Indiase gezondheidsambassadeur sterft binnen 24 uur na coronavaccin


De gezondheidsambassadeur van India, de populaire acteur en komiek Vivek, liet zich onlangs vaccineren tegen corona. Hij overleed twee dagen nadat hij was ingeënt. Vivek, die door de overheid was ingehuurd om de vaccinatie te promoten, nam het coronavaccin Covaxin afgelopen week en riep anderen op hetzelfde te doen.

“Veel mensen hebben twijfels over vaccins en hun bijwerkingen. Er gaan veel geruchten rond,” zei Vivek tegen de media nadat hij zijn eerste dosis had gekregen. “Ik wil een einde maken aan de geruchten. Ik wil mensen laten zien dat het niet gevaarlijk is om je te laten vaccineren. In tegendeel: het beschermt ons.”

Hij voegde toe dat er nog altijd een kans is dat je na vaccinatie besmet raakt met corona en dat het om die reden belangrijk is om je aan de veiligheidsregels te houden. Twee dagen later kreeg de 59-jarige Vivek een hartstilstand.

De gezondheidsambassadeur liet zich voor de camera vaccineren en tv-zenders toonden foto’s van het moment waarop hij de prik kreeg. Toen hij twee dagen na de inenting overleed, begonnen mensen zich af te vragen of hij was gestorven als gevolg van de bijwerkingen van het vaccin.

Bloedproppen

Autoriteiten beweren dat zijn dood niet gelinkt is aan het vaccin. India stelde begin deze maand een onderzoek in naar meldingen over bloedproppen na vaccinatie met de vaccins van AstraZeneca en Covaxin.

[Infowars]

4.5
11
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *