Man uit Mississippi krijgt een BEROERTE vier uur nadat hij het Johnson & Johnson-vaccin heeft gekregen


Een man uit Mississippi kreeg een bloedstolsel en een beroerte slechts vier uur nadat hij Johnson & Johnson’s eenmalige dosis corona virus (COVID-19) -vaccin had gekregen. Zijn familie gelooft dat het vaccin verantwoordelijk is voor zijn beproeving.

Brad Malagarie, 43, uit St. Martin, Mississippi, werd na een beroerte opgenomen in een ziekenhuis in Louisiana. “Zijn familie belde me en zei dat hij dat vaccin had en dat er iets mis is, we denken dat het een beroerte is”, zei de tante van Malagarie, Celeste Foster O’Keefe. Volgens haar was Malagarie, een vader van zeven kinderen, een jonge en gezonde man. Hij nam bloeddrukmedicatie, maar had geen andere belangrijke gezondheidsproblemen die de beroerte konden verklaren.

“Hij kan niet praten. Hij kan niet lezen. Hij kan niet schrijven. Hij kan nog niet echt alles in elkaar zetten. ”

O’Keefe zei dat Malagarie voor het eerst nadelige effecten ondervond terwijl hij aan het werk was. Hij vertelde zijn collega dat zijn arm pijn deed, maar dit werd afgeschud als een normaal symptoom na vaccinatie.

Ongeveer een uur later viel hij bewusteloos en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

O’Keefe en andere leden van de familie van Malagarie zijn er zeker van dat het Johnson & Johnson-vaccin zijn beroerte heeft veroorzaakt.

“Hij is die dag niet uit een vliegtuig gesprongen. Hij at niets anders. Hij heeft het vaccin ingenomen, ‘zei O’Keefe. “Dat was wat ik denk dat de bijdragende factor was dat hij de beroerte kreeg.”

“We willen dat hij kan communiceren, weer kan lopen en praten, zelfs als het niet perfect is”, voegde ze eraan toe.

O’Keefe meldde de beroerte van Malagarie aan het Vaccine Adverse Event Reporting System. Zijn arts heeft de mogelijkheid niet uitgesloten dat het coronavirusvaccin van Johnson & Johnson de beroerte heeft veroorzaakt.

Op het moment van ter perse gaan was Malagarie stabiel maar nog steeds in kritieke toestand op de neurologische intensive care van het Ochsner Medical Center in New Orleans.

Hij is verlamd aan zijn rechterkant maar kan met steun eten en drinken. Zijn familie zegt dat hij minstens een jaar therapie en revalidatie nodig heeft voordat hij weer kan terugkeren naar zijn oude zelf.

Gezondheidsautoriteiten ontkennen dat een beroerte verband hield met het Johnson & Johnson-vaccin
Volgens het Mississippi State Department of Health (MSDH) verschilt de zaak van Malagarie van de andere bloedstollingsincidenten die verband houden met het coronavirusvaccin van Johnson & Johnson.

“Het Mississippi State Department of Health is bedroefd over de recente ziekte van de heer Malagarie en wenst hem het beste”, schreef Liz Sharlot, een woordvoerder van de MSDH. “Het Agentschap onderzoekt de situatie zeker. Het is op dit moment moeilijk, zo niet onmogelijk, oorzaak en gevolg toe te wijzen. ”

Sharlot wees erop dat beroertes niet in verband worden gebracht met het Johnson & Johnson-vaccin. Ze voegde eraan toe dat ernstige bijwerkingen van het vaccin meestal tussen zes en dertien dagen na toediening optreden, niet binnen enkele uren.

“Van de zes bekende gevallen van bloedstolling zijn alle vrouwen tussen de 18 en 38 jaar oud”, vervolgde Sharlot. “Gisteren heeft het Mississippi State Department of Health de toediening van het [Johnson & Johnson] -vaccin onderbroken tot nader advies van de Food and Drugs Administration.”

Sinds maandag 12 april zijn in de Verenigde Staten bijna 7 miljoen doses van het Johnson & Johnson-coronavirusvaccin toegediend. Gezondheidsfunctionarissen hebben meermaals benadrukt dat het risico op het ontwikkelen van bloedstolsels erg laag is. Deze uitspraken hebben O’Keefe gefrustreerd.

“Dus het is echt schokkend als je ze hoort zeggen dat het maar een paar mensen overkomt,” zei O’Keefe. “Ja, het zijn een paar mensen, totdat het je eigen familie overkomt.”

Bronnen: TheEpochTimes.com, Fox10TV.com, ClarionLedger.com

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *