Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Nog geen reden voor paniek, maar wel om extra goed op te passen – ‘Wetenschappelijk aangetoond dat mens groot aantal proteïnen uitademt (dus mogelijk ook het spike eiwit dat door de Covid-19 mRNA vaccins wordt aangemaakt)

—————————————————————————————————————————————–

(05.00) – Vooral uit de Verenigde Staten, maar ook uit Nederland, komen steeds meer berichten van ongevaccineerde mensen die ziek worden na contact te hebben gehad met gevaccineerde mensen. Vanwege de tamelijke schokkende aard van deze berichten heb ik eerst nader onderzoek gedaan alvorens dit te publiceren. Tot mijn verontrusting blijkt het wel degelijk een plausibele verklaring te zijn die wetenschappelijk onderbouwd kan worden. Er is weliswaar nog geen reden voor paniek, maar wel om extra goed op te passen, want als dit bizarre fenomeen zich verder verspreidt – en misschien is dat in India, waar al zo’n 150 miljoen Covid prikken zijn gezet en dat juist nu een dramatische ‘derde golf’ zou beleven, reeds het geval? – dan betekent dit dat niet ongevaccineerde mensen, maar juist gevaccineerden een gevaar voor de samenleving zouden kunnen gaan vormen.

Diverse soorten bloedingen, diarree, huidklachten

Van een zeer betrouwbare bron in Nederland hebben we vernomen dat de laatste dagen diverse ongevaccineerde mensen in de directe omgeving last hebben gekregen van bloedneuzen, oorbloedingen, malaise, diarree en huidklachten nadat ze contact hebben gehad met gevaccineerden.

Ook in de Verenigde Staten zijn plotselinge vreemde bloedingen de meest gemelde klacht. Vooral vrouwen lijken extra gevoelig te zijn, en klagen over uitblijvende, onregelmatige en/of hevige en ook zeer pijnlijke menstruaties. Dit zou een aanwijzing kunnen zijn voor eerdere waarschuwingen van wetenschappers – en zoals overigens ook gewoon te lezen is in de bijsluiters van vaccinfabrikanten zoals Pfizer – dat de Covid vaccins van invloed kunnen zijn op de vruchtbaarheid en de voortplantingsorganen.

Veel zwangere vrouwen blijken last te krijgen van bloedingen, en er zouden zelfs reeds miskramen zijn gemeld. Andere ongevaccineerden krijgen kort na contact met gevaccineerden last van migraine, neusbloedingen en blauwe plekken (onderhuidse bloedingen). Er zijn ook berichten dat huisdieren zijn gestorven na te zijn aangeraakt door een gevaccineerd persoon.

‘Veel vrouwen met menstruatieklachten’

Chloe Angeline, een holistische vrouwenarts, plaatste vorige week een video waarin ze vertelde in zeer korte tijd een enorm aantal vrouwen met menstruatieklachten in haar praktijk te hebben gekregen. ‘En er zijn vrouwen die al in menopauze zijn, en weer ongesteld zijn geworden… Het is in onze kring welbekend dat als vrouwen in menopauze dit overkomt, het kanker is.’

‘Dit gaat om het opkomen voor de gezondheid van de mensheid… Achter de schermen is er iets gaande. De vrouwelijke gezondheid is het doelwit… en het veroorzaakt een aanzienlijke daling van het mannelijke sperma… Ze proberen ons te steriliseren… We hebben het aantal miskramen met bijna 400% zien stijgen.’

‘Dode huisdieren en voortplantingsproblemen bij mensen’

Een andere video is gemaakt door een verpleegkundige die berichten kreeg dat tegen Covid-19 gevaccineerde mensen onbedoeld huisdieren hebben gedood door hen enkel aan te raken. Op haar website staat veel info. Ze zegt onder meer het volgende:

‘Veel mensen noemen dit shedding, en daarmee denken ze aan… verzwakte virale (vaccins), maar dat is niet wat dit is. Dit is mRNA gentherapie die uw lichaam aanzet tot het aanmaken van spike proteïnen… Dit zijn experimenten met mensen, wat nog nooit eerder is gedaan. Het verandert de menselijke samenstelling van het lichaam. Dit proces begint in het lichaam en stopt niet. Het komt uit hun adem, het komt uit hun poriën… Deze spike proteïnen veroorzaken voortplantingsproblemen in mensen, en zorgen ervoor dat mensen worden gesteriliseerd.’

Vreemde blauwe plekken, migraine, miskramen

‘Vrouwen en mannen die in contact zijn geweest met mensen die dit vaccin hebben gekregen.. raken plotseling bedekt met vreemde blauwe plekken… Vrouwen zo jong als 10 jaar oud worden vroeg ongesteld, 11 jaar oude meisjes krijgen het twee keer per maand, en andere mensen krijgen zware migraine… Mensen hebben bloedproppen zo groot als hun vuist… Mannen wier partner het vaccin kreeg, gaan naar bed en zitten onder de blauwe plekken als ze wakker worden.’

‘Er bestaat het risico dat mensen doodgeboren of beschadigde foetussen krijgen als ze in de buurt van mensen zijn geweest die het (Covid vaccin) hebben gekregen, omdat het miskramen kan veroorzaken… We kunnen niet weten of het menselijke lichaam ooit dit mechanisme waarmee spike proteïnen worden geproduceerd zal stopzetten. Mensen die het (vaccin) hebben gehad zouden die dus voor altijd kunnen blijven aanmaken.’

Op 16 april berichtte de Montana Daily Gazette, een conservatieve Amerikaanse christelijke nieuwssite, dat ‘Ongevaccineerde Vrouwen miskramen melden na interacties met gevaccineerde mensen.’ Op 7 april stond in de grote Britse krant Daily Mail al te lezen dat ook steeds meer gevaccineerde vrouwen klagen over grote veranderingen in hun menstruatie nadat ze zich hebben laten inspuiten met deze experimentele gentherapie ‘vaccins’. (1)

Mensen ademen talloze proteïnen uit

Het is in de wetenschap al jaren bekend dat mensen een grote verscheidenheid aan stoffen uitademen. Adem bevat zelfs een moleculaire ‘blauwdruk’ die uniek is voor ieder individu (een soort ‘vingerafdruk’) (2). In die adem kunnen ook diverse soorten proteïnen (eiwitten) zitten, zoals een team Franse wetenschappers in 2017 constateerde. Bij twee groepen van ieder 10 gezonde personen werden 229 unieke proteïnen in de adem aangetroffen, waarvan 153 in beide groepen. De meesten proteïnen bleken afkomstig te zijn uit de longen en luchtwegen, en acht uit het speeksel (3). Dat maakt het uitademen van het ziekmakende spike eiwit dat door de Covid-19 vaccins wordt aangemaakt zeer wel mogelijk en wellicht zelfs waarschijnlijk.

Antistoffen door vaccins vallen essentieel zwangerschapsproteïne aan

Dit spike proteïne vertoont overigens bijzonder veel overeenkomsten met het natuurlijke syncytine-1, een essentiële proteïne voor een succesvolle zwangerschap. Dit betekent dat de antilichamen die het menselijke lichaam door een Covid-19 vaccin tegen het spike eiwit (van het SARS-CoV-2 virus) aanmaken, ook deze syncytinen kunnen aanvallen en vernietigen. Bij vrouwen kan dit de vorming van een placenta voorkomen, waardoor ze permanent onvruchtbaar worden. Deze spike eiwitten verdwijnen namelijk nooit meer uit het lichaam en worden, zoals we al hebben geschreven, mogelijk zelfs constant aangemaakt. (1)

Mensen worden geprogrammeerd, maar voor wat?

‘mRNA is als software,’ legde Moderna’s CEO Stéphane Bancel enige tijd geleden uit. ‘Je drukt gewoon op de knop en een heleboel zaken gaan zich ontwikkelen.’ Volgens Moderna’s Chief Medical Officer Tal Zaks heeft het inbrengen van genetisch manipulerend mRNA in het lichaam ‘ingrijpende gevolgen hebben voor alles, van de griep tot kanker… Feitelijk hacken wij de software van het leven.’

Dus waar worden mensen die zich met deze ‘vaccins’ laten inenten dan voor geprogrammeerd? Is dat enkel om een spike eiwit aan te maken (en dan maar zien wat er van dit experiment met miljarden mensen komt), of zit daar wellicht een andere, nog veel duisterdere agenda achter? Worden mensen geprogrammeerd om alleen nog maar technocratische slaven te kunnen zijn, en daar zelfs blij mee te zijn?

Wordt hun genetische code zo veranderd, dat er voorgoed een eind komt aan hun mogelijkheid zich voort te planten, en misschien zelfs aan hun vrije wil? Wordt het ‘energieveld’ van ieder gevaccineerde mens, uw menselijke ‘geest’, misschien wel volledig afgesloten en ‘dood’ gemaakt, zodat u uw unieke persoonlijkheid, uw ‘ik’ verliest, en als een willoze ‘cyborg’ opgaat in een wereldwijd digitaal gecontroleerd netwerk?

Topwetenschappers vrezen ‘wereldwijde catastrofe’ en ‘massale depopulatie’

Eén van de felste critici van het eerste uur, dr. Sherri Tenpenny, zei onlangs in een discussie met dr. Carrie Madej, dr. Christiana Northrup, dr. Larry Pavlovsky en dr. Lee Merritt dat het meer op een vorm van transmissie lijkt, dus besmetting, in plaats van op shedding. De Duitse microbioloog dr. Sucharit Bhakdi is in Europa één van de belangrijkste kritische wetenschappers, en waarschuwde vorig jaar al dat de Covid-vaccins in werkelijkheid bedoeld zijn ‘om een wereldwijde catastrofe te veroorzaken en de mensheid te decimeren.’

De overeenkomstige visie van dr. Mike Yeadon, ex-vice president van Pfizer, hebben we regelmatig in artikelen besproken. Hij heeft letterlijk gezegd dat ‘als iemand een groot deel van de wereldbevolking kwaad wil doen of wil doden, dan kunnen de systemen die nu worden klaargezet dit mogelijk maken. Het is mijn weloverwogen mening dat het volledig mogelijk is dat dit (Covid vaccin) gebruikt zal worden voor depopulatie op massale schaal.’

‘Wee de zwangeren en zogenden’

‘Wee de zwangeren en zogenden in die dagen… Wat er zal dan een grote verdrukking zijn, zoals er niet geweest is van het begin der wereld tot nu toe, en ook nooit meer wezen zal. En indien die dagen niet ingekort werden, zou geen vlees behouden worden.’ (Matteüs 24:19a+21-22)

In de context lijkt deze profetie van Jezus Christus in eerste instantie te gaan over de val van Jeruzalem en vernietiging van de Tempel tussen het jaar 68 en 70 (‘bidt dat uw vlucht niet… op een sabbat valt’, vs. 20, vergelijk Lucas 21:23 ‘Wee de zwangeren en zogenden in die dagen! Want er zal grote nood zijn over het land en toorn over dit volk, en Marcus 13:14: ‘‘.. laten dan die in Judea zijn, vluchten…’). Toch lijken deze passages nu ook op bijna huiveringwekkende wijze van toepassing te zijn op de laatste fase van de eindtijd waar we sinds 2020 in terecht lijken te zijn gekomen.

 

Xander

(1) The Freedom Articles
(2) Science Daily
(3) Journal of Breath Research (IOPscience.iop.org)

Zie ook o.a.:

28-04: Officiële EU-cijfers 17 april: 7766 vaccinatiedoden en ruim 330.000 gewonden
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
29-03: Covid vaccins richten volgens officiële EU statistieken slachting aan in Europa
16-03: Strafrechtelijk onderzoek naar AstraZeneca nadat leraar sterft na vaccinatie, maar Italië gaat gewoon door met inenten|
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: (/ Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk’ noemen.

2020:

29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengt SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam.

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *