Arts die bekend werd om hydroxychloroquine genomineerd voor Nobelprijs voor de Vrede


Vladimir Zelenko, die corona als één van de eerste artsen ter wereld behandelde met hydroxychloroquine, is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Hij kon in eerste instantie niet geloven dat hij was genomineerd, liet hij weten aan One America News. Hij zei dat zijn nominatie zijn boodschap geloofwaardig maakt.

Zelenko behandelde patiënten succesvol met hydroxychloroquine totdat gezondheidsagentschappen daar een stokje voor staken. “Ik probeerde mijn patiënten in leven te houden,” legde hij uit.

Veel mensen sterven onnodig

Uit zijn bevindingen, die later werden gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift, bleek dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de hoogrisicogroep met 84 procent afnam na de inzet van hydroxychloroquine. Het onderzoek werd tientallen keren herhaald en dat leverde dezelfde resultaten op.

De groep die genomineerd is voor de Nobelprijs bestaat uit 103 artsen en die zijn weer onderdeel van een groep van 11.000 artsen. “Doktoren kennen de waarheid,” zei Zelenko. “Het is alleen jammer dat zoveel mensen onnodig sterven.”

Angst als wapen

De arts benadrukte dat er ‘krachten’ actief zijn in de wereld die de mensheid hebben getraumatiseerd en die angst hebben gebruikt als wapen. “Geef niet toe aan de angst. Er zijn effectieve behandelingen. Sommige zijn zelfs zonder recept verkrijgbaar.”

Je hoeft niet te sterven aan corona. De ziekte is zeer goed te behandelen. Gebruik je gezond verstand, aldus Zelenko. Hij probeert het volk gerust te stellen: “Je hoeft hier niet bang voor te zijn als je toegang kunt krijgen tot goede zorg.”

4.8
6
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *