Vrouw uit Nashville VERLAMD nadat ze het experimentele covid-vaccin van Pfizer had gekregen


Een jonge vrouw uit Nashville, Tennessee ontving op 16 april een tweede dosis van Pfizers experimentele covid-injectie. Brandy McFadden voelde zich onmiddellijk onwel na de injectie en kreeg de volgende middag ernstige gezondheidsproblemen. Dit verhaal van door vaccins veroorzaakte pijn en ziekte is waar voor tienduizenden mensen, die ofwel hun vaccinatieverwondingen hebben gemeld aan het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), of die door de medische autoriteiten zijn verteld dat er niets is dat ze kunnen Doen. De meeste mensen zijn ervan overtuigd dat de problemen met deze experimentele vaccins normaal zijn en het gevolg zijn van het feit dat hun immuunsysteem aan het werk gaat. Veel mensen hebben vernomen dat hun door vaccinatie veroorzaakte hoofdpijn, ontstekingen, vermoeidheid en koorts gewoon iets zijn dat ze moeten accepteren.

Vrouw uit Nashville zegt dat ze verlamd is geraakt door Pfizers covid-schot

De verwondingen van Brandy McFadden verdwenen niet. Ze nam zelfs contact op met een plaatselijk nieuwsstation en vertelde verslaggevers dat ze verlamd was geraakt nadat ze het Pfizer-vaccin had gekregen. In slechts 24 uur verloor McFadden het vermogen om te lopen en kreeg ze ondragelijke pijn in haar nek. “Het begon gewoon steeds erger te worden en ik begon gewoon te schreeuwen van de pijn”, meldde McFadden aan News4 vanuit Nashville. Het duurde niet lang voordat ze vanaf haar nek verlamd was. Haar man bracht haar met spoed naar de eerste hulp van het Vanderbilt University Medical Center. Na zes dagen evaluatie bevestigden artsen dat er geen onderliggende aandoeningen waren. Haar bloedonderzoek, EMG, MRI en CT-scan kwamen normaal terug. “Wat de antwoorden betreft waarom dit is gebeurd, weten ze niet”, zei ze.

Een vaccin dat de eiwitsynthese van iemands cellen kaapt en die cellen dwingt vreemde spike-eiwitten te produceren, is niets anders dan een ontstekingswapen. Deze ontsteking kan het cardiovasculaire systeem of het zenuwstelsel ernstig aantasten. Ontsteking is de voorloper van chronische ziekten en is de onderliggende oorzaak van ernstige ziekte tijdens een infectieziekte. In hun zoektocht om een ​​immuunrespons uit te lokken, verergeren de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna een cyclus van ontstekingen in het menselijk lichaam – de reden waarom mensen in de eerste plaats lijden aan en sterven aan infecties.

Na een week van lijden kreeg McFadden eindelijk weer beweging in haar armen en tenen. De ernstige ontsteking houdt rechtstreeks verband met het Pfizer-vaccin. ‘Dit is een nachtmerrie geweest’, zei ze. “Ik wilde gewoon mijn kans krijgen, en ik had nooit verwacht dat ik dit zou krijgen.”

Het Vanderbilt Universitair Medisch Centrum weigerde commentaar te geven op de kwestie, maar wendde zich tot Pfizer en hun dwingende druk om op mensen te experimenteren en hen massaal te verwonden. Pfizer gaf een ingeblikte reactie op News4 en beweerde: “Op dit moment heeft ons lopende onderzoek geen veiligheidssignalen geïdentificeerd met verlamming en het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin.”

Een ander geval van verlamming duikt op in Pennsylvania

Een ander geval van door vaccinatie veroorzaakte verlamming werd ook onder de media-aandacht gebracht in Pittsburgh, Pennsylvania. Een drieëndertigjarige vrouw genaamd Rachael Cecere Park meldde haar verlamming aan WPXI Channel 11 in Pittsburgh.

Cecere voelde zich onwel nadat ze haar eerste dosis Pfizers covid-injectie had gekregen. Twaalf uur later was Cecere volledig verlamd. Ze onderging ook een reeks tests in het Allegheny General Hospital voordat ze werd overgebracht naar de Cleveland Clinic. Ook zij had geen zeldzame ziekten, of onderliggende aandoeningen.

Cecere zei tegen WPXI: “Het was het engste ter wereld om helemaal goed te gaan slapen (en te lopen), om half vier ’s ochtends wakker te worden en helemaal niet te kunnen bewegen. Ik reken er letterlijk op dat mijn dochter me mijn telefoon zal overhandigen om te bellen om hulp te krijgen. ”

Cecere herwint langzaam de controle over haar lichaam, maar heeft momenteel last van de heupen naar beneden. Artsen van de Cleveland Clinic zijn het erover eens dat de Pfizer-injectie een ontstekingsreactie in haar zenuwstelsel veroorzaakte die geen verband hield met haar wervelkolom, resulterend in verlamming vanaf de nek naar beneden.

McFadden heeft contact opgenomen met Cecere en heeft contact gehouden. “Je bent blij iemand anders te vinden, maar je denkt:‘ hoe kan dit gebeuren? ” ‘, Riep McFadden.

Bronnen: WSMV.com, WPXI.com

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *