Deze school vraagt leraren om zich NIET te laten vaccineren tegen corona


Centner Academy, een privéschool in Miami, heeft medewerkers gevraagd het experimentele coronavaccin níet te nemen om de gezondheid van leerlingen en het schoolteam te beschermen.

De school adviseert leraren en medewerkers te wachten met de prik tot bekend is of dit experimentele middel invloed heeft op de gezondheid van ongevaccineerde mensen. De school zegt bovendien geen leraren aan te nemen die het experimentele coronavaccin hebben genomen tot er meer bekend is.

Duizenden leraren ontslagen

Directrice Leila Centner doet op Instagram haar beklag over de media, die de aanval op haar hebben geopend omdat ze tegen de stroom ingaat en iets heeft gedaan ‘wat haaks staat op de propaganda’ die ze dag in dag uit voorschotelen aan het volk.

Centner wijst erop dat veel scholen de coronaprik verplicht stellen en dat vele duizenden leraren worden ontslagen omdat ze het vaccin weigeren. Leerlingen die worden gedwongen zich te laten inenten, stoppen met school.

Tienduizenden vrouwen met voortplantingsproblemen

In een interne e-mail, die gelekt is naar de pers, schrijft Centner dat tienduizenden vrouwen van over de hele wereld kampen met voortplantingsproblemen sinds ze in contact zijn geweest met gevaccineerden. Ze worden niet meer ongesteld of juist heel hevig en ze krijgen bloedingen of miskramen.

Ze zegt drie vrouwen te kennen die last kregen van menstruatieproblemen nadat ze in contact waren geweest met iemand die gevaccineerd is. Niemand weet precies wat deze problemen veroorzaakt, maar het lijkt erop dat gevaccineerden iets overdragen op mensen waar ze mee in contact komen, aldus Centner.[Epoch Times]

5
20
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *