IBM weer betrokken bij registratiesysteem ‘goede’ en ‘foute’ mensen – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

RIVM heeft ongevraagd een vaccinatie status van u aangemaakt – Amerikaanse econoom Armstrong: ‘Europa volgt exact dezelfde strategie als Hitler, maar de eerste tekenen van een wereldwijde burgeroorlog tegen deze Great Reset zijn al zichtbaar’

—————————————————————————————————————————————–

De kwalijke rol van het Amerikaanse IBM in de Tweede Wereldoorlog is iedereen bekend. Met behulp van IBM’s geavanceerde ponskaart-registratiesysteem konden de Nazi’s de samenleving in groepen verdelen en de Holocaust organiseren. Anno 2021 is IBM weer betrokken bij een nog veel massaler registratiesysteem waarmee de vaccinatiestatus van iedere wereldburger zal worden bijgehouden, en de mensen in ‘goed’ (gevaccineerd) en ‘fout’ (ongevaccineerd) zullen worden verdeeld. Toeval of niet, de afgelopen week heeft het RIVM in ons eigen land ongevraagd voor iedere burger een persoonlijke vaccinatiestatus pagina aangemaakt. De boodschap lijkt me duidelijk: wij gaan ervan uit dat u zich in de toekomst zult laten vaccineren.

Mensen worden wéér ingedeeld in ‘goed’ en ‘fout’, in ‘gewenst’ en ‘ongewenst’

Zo’n 80 tot 90 jaar geleden is alles wat we nu meemaken in grote lijnen al eerder gedaan, met de technologie van toen. Onder het mom van ‘veiligheid’ en ‘gezondheid’ worden mensen nu opnieuw stapsgewijs in twee groepen verdeeld: de ‘goede’ en de ‘foute’, die, zodra dit systeem eenmaal breed is ingevoerd, al heel snel de ‘gewenste’ en ‘ongewenste’ zullen worden. Vanaf ‘ongewenst’ is het nog maar een klein stapje naar keiharde maatregelen om deze mensen hoe dan ook uit de samenleving te verwijderen. Immers: de ‘veiligheid’ en ‘gezondheid’ van de ‘goede’ mensen staat op het spel.

Zo begonnen de Nazi’s ook. Het eerste gerucht dat over de Joden werd verspreid was dat ze ‘besmettelijk’ waren en ziektes konden overdragen. De Nazi’s, geobsedeerd met ‘zuiverheid’ (van ras, maar ook van hygiëne), kwamen in de loop van enkele jaren vervolgens met een serie beruchte ‘Endlösungen’ voor de ongewensten, voor de ‘onzuiveren’ – Joden, zigeuners, gehandicapten, en uiteindelijk alle ‘dissidenten’ die zich op wat voor wijze dan ook openlijk tegen hen durfden te verzetten.

In onze tijd begon het vorig jaar met lockdowns, verplichte mondkapjes en avondklokken (vanaf morgen – ongetwijfeld slechts voor korte tijd – opgeheven), en wordt er al enige maanden serieus gepraat over een discriminerend systeem waarmee de ‘goede’ mensen – de getesten en/of gevaccineerden – meer rechten en vrijheden krijgen dan anderen. Dit systeem zal net zo ‘tijdelijk’ zijn als de drie weken durende lockdown die de regering in 2020 aan het begin van deze gefabriceerde crisis afkondigde.

Ex-adviseur president Bill Clinton waarschuwt voor vaccinpassen

Het uiteindelijk doel is niet alleen iedereen vaccineren, maar vooral iedereen verplicht opnemen in een wereldwijd digitaal controlesysteem (‘het Vierde Reich‘, het systeem en teken van ‘Het Beest’). Naomi Wolf, auteur en voormalig adviseur van president Bill Clinton, zei in een recent interview op Fox News dat ‘vaccinatiepaspoorten als een goed plan klinken als je niet begrijpt wat deze platforms kunnen doen. Ik ben de CEO van een tech bedrijf. Ik begrijp wat deze platforms kunnen doen. Het gaat niet om het vaccin. Het gaat niet om het virus. Het gaat om uw data.’

Wolf waarschuwde dat zodra vaccinatiepaspoorten eenmaal zijn ingevoerd, er geen ontsnappen meer mogelijk is, tenzij je dakloos wilt worden en volledig van de samenleving wilt worden uitgesloten. ‘Het kan worden samengevoegd met je PayPal account, met je digitale munt (/ portemonnee en bankrekening). Je netwerk wordt erin opgezogen, en het volgt je (lett. ‘geo-lokaliseert’) overal waar je gaat. Je kredietgeschiedenis kan erin worden opgenomen. Het is absoluut zoveel meer dan een vaccinatiepas – het heeft de macht je hele leven op zijn kop te zetten.’ (1)

RIVM heeft ongevraagd een vaccinatie status van u aangemaakt

De afgelopen week bleek in ons eigen land het RIVM ongevraagd voor iedere burger een persoonlijke vaccinatiestatus pagina** te hebben aangemaakt. Velen zien er niet direct kwaad in, maar ik vind het uitermate zorgwekkend. Waarom wil de overheid exact gaan bijhouden wie straks wel, en vooral wie niet gevaccineerd is? Wat kan de reden ervan zijn, anders dan dat het in de nabije toekomst aan een vaccinpas wordt gekoppeld, en er steeds dwingendere maatregelen zullen komen om de ‘foute’ mensen op het ‘rechte’ (vaccinatie)pad te brengen?

Noem me achterdochtig, maar de recente geschiedenis bevat helaas een huiveringwekkend voorbeeld van waar zo’n soort systeem toe kan leiden.

‘Exact dezelfde strategie als Adolf Hitler’

Ook de Amerikaanse econoom Martin Armstrong vergelijkt de huidige situatie in het Westen, en met name in Europa, met de tijd van de Nazi’s. ‘In Duitsland zijn een aantal politieagenten nog steeds anti-mensenrechten. Ze gebruiken hun autoriteit om protesterende mensen in elkaar te slaan. Zodra er een revolutie komt, zullen zij zich realiseren dat hun macht heel makkelijk kan verdampen.’

‘Overheden volgen exact dezelfde strategie als Adolf Hitler. Hij dwong routinematig avondklokken af voor iedereen die geen Nazi was, zoals voor de Joden toen hij Parijs was binnengevallen. Europa volgt nu precies dezelfde strategie. De toeristenindustrie in Europa is ingestort; Amerikanen mogen er alleen heen als ze zijn gevaccineerd.’

‘Opnieuw maken regeringen gebruik van discriminatie. Je zou je moeten afvragen of deze vaccinatie om politieke redenen wordt uitgevoerd. Sommigen testen nu de vaccins of ze de bevolking steriliseren om deze te verminderen, wat een kerndoel is van (Bill) Gates en (Klaus) Schwab. Waarom iemand deze twee mensen, die achter het verminderen van de bevolking om te planeet te ‘redden’ staan, nog vertrouwt, is onvoorstelbaar.’ (2)

‘Schwab is in iedere regering geïnfiltreerd en heeft jonge leiders geïndoctrineerd’

Het wordt allemaal gedaan om de Great Reset mogelijk te maken, maar de eerste scheurtjes daarin zijn volgens de econoom nu al zichtbaar. ‘Terwijl Schwabs kwaadaardige dromen over het herontwerpen van de wereld gepaard kunnen gaan met corruptie, omkoperij en invloed, is het einddoel echt niet veel anders dan van de communistische revoluties en Adolf Hitler,’ schrijft hij. ‘Schwab staat dan wel niet aan het hoofd van een leger, maar hij is in zo ongeveer iedere regering in meer of mindere mate geïnfiltreerd.’

Klaus Schwab creëerde speciaal voor dit doel in 2004 het Forum of Young Global Leaders. Doel was om zoveel mogelijk jongere politieke, maatschappelijke en commerciële ‘leiders’ te indoctrineren met zijn totalitaire anti-vrijheid plannen. In Duitsland wordt één van hen, de extreemlinkse Annalena Baerbock, nu naar voren geschoven als opvolger van Angela Merkel. Emmanuel Macron staat er eveneens bij. Bekendste Nederlander die we op de lijst konden ontdekken is Mabel van Oranje. De foto van Mark Rutte, Sigrid Kaag en Maxima op bezoek bij Klaus Schwab mogen we vanwege copyright niet publiceren.

‘Iedere tirannie, ook de Great Reset / Build Back Better agenda, zal vallen’

De WEF topman kan in zijn video’s nauwelijks verhullen dat hij het menselijk leven amper iets waard vindt, en het liefste ‘het klimaat’ wil ‘redden’ door ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk mensen op deze planeet overblijven. Armstrong denkt echter dat zodra de politie en ook het leger zich eindelijk achter het volk gaan opstellen, iedere tirannie, ook die van de Great Reset, zal vallen.

‘Op dat punt zijn we nog niet, maar het tij is aan het keren. Niet dat politie en leger compleet zullen overlopen om een revolutie zonder bloedvergieten mogelijk te maken, maar we zien nu dat legers wereldwijd beginnen te versplinteren.’ Zoals in Frankrijk, waar 20 generaals, 100 topofficieren en meer dan 1000 andere militairen een brandbrief aan president Macron hebben gestuurd om terug te keren naar oude waarden en normen zoals vaderlandsliefde, en te stoppen met de haatzaaiende linkse (‘woke’) agenda en het toestaan van het islamisme, die hand in hand de autochtone Franse bevolking (de ‘witten’) discrimineren en onderdrukken.

‘Het lijden in Europa is veel groter dan in de VS,’ vervolgt Armstong. ‘Wat er ooit was, is er niet meer. Zodra dit begint door te dringen zal de frustratie (van het volk) leiden tot grootschalig geweld… In had in mijn stoutste dromen nooit kunnen bedenken dat intelligente mensen deze krankzinnige agenda om eerst de wereldeconomie te vernietigen en deze daarna te herontwerpen (‘Build Back Better’), zouden omhelzen. Vergis u niet: deze slogan werd al in 2019 op het WEF in Davos gebruikt, dus nog vóór Covid.’

‘Dit herinnert mij eraan dat Einstein correct was toen hij zei dat ‘twee dingen oneindig zijn: het universum, en de menselijke domheid. En van het universum ben ik er nog niet zo zeker van’.’ (3)

(** Ik kreeg van iemand een mail met de volgende instructies toegestuurd indien u niet in dit systeem wilt blijven staan. Let op, u krijgt dan achteraf wel het verzoek om een kopie van uw ID bewijs aan het RIVM op te sturen (kan ook via email):

‘De volgende formulieren halen je helemaal uit het vaccinatie systeem;’

https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm3RechtOpVergetelheid

https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm4RechtVanBezwaar

https://fd23.formdesk.com/rivm/WebForm6AfzienVanDeelname )

 

Xander

(1) Natural News
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

15-04: Fascisme teruggekeerd: Gehandicapte kinderen Californië worden gedwongen gevaccineerd
08-04: Europees Mensenrechten Hof oordeelt dat verplichte vaccinaties legaal zijn
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
14-02: China loopt ver voorop in biologische wapenwedloop naar genetisch gecreëerde supermens
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit
10-01: Paus Franciscus herhaalt eis dat iedereen en Covid vaccin moet nemen

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
21-12:  Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen ( / Vaccin voorstanders gebruiken verwrongen en tegenstrijdige logica om anderen te verplichten zich ook te laten inenten – ‘Maar mazelen, kinkhoest en polio zijn toch bijna verdwenen door vaccins?’)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid (/ ‘Deel Westerse elite compleet krankzinnig met hun ‘groene’ vernietiging van de economie en geplande oorlog met China en Rusland’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *