avondklok heeft geen enkel effect gehad – Martin Vrijland


Ernst (subliminaal voor de ernstige man) Kuipers stelde gisteravond bij überslijmbal Beau van Erven Dorens (iets met ‘over het paard getild’, Gooi, adel en ‘wij doen alles voor ijdelheid’) op RTL dat de avondklok geen enkel effect gehad heeft. Kuipers is net als Diederik Gommers voorzitter van iets. Dan ben je belangrijk. Ernst is voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg. Dat bestond vroeger vermoedelijk niet, maar tegenwoordig verzinnen ze van alles om buikspreekpoppen een belangrijke positie te geven. Dit soort figuren mogen de perceptie van de massa sturen met propagandawerk en gefabriceerde cijfers.

Goed, dus de avondklok heeft geen enkel effect gehad en dus is het ernst (toch Ernst?). Als iets geen enkel effect gehad heeft zou je ook tot de conclusie kunnen komen dat het per definitie zinloos is geweest, maar dat wisten wij al. We worden compleet in de maling genomen, maar een regiem dat gebaseerd is op leugens kan nooit haar eigen leugens toegeven, want dan zou het zichzelf in de gevangenis moeten zetten en zou de gehele op Machiavelliaans list en bedrog gebaseerde machtspiramide zichzelf op moeten sluiten en dat is een illusie. Het maximaal haalbare is een kabinet dat zichzelf demissionair maakt, omdat dat wel even handig is; zo’n oorlogskabinet dat mag doorslopen tot de nieuwe ploeg er is.

Even los van de farce die democratie heet, is het dus uitgesloten dat u ooit nog op tv (in de media in zijn algemeenheid) of vanuit de politiek een beetje waarheidsserum zult proeven. Dat kan simpelweg niet. Dan zouden zij de basis onder hun eigen machtspiramide wegvagen en zouden ze publiekelijk zichzelf met pek en veren moeten besmeuren. Ik geloof niet dat dat ooit in de geschiedenis voorgekomen is. En dus moet ook deze playboy Kuipers (subliminaal voor roemrijke ruimtevaarder) zijn propagandapraatje doen; een propagandapraatje dat moet bijdragen in het goedpraten van een fascistische registratiesysteem van gevaccineerden. Dat gaat altijd via de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘. We hebben een probleem, de gevolgen zijn rampzalig, maar gelukkig kunnen we u de oplossing aanreiken.

Het werd al meteen duidelijk waar op aangestuurd zou worden. Onderstaande Facebook reacties lieten het al zien:

Gelukkig zijn er velen die mij gemeld hebben: “Je kunt je gewoon uitschrijven hoor”. En wat dacht u wat daarvan het effect is? Stel je hebt 100 mensen in een zaal waarvan je allemaal de naam, adres en woonplaats weet en je vertelt ze dat je een database hebt waarin ze allemaal vermeld staan om in aanmerking te komen voor het winnen van een appeltaart. Daarna meld je ze dat iedereen een voor een naar voren mag komen om aan te geven of ze wel of niet in aanmerking willen komen voor de appeltaart. Weet je dan precies welke mensen geen appeltaart willen? Het antwoord is ‘ja’. Ook als bepaalde mensen gewoon simpelweg niet naar voren komen, omdat ze geen zin hebben om aan die appeltaart nonsens mee te doen, weet je precies wie dat zijn. Dat waren dan degenen die niets gedaan hebben.

Alles wordt geregistreerd en als alles wordt geregistreerd, legt dat de basis voor een fascistisch systeem, waarbij mensen die niet gevaccineerd wensen te worden, uitgesloten zullen worden van maatschappelijke deelname. Dat zal geleidelijk gaan, maar stapsgewijs fascisme is nog steeds fascisme; ook als het verkocht wordt als noodzakelijk kwaad “omdat er zoveel mensen doodgaan”; ook als de (gecontroleerde oppositie partij) FvD ingezet wordt om dat idee weg te zetten als een rechtse wappie kronkel.

We zijn zo langzamerhand beland in de fase dat er genoeg mensen een spriet achter in hun neus gedouwd hebben gekregen (zie hier wat dat doet) en een aantal mensen al gevaccineerd is (maar veel minder dan de propaganda media u doen geloven). Voldoende mensen zijn ook psychisch getraumatiseerd en uitgeput. Zo kan men de besmettingsleugen koppelen aan daadwerkelijke toenames van ziekteverschijnselen, maar het meeste zal gewoon gebaseerd zijn op propagandaleugens, nepnieuwsproducties en gefabriceerde cijfers. Het social media leger en de Inoffizieller Mitarbeiter op straat en in uw directe omgeving helpen de discussie in het voordeel van de staat te bewaken.

De volgende stap is dat de ongevaccineerden een bron voor mutaties zijn (zie deze voorspelling); “mutaties waartegen de vaccins nog niet opgewassen zijn” (zo zal men zeggen). Dat zal dan de angstige schapen een extra motivatie geven om goedkeuring te geven aan dit openlijk fascisme van een registratiesysteem en uitsluiting. Verplichte GGZ en opsluiting in kampementen (zie hier) is de volgende fase. Je kunt er donder op zeggen!

En dus is nu de tijd om NEE te zeggen tegen alles wat u door de schijnmacht wordt opgelegd. Wees non-compliant, u staat niet alleen! Vandaar dat ze dagelijks zoveel propagandageweld in uw gezicht moeten smijten. Er is meer weerstand dan zichtbaar wordt gemaakt. Stop elke vorm van medewerking aan dit leugenachtige regiem.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, telegraaf.nlSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *