‘Officieel zijn daarmee alle vaccins illegaal’


Uit een review blijkt dat ivermectine wel degelijk werkt tegen corona. Het middel zorgt onder andere voor een aanzienlijke, statistisch significante reductie in sterfte, stellen wetenschappers. Ook lopen mensen die geregeld ivermectine gebruiken veel minder risico op corona. Dit wijst erop dat er een effectief oraal middel is tegen corona, aldus de onderzoekers in het American Journal of Therapeutics.

Deze net gepubliceerde review toont onomstotelijk aan dat we sinds vorig jaar gewoon een medicijn hebben tegen corona: ivermectine, stelt moleculair bioloog Peter Borger op Twitter. Officieel zijn daarmee alle vaccins ‘illegaal’. Ongeschreven regel: ‘Als we een niet-intraveneus medicament hebben, dan is een vaccin niet nodig’, licht hij toe.

Voorwaarde

Borger werd er vervolgens door een oplettende lezer op gewezen dat het niet eens een ongeschreven regel is, maar een voorwaarde voor de noodgoedkeuring van het Pfizer-vaccin door de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA.

Dat vaccin werd namelijk goedgekeurd voor noodgebruik omdat volgens de waakhond voldaan was aan het volgende criterium: “There is no adequate, approved, and available alternative to the emergency use of Pfizer-BioNTech COVID‑19 Vaccine to prevent COVID-19.”

Niet voldaan aan de criteria

In Europa worden dezelfde criteria gehanteerd. Fritsander Lahr legt uit: “Eén van de noodzakelijke voorwaarden voor Emergency Use Authorization van de EMA is dat er geen medicijn tegen de ziekte is. Dat lijkt er wel te zijn. Daarmee is dus niet voldaan aan de criteria voor EUA.”

Borger plaatste eerder kritische berichten over de PCR-test op LinkedIn, waarna zijn account werd geblokkeerd. “Ik werd dus wetenschappelijk gecensureerd,” zei hij eind vorig jaar bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie.

5
25
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *