Ze was pas 32! Autopsie bevestigt: vrouw stierf door coronavaccinatie


Een jonge vrouw (32) uit het Duitse Herford stierf slechts enkele dagen nadat ze was ingeënt met het AstraZeneca-vaccin. Uit de autopsie blijkt nu dat dit geen toeval was. De vrouw kreeg door het coronavaccin hersentrombose met dodelijke afloop.

Jonge vrouwen worden het vaakst getroffen, bevestigt het Paul Ehrlich-Instituut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit. Dodelijke bijwerkingen doen zich vooral voor bij vrouwen onder de 55 jaar.

Stollingsstoornis

Sinds 1 april wordt de AstraZeneca-prik in Duitsland alleen gezet bij mensen ouder dan 60 jaar. Voor de 32-jarige Duitse was het al te laat: zij liet zich op 9 maart vaccineren en stierf enkele dagen later.

De patholoog in Münster heeft een autopsie uitgevoerd en woensdag maakte de Kreis Herford bekend dat ze is overleden aan een stollingsstoornis in de hersenen als gevolg van een reactie op de vaccinatie.

Onder druk gezet

Het is niet bekend waarom de jonge vrouw zich liet inenten. Met name zorgmedewerkers worden onder druk gezet om zich te laten vaccineren. Daarbij spelen groepsdruk en de angst om hun baan te verliezen een belangrijke rol. Dat terwijl dertigers heel weinig kans hebben om te sterven aan corona.

Daarnaast is nog onduidelijk hoe de coronavaccins de vruchtbaarheid beïnvloeden. Ook is onduidelijk of ze voorkomen dat het virus wordt overgedragen en of ze daadwerkelijk beschermen tegen ernstige ziekte.

[Wochenblick]

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *