7766 vaccinatiedoden en ruim 330.000 gewonden – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

In 3 weken tijd is het officiële aantal vaccinatiedoden in Europa gestegen van 5361 naar 7766. Daarnaast hebben al meer dan 330.000 mensen gezondheidsschade opgelopen, waarvan vele tienduizenden ernstig en/of permanent. De Covid-19 vaccinatiecampagne – herstel: genetische manipulatie campagne – is hiermee nu al een van ernstigste misdaden tegen de menselijkheid die na de Tweede Wereldoorlog in Europa zijn gepleegd.

De website EudraVigilance werd in 2012 opgericht door het European Medicines Agency, dat sinds kort zijn hoofdkantoor in Amsterdam heeft. Volgens de officiële cijfers waren op 17 april 7766 mensen omgekomen 330.218 gewond en/of gehandicapt geraakt door de vaccins van Pfizer, AstraZeneca, Moderna en Janssen. Let wel: dit zijn enkel de officiële cijfers, die hoogstwaarschijnlijk slechts een beperkt percentage weergeven van het werkelijke aantal. In bijvoorbeeld de VS komt historisch namelijk maar 1% van het aantal vaccinatiedoden en – gewonden in de vergelijkbare VAERS database terecht.

Pfizer/BioNTech:

* 4293 doden

* 144.607 gewonden

* Ergst getroffen landen: 1. Italië; 2. Frankrijk; 3. Nederland

Moderna:

* 2094 doden

* 15.979 gewonden
* Ergst getroffen landen: 1. Nederland; 2. Spanje; 3. Italië

AstraZeneca:

* 1360 doden
* 169.386 gewonden

* Ergst getroffen landen: 1. Nederland; 2. Frankrijk; 3. Italië

Janssen (Johnson & Johnson):

* 19 doden

* 246 gewonden.

Ondanks deze slachting wordt nog steeds van iedereen verwacht zich na oproep bij een vaccinatiestraat of -poli te melden. Velen kunnen zelfs niet wachten zich met deze experimentele genmanipulerende stoffen te laten injecteren. Voor de weinige nog helder denkende mensen is dit een onbegrijpelijk en verbijsterend raadsel, niet alleen vanwege het enorme aantal slachtoffers dat in iets meer dan 3 1/2 maand is gevallen, maar ook gezien het feit dat keer op keer wordt benadrukt dat deze zogenaamde ‘vaccins’ geen besmettingen kunnen voorkomen.

Wat een krankzinnige wereld is dit geworden

Aan de ene kant mogen 80-plussers niet meer aan een luchtwegvirus sterven; aan de andere kant schijnt niemand er een probleem mee te hebben dat in tal van landen verpleeghuizen kort na de eerste vaccinaties deels zijn ‘uitgeroeid’. De cijfers zijn echter onverbiddelijk: IFR 0,05% (tot 70 jaar, de helft van een gewone griep); IFR 0,23% (inclusief ouderen = stevige griep); 99,7% van de mensen wordt niet of nauwelijks ziek; sterftepercentage wereldwijd 0,037%, en dat gebaseerd op aantallen die volgens Stanford wetenschappers minstens 1600% overdreven zijn.

Ik vind het heel eng dat zoveel normaal ogende Nederlanders zich zo doodsbang hebben laten maken, en dat ze zich steeds agressiever beginnen op te stellen naar mensen die weigeren mee te werken aan de krankzinnige – ik zou zelfs zeggen suïcidale – eisen van de globalistische klimaat-vaccinsekte, die vooral sinds 2020 de totale controle over het Westen lijkt te hebben gekregen.

Zoals ik al vaak heb geschreven: deze Nederlanders – de echte ‘coronawappies’ – zijn de mensen waarvoor we het meest moeten oppassen, aangezien zij na het volgende ‘virus’ of de zoveelste ‘golf’ of ‘mutatie’ straks zullen eisen dat ongevaccineerden – die op voorhand al de schuld wordt gegeven zodra de ziekenhuizen weer vollopen (waarschijnlijk met vaccinatieslachtoffers, al zal dat nooit erkend worden) – uit de samenleving worden gestoten. Op den duur zouden zij wel eens kunnen staan te juichen en applaudisseren als de ‘foute’ mensen die een ‘bedreiging’ vormen naar kampen worden afgevoerd.

 

Xander

(1) EudraVigilance via Principia Scientific

Zie ook o.a.:

16-04: EU dumpt AstraZeneca, wil voor iederen Europeaan 4 Pfizer vaccins voor 2022 kopen
15-04: Fascisme teruggekeerd: Gehandicapte kinderen Californië worden gedwongen gevaccineerd
11-04: ‘Laboratoria in VS kunnen in niet één van 1500 positief getesten Covid-19 vinden’
06-04: Terwijl mensen blijven sterven verandert AstraZeneca naam vaccin in Vaxzevria
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
29-03: Covid vaccins richten volgens officiële EU statistieken slachting aan in Europa
16-03: Strafrechtelijk onderzoek naar AstraZeneca nadat leraar sterft na vaccinatie, maar Italië gaat gewoon door met inenten|
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-03: Toeval? Zogenaamd gevaarlijke corona mutaties komen uit 3 landen waar vaccin AstraZeneca is getest
12-03: Groep topwetenschappers dringt bij EU en EMA aan op intrekken toestemming Covid vaccins
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
03-03: Artsen VS constateren dat vrouwen borstkanker symptomen ontwikkelen na vaccinaties
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
19-02: Peer-reviewed studie: ‘Covid dodental minstens 1600% overdreven’
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *