voor de kracht van uw bewustzijn! Weet dat u een vrij mens bent; vrij van geest. Die kracht van het bewustzijn vanuit uw werkelijke essentie beschrijf ik in dit artikel. Het is aan te raden dat nog eens goed te lezen, zodat u weet in welke zekerheid en in welk groot vertrouwen u ‘NEE’ kunt zeggen tegen alles wat u door het systeem opgelegd wordt.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nlSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *