jonge en gezonde mensen hoeven geen coronavaccin te halen


Podcastgigant Joe Rogan heeft voor ophef gezorgd door in zijn podcast te zeggen dat jonge en gezonde mensen het coronavaccin niet nodig hebben. In de lijst met trending topics op Twitter stond hij dinsdag bovenaan.

“Als je 21 jaar oud bent en mij zou vragen of je je moet laten vaccineren, dan zou ik zeggen: ‘Nee. Ben je gezond? Ben je een gezond persoon? Als je gezond bent en je beweegt veel en je eet goed, dan hoef je je geen zorgen te maken,” zei Rogan.

Deugen

Hij had het met komiek Dave Smith ook over bedrijven die hun medewerkers verplichten om zich te laten vaccineren en het inenten van kinderen. Rogan zei dat zijn twee kinderen corona hebben gehad en dat het ‘niets voorstelde’. Eén van hen had hoofdpijn en de ander voelde zich enkele dagen niet goed.

Smith wees erop dat veel mensen het vaccin nemen om anderen te laten zien hoeveel ze om iedereen geven. Hij zei dat hij zijn dochter niet met iets gaat injecteren om te deugen.

Gestoord

Rogan zei het verbazingwekkend te vinden dat zo’n uitspraak – dat je het vaccin niet laat inspuiten bij je kind – controversieel is. “Het is gestoord!”

“We hebben het niet eens over de griep, waar afgelopen jaar 22.000 mensen aan stierven. We hebben het over iets wat statistisch gezien niet gevaarlijk is voor kinderen. En toch willen mensen dat je je kind laat vaccineren. Ik vind dat gestoord.”

Vorig jaar ging de podcast van Rogan exclusief naar Spotify, dat naar aanleiding van de ophef heeft besloten om de bewuste aflevering van The Joe Rogan Experience niet offline te halen.

[Infowars]

4.8
32
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *