NASA wetenschappers denken dat kernoorlog Global Warming kan stoppen – Xandernieuws


Na het gebruik van ‘slechts’ 100
kernbommen zal er volgens het IPPNW 15 tot 35 miljoen ton roet in de
atmosfeer terechtkomen, waardoor minstens 2 miljard mensen de
hongerdood zullen sterven.

—————————————————————————————————————————————–

Zó kwaadaardig kan de globalistische klimaatsekte niet zijn, toch?

—————————————————————————————————————————————–

Niemand is gebaat bij een kernoorlog, dus zal die nooit uitbreken. Dat is althans de gedachtegang bij verreweg de meeste mensen, en een van de redenen dat de spanningen rond Oekraïne niet echt serieus worden genomen. Er zijn echter andere geluiden die waarschuwen dat de globalistische klimaat-vaccin sekte die in korte tijd vrijwel totale controle over het Westen heeft gekregen, juist aanstuurt op een kernoorlog, omdat daarmee de mensheid in één klap flink wordt uitgedund. Complottheorie? Wellicht, maar op 3 maart 2011 wezen we in een artikel op NASA wetenschappers die suggereerden dat een ‘beperkte’ kernoorlog met niet meer dan 50 tot 100 kernbommen Global Warming zou stoppen en doen omkeren in Global Cooling (die overigens ook zonder kernoorlog reeds begonnen is).

Het bekende internationale maandblad National Geographic schreef zo’n 10 jaar geleden dat de wereld volgens NASA-wetenschappers na een kleine kernoorlog in de 2 tot 3 jaren erna 1,25 graden zal afkoelen. In tropische gebieden kan de temperatuurdaling zelfs oplopen tot 4 graden.

Dat komt omdat er als gevolg van 100 kleine kernexplosies* zo’n 15 tot 35 miljoen ton roet en rook in de atmosfeer terecht komt, wat het zonlicht zal verduisteren. De milde nucleaire winter die dan ontstaat zal verwoestende gevolgen hebben voor de oogsten, en massale hongersnoden veroorzaken. Neerslag (regen) zal met 10% afnemen, en de ozonlaag zal zwaar worden beschadigd, waardoor schadelijke ultraviolette straling tot het aardoppervlak kan doordringen.

(* Vergelijkbaar met de bom die Hiroshima verwoestte. Die had een kracht van slechts 15 kiloton. Eén kernkop van een Russische RS-24 raket is 150 tot 500 kiloton sterk.)

Rantsoenen en reisbeperkingen

Is een kernoorlog misschien dan toch niet zo’n goed idee, dan bevat de koker van de internationale klimaatsekte nog wel een paar andere waanideeën om het fictieve spook van door CO2 veroorzaakte Global Warming tegen te gaan. Wat denkt u bijvoorbeeld van het voorstel dat ‘experts’ in 2010 op de internationale klimaatconferentie in Cancun deden om voor alle bewoners in de ontwikkelde landen strenge voedsel- en energierantsoenen en reisbeperkingen in te voeren.

Reisbeperkingen waren tot het begin van 2020 nog ondenkbaar, totdat… (enfin, u weet wel). Vanzelfsprekend raken al deze beperkingen alleen de gewone burgers en MKB’ers, en nooit de heersende elite die het zogenaamd ‘het beste met de wereld’ voor zou hebben. Die zondert zichzelf altijd uit van dergelijke extreem ingrijpende en pijnlijke maatregelen.

Chemtrails

In Cancun werd serieus overwogen om, als het niet zou lukken internationale verdragen over het terugdringen van CO2 te sluiten, over te gaan op ‘plan B’ en – volgens critici giftige concentraties – stoffen zoals aluminium en barium in de atmosfeer te (blijven) sproeien (‘chemtrails’), waarmee men het zonlicht hoopt tegen te houden. (2) Het bestaan van ‘chemtrails’ is ruimschoots bewezen, maar wordt in de mainstream media nog steeds als ‘complottheorie’ weggezet.

Een recente in Zweden geplande test van Bill ‘vaccin’ Gates om de zon te dimmen door calcium carbonaat deeltjes in de atmosfeer los te laten werd na veel protest geannuleerd. ‘Je kunt niet de ontsteker van een bom testen en dan zeggen dat dit onmogelijk kwaad kan,’ reageerde Niclas Hällström, directeur van de ‘groene’ Zweedse denktank WhatNext?.

Global Cooling

In tegenstelling tot wat het establishment beweert is klimaatverandering altijd al een permanent proces geweest dat nooit stopt. De milde opwarming van de afgelopen eeuw was na het ‘Dalton Minimum’ zeer welkom, en bovendien in geen enkel opzicht afwijkend van de normale fluctuaties. Helaas wijzen alle tekenen erop dat we door een nieuw zonne minimum in een mogelijk zeer langdurige periode van Global Cooling terecht zijn gekomen, wat per definitie slecht nieuws is voor de mensheid (kou = slechtere oogsten, meer ziekten, meer doden en meer oorlogen).

Het internationale CO2-klimaatbeleid is dan ook enkel een middel om uiteindelijk de hele mensheid in een alomvattend en alles controlerend fascistisch één-wereldsysteem te dwingen. Daarom wordt de wereldbevolking nog steeds wijsgemaakt dat er ‘urgent iets gedaan moet worden’ aan klimaatverandering, terwijl de zonnecyclus in combinatie met het afnemende magnetische veld van onze planeet de werkelijke, onmogelijk te beïnvloeden oorzaak is.

Kernoorlog serieuze optie voor klimaatelite?

Bill Gates heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij vindt dat er veel teveel mensen op Aarde zijn, en dat er actie moet worden ondernomen (zoals massale verplichte vaccinaties) om dat aantal flink terug te dringen. Het is daarom niet langer ondenkbaar dat dit soort krankzinnigen, die zoveel macht hebben gekregen over landen en organisaties, zelfs een ‘beperkte’ kernoorlog als een serieuze optie zien in om in één klap van een groot deel van de mensheid af te komen. Na een paar jaar komen ze dan uit hun ultraluxe bunkercomplexen, om op de puinhopen hun eigen droomwereld te realiseren.

In 2013 waarschuwde de met een Nobelprijs onderscheiden organisatie International Physicians for the Prevention of Nuclear War dat zelfs het beperkte gebruik van kernoorlog een einde zal maken aan de menselijke beschaving. Bij het gebruik van 100 kernbommen ontstaat er een wereldwijde hongersnood die 2 miljard mensen het leven zal kosten. Nieuwe berekeningen uit 2019 schetsen een nog veel somberder beeld: er zal geen 5 miljoen, maar 15 tot 35 miljoen ton roet in de atmosfeer terechtkomen, waardoor de gevolgen nog veel rampzaliger zullen zijn.

Gelukkig heeft de geschiedenis – vooral die sinds het begin van vorige eeuw – ons laten zien dat mensen met intens kwaadaardige ideeën nooit de kans krijgen om aan de leiding te komen en hun vernietigingsdrang daadwerkelijk uit te voeren… toch?

 

Xander

(1) IPPNW.org

Zie ook o.a.:

04-01: Global Cooling: Wereldwijde kou en sneeuw records, maar Bill Gates wil zonlicht dimmen

2020:

13-12: De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050
08-12: Duizenden jaren oude klimaatcyclus en zonne activiteit markeert begin nieuwe IJstijd
08-11: Global Cooling: Tikkende tijdbom Noordpool kan abrupte extreme afkoeling Europa veroorzaken
18-10: Wetenschapsblad Energies: Duurzame energie heeft verwoestend effect op milieu en klimaat
31-08: Gobal Cooling bevestigd: Groot Zonne Minimum begon op 8 juni 2020 en duurt tot 2053
03-07: Energietransitie: ‘Nederland wordt één groot industriepark vol windmolens en zonnepanelen’
16-06: Groene Nieuwe Deal’ EU veroorzaakt slechtere oogsten en hoge voedselprijzen’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
25-01: ‘Robuust wetenschappelijk bewijs’ dat klimaat niet door CO2, maar door wolken wordt bepaald
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

2019:

20-12: Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen (/ IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C.)
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)

(Archief):
03-03-2011: Wetenschappers: Beperkte kernoorlog kan Global Warming tegengaan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *