tuin niet in de ‘gevaccineerden zijn besmettelijk’ psyop – Martin Vrijland


De ultieme manier om de oppositie tegen vaccinaties te breken is door een gecontroleerde oppositie campagne te lanceren die in feite de besmettingsleugen bekrachtigt, maar die tevens zo absurd is dat je in later stadium die zelf-opgetuigde-oppositie ten schande kunt maken.

De website truthunmasked.org is daarvan een levensgevaarlijk goed voorbeeld. De zogenaamde “artsen” en “verpleegkundigen” op die website beweren dat het mRNA in vaccins een proteïne aanmaakt dat zelfs door de huid en adem van gevaccineerden naar buiten komt, waardoor mensen die met gevaccineerden in aanraking komen onvruchtbaar worden en allerlei rare bubbels op hun huid krijgen.

Toen ik de video’s op die website bekeek, moest ik niet alleen erg lachen, maar zag ik ook en vooral verhalen vol hypnose spreektechnieken en handgebaren van de sprekers die niet alleen angst aanwakkeren, maar ook met geen enkel bewijsmateriaal in de vorm van foto’s of andersoortig bewijs op de proppen komen. Nu kunt u denken: “Ach, Vrijland jij ziet overal spoken“, maar ik heb inmiddels wel bewezen accuraat te zijn in mijn analyses.

Wat het meest opviel is dat de vrouwelijke spreeksters mij deden denken aan de staatstrol Jeroen Hoogeweij, die zich na alle online smaad- en laster aanvallen op mijn persoon, om liet bouwen naar Naomi. Kortom: alle spreeksters zijn – als u het mij vraagt – transgenders en onderdeel van de Big Club, die het grote masterscript richting de transgender/androgyne androïde mens (zie boek) veilig moeten stellen. Als zij daarvoor even gecontroleerde oppositie moeten spelen om zo de oprechte oppositie tegen vaccinaties te kunnen kraken, zullen zij zich daar waarschijnlijk graag voor lenen.

Kijkt u zelf even naar een kleine greep uit de lijst van video’s op de genoemde site en doe er mee wat u wilt. Ik geef slechts mijn mening als journalistiek analist (en lees verder onder de video’s):

Het feit dat datgene wat men in de mainstream media, wetenschap en politiek virussen noemt, bewezen niet besmettelijk zijn, maar feitelijke exsomen (lichaamseigen schoonmaak-reactie op vervuiling) zijn die niet buiten het lichaam overleven (omdat ze geen levende celkern hebben), moet door alle gecontroleerde oppositie ondermijnd worden. Anders gezegd: alle gecontroleerde alternatieve media houden linksom of rechtsom de besmettingsleugen in stand.

Ook de gecontroleerde oppositie van de “dames en heren” in de video’s van truthunmasked.org, is wederom gebaseerd op de besmettingsleugen, maar dan dit keer op het idee dat het proteïne dat aangemaakt wordt door mRNA buiten het lichaam kan overleven en besmettelijk kan zijn via de huid of adem van gevaccineerden.

Klinkklare nonsens. Tuin er niet in en laat u niet meeslepen in het valse dubbelspel van nepoppositie! Zij zijn er om het vangnet waarin zij u lokken te doen afzinken om de laatste weerstand tegen vaccinaties definitief te breken.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *