Bill Gates gaat VEERTIG staatshoofden instrueren over wat ze MOETEN doen om klimaatverandering te beëindigen


Volgens rapporten heeft de onofficiële COVID-19-baas van de wereld, Bill Gates, de taak gekregen om toezicht te houden op 40 staatshoofden tijdens een aanstaande klimaattop georganiseerd door Joe Biden.

Gates, die tijdens de lockdown Amerika’s grootste eigenaar van landbouwgrond is geworden, zal de keynote speaker zijn op de virtuele top die donderdag begint en zal worden bijgewoond door de Franse president Emmanuel Macron en de Britse premier Boris Johnson.

Gates zal Macron, Boris en anderen instrueren welke stappen ze moeten nemen om klimaatverandering tegen te gaan.

Summit.news meldt: De aankondiging komt terwijl de Democraten hun vernieuwde ‘groene nieuwe deal’ opnieuw hebben geïntroduceerd, die honderden miljarden dollars in zogenaamde ‘groene’ initiatieven probeert te steken in een poging om over te schakelen naar een 100 procent koolstofvrije economie, zoals en voorziet in 100 procent van de stroombehoefte van emissievrije energiebronnen zoals wind en zonne-energie.

Critici hebben gewaarschuwd dat het een reeds uitgerekte economie zal doen instorten, terwijl de regering volledige controle krijgt over alle aspecten van de samenleving.

Senator Rand Paul merkte ook op dat het initiatief plannen bevat om een ​​jeugdleger van het Civilian Climate Corps op te richten dat zal worden opgeleid om de regeringsmandaten te volgen.

Bill Gates heeft miljoenen gestoken in bizar geo-engineeringonderzoek om de zon te blokkeren, en heeft ten minste $ 4,6 miljoen naar de hoofdonderzoeker op SCoPEx, de toegepaste natuurkundig wetenschapper David Keith van Harvard, geleid.

Gates werd onlangs in een rapport van Wired Magazine geprezen als de man die ‘de wereld redt’ en de planeet helpt om nul koolstofemissies te bereiken, ondanks dat dergelijke normen niet worden weerspiegeld in de levensstijl van de miljardair-filantroop.

Gates, een CO2-super-emitter, bezit 4 privéjets en een verzameling Porsches die worden bewaard in zijn 66.000 vierkante meter grote herenhuis.

Zoals we eerder hebben benadrukt, terwijl Amerikanen te horen krijgen dat de droom van het bezitten van privé-eigendom voorbij is onder een toekomstige ‘Great Reset’, hebben Gates en andere miljardairs enorme hoeveelheden landbouwgrond opgekocht.

Gates is nu de grootste eigenaar van landbouwgrond in Amerika, volgens een Forbes-rapport, terwijl hij de Amerikanen de les leest dat de rundveehouderij de planeet doodt.

Terwijl de reguliere media de invloed van Gates blijven verdedigen, heeft hij elders harde kritiek gekregen.

Zoals we eerder hebben benadrukt, schreef advocaat Robert F. Kennedy Jr., zoon van Robert F. Kennedy en de neef van de voormalige Amerikaanse president John F. Kennedy, een uitgebreid rapport waarin Gates werd beschuldigd van neo-feodalisme.

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *