Het RIVM registratiesysteem gevaccineerden is fascisme 2.0 – Martin Vrijland


De afgelopen dagen kreeg ik van meerdere lezers al de tip dat het RIVM een registratiesysteem heeft opgetuigd waarin uw vaccinatie-status wordt bijgehouden. Het leek me nuttig om dit eerst even grondig uit te zoeken, alvorens hierover te publiceren, maar het is gewoon écht waar. Het gaat gebeuren. De website van de rijksoverheid meldt het glashelder. Het RIVM tuigt een database op van gevaccineerden en daarmee dus ook van ongevaccineerden.

Het was slechts een kwestie van tijd en volledig in de lijn der verwachting. Sterker nog: het lag waarschijnlijk al op de plank voordat de neppandemie begon.

“Nou en, dat is toch goed zo’n database?”, zouden sommigen onder u nu kunnen denken, maar uit een landelijke peiling blijkt dat veel meer mensen tegen vaccineren zijn dan de media en politiek ons doen geloven. Om precies te zijn: een ruime meerderheid van 90% van de bevolking is tegen.

De rechtse website Naturalnieuws (die, net als de rest van de gecontroleerde alternatieve media, de besmettingsleugen in stand houdt) meldt dat IBM, net als onder het nazi regiem uit de jaren ’30 van de vorige eeuw, ook het huidige (nooit verdwenen) nazisme support middels het leveren van de vaccinatiepaspoort systemen. Of het RIVM ook op die IBM systemen draait is de vraag, maar dat wereldwijd hetzelfde programma uitgerold wordt moge duidelijk zijn.

Waarom registratie van gevaccineerden feitelijk fascistisch is, kun je de gehypnotiseerde massa toch niet uitleggen. Zij staan maar in één modus en dat is: “Wij geloven alles wat de politiek, de zogenaamde experts en de media ons vertellen”. Je kunt mensen onder hypnose alles wijsmaken en zij zullen de logica niet kunnen zien (zie hier hoe dat werkt). Dus als u probeert uit te leggen dat een vaccinatiedatabase, een vaccinatiepaspoort of een vaccinatieapp feitelijk tot uitsluiting leidt, zullen zij hun schouders ophalen en zeggen dat dat dan gewoon uw eigen schuld is.

Natuurlijk is die RIVM database er alleen om gevaccineerden te registreren en natuurlijk moet je eerst toestemming geven om in de database te worden opgenomen; natuurlijk heb je ook het recht om uit de database gehaald te worden op basis van de AVG wetgeving, maar als deze database de basis gaat vormen voor het vaccinatiepaspoort of een app met hetzelfde doel, dan betekent het dat diegenen die er niet in staan (of die erin staan als ongevaccineerd) straks gebouwen of terreinen niet meer kunnen betreden en bepaalde diensten niet meer kunnen gebruiken. Dat is apartheid 2.0 of fascisme 2.0 (hoe u het ook betitelen wilt).

Wilt u in de toekomst nog uw rijbewijs of paspoort verlengen? “Mag ik even uw vaccinatiepaspoort zien?” Wilt u uw bankrekeningnummer behouden of een nieuwe bankpas aanvragen? “Mag ik even uw vaccinatiepaspoort zien?” Wilt u hier boodschappen doen? “Mag ik even uw vaccinatiepaspoort zien?” Wilt u naar een concert? “Mag ik even uw vaccinatiepaspoort zien?” Wilt u de trein of het vliegtuig gebruiken? “Mag ik even uw vaccinatiepaspoort zien?” Wilt u naar de tandarts? “Mag ik even uw vaccinatiepaspoort zien?” Wilt u uw baan of uitkering behouden? “Mag ik even uw vaccinatiepaspoort zien?”…

Het eenentwintigste eeuw fascisme zal zich nooit zoals in de jaren 30 van de vorige eeuw presenteren in militaire uniforms en duidelijk gedefinieerde stigmatisering van groepen. Het fascisme van nu zal nooit van zichzelf zeggen dat het fascistisch is. Het zal zich presenteren als een democratie die namens en voor het volk regeert en het zal alles wat zij doet verpakken in George Orwell newspeak termen als volksgezondheid, hulpverlening, saamhorigheid, vrijwilligheid, zorgverlening en veiligheid. De ‘wappie’ van nu is de Jood van toen. Het enige verschil is dat de staat nu ook de oppositie zelf aanstuurt. Welkom in fascisme 2.0

Bron linkvermeldingen: rijksoverheid.nl, naturalews.com, rivm.nlSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *