Spelen de propaganda media de bedreigingskaart en slachtofferrol? – Martin Vrijland


Het viel te verwachten dat wanneer de corona PsyOp niet genoeg aanslaat, de media de slachtofferrol gaan pushen. Jaap van Dissel is bedreigd (twee vrouwen opgepakt) en de ramen van een coronapatiënt zijn beklad met “covid=fake“. Of dat nieuws op zichzelf in scene gezet is middels pionnetjes of deepfake personages die helpen nepnieuws op te tuigen, is niet te controleren. We moeten alles maar gewoon geloven wat de media ons brengen en mogen dat vooral niet in twijfel trekken.

Komen de twee vrouwen uit het kamp Micha Kat, Wouter Raadgever en Joost Knevel die de Bodegraven hoax opgetuigd hebben? We weten het niet. Het is best makkelijk om zelf een paar stromannen of vrouwen in te zetten om je eigen oppositie op te tuigen, zodat je mensen in de slachtofferrol kunt duwen om zo een “Wat erg!” gevoel op te wekken. Money talks, money talks, dirty cash

Als u het mij vraagt gaan we de komende weken nog veel meer van dit soort – waarschijnlijk gefabriceerd – nieuws zien. Of kunt u controleren of het echt is? “Ja, want er is bewijs van de bedreigingen richting Jaap van Dissel” of “Ja, want het raam van de coronapatiënt is echt beklad” of “Ja, het OM is er zelfs mee bezig en komt met bewijs en getuigen“. Oké, dus dat kan niet gedaan zijn middels pionnetjes die daarvoor ingezet zijn? Dus dat kan niet in scene gezet zijn, omdat het bijdraagt aan de slachtofferrol?

We weten het niet, maar in ieder geval zijn de belangen groot: Iedereen moet aan de vaccinatienaald linksom of rechtsom.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, telegraaf.nlSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *