Dragen gele jodenster door Britse anti-lockdown demonstranten terecht? – Martin Vrijland


Al sinds maart 2020 noem ik het vaccinatiebewijs in de vorm van een app of vaccinatiepaspoort de Jodenster 2.0. De perceptiemanagement media zijn er als de kippen bij nu tijdens een demonstratie in Londen anti-lockdown demonstranten een gele Jodenster droegen. Die media beweren dat er vol afschuw gereageerd is op het dragen van deze Jodenster door te stellen dat er sprake is van morele intellectuele verloedering. Geveinsd afschuw noemen we dat.

Met zelfgeschapen nepnieuwsberichten als die waarbij een man in Spanje middels een klopjacht opgepakt zou zijn, nadat hij 22 mensen besmet zou hebben, wordt de besmettingsleugen er nog eens goed ingewreven en wordt zichtbaar hoe de razzia’s op de joden niet veel afweken op de razzia’s op de corona-ontkenners die hiermee in feite aangekondigd worden. Ook het aanstaande zijn van die razzia’s voorspel ik al vroegtijdig in de nep coronacrisis.

Is er daadwerkelijk sprake van morele intellectuele verloedering of is het juist morele intellectuele verloedering te noemen dat niet gezien wordt dat een vaccinbewijs (in welke vorm dan ook) voor daadwerkelijke uitsluiting zorgt, zoals we dat van de Jodenvervolging uit de tweede wereldoorlog kennen? De kans dat we heel snel de feitelijke opsluiting in concentratiekampen van dissidenten zullen gaan zien, is ook al hier voorspeld. Die kampementen zullen dan iets met het label ‘gezondheidszorg’ of ‘quarantaine faciliteit’ krijgen, want de George Orwell 1984 newspeak wordt overal toegepast.

De criticasters (doorgaans IMB’ers/staatstrollen) gaan natuurlijk aanvoeren dat je de vergassing van joden niet kunt vergelijken met het beveiligen van de maatschappij tegen mensen die zich niet willen laten vaccineren. Die mensen zouden zich eens moeten verdiepen in de besmettingsleugen, propagandatechnieken, media hypnosetechnieken, gecontroleerde oppositie en beseffen hoe media en social media een massaal wapen tegen het volk kunnen zijn.

Kent u het verhaal van de wolf in schaapskleding? De machthebbers zullen nooit uit zichzelf toegeven dat zij een snode agenda hebben richting een totalitaire technocratische wereld hegemonie waarin de mensheid moet worden verander in de androgyne androïde mens. Klaus Schwab – u weet wel, die van the Great Reset – maakt er overigens geen geheim van. Die agenda leg ik uit in mijn boek. Nee, er gaat deze keer niet vergast worden, maar er staat wel iets anders op de rol. Het wordt tijd dat de agenda duidelijk wordt en het masterscript exposed wordt.

uw boek

Bron linkvermeldingen: rt.com, telegraaf.nlSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *