‘Het voelde alsof mijn arm in brand stond’


“Ik werd midden in de nacht wakker en het voelde alsof mijn arm in brand stond,” zei de Amerikaan John McCool nadat hij zich had laten vaccineren tegen corona. “Ik dacht dat ik een hartaanval had. Ik vreesde voor mijn leven.” Hij deed iets waarvan hij nooit gedacht had dat hij het zou doen: hij liet zijn vrouw een ambulance bellen.

In het ziekenhuis deden artsen een aantal onderzoeken, maar ze konden niets geks vinden. McCool zei tegen Channel 11 dat hij geen pijn voelde in zijn linkerhand. Hij zei ook dat zijn gezicht en lippen gevoelloos waren. “Ik voel de druk, maar verder voel ik niets,” zei de man.

Hij besloot een bezoek te brengen aan een lokale chiropractor, die zei dat hij 12-20 andere patiënten met soortgelijke kwalen heeft behandeld. Zijn patiënten waren ingeënt met het coronavaccin van Pfizer of Moderna. In de meeste gevallen ging het om mannen van 40 jaar of ouder.

Beroerte of hartproblemen

De arts, Chris Olcheski, legde uit dat zich meerdere mensen bij hem hebben gemeld die na de coronavaccinatie een beroerte of hartproblemen hadden gekregen, die last hadden van uitdrogingsverschijnselen of die gediagnosticeerd waren met de aangezichtsverlamming van Bell.

Meer dan 10 patiënten hadden problemen in het bovenlichaam en bij een handvol mensen deden de problemen zich verspreid over het hele lichaam voor.[WPXI]

4.6
11
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *