Verpleeghulp wordt enkele uren na Pfizer-vaccin dood gevonden in badkamer van patiënt


Een verpleeghulp uit de Amerikaanse staat Iowa is tijdens zijn dienst dood gevonden in de badkamer van een patiënt die hij op dat moment verzorgde. Enkele uren daarvoor had hij het coronavaccin van Pfizer gekregen.

Het incident deed zich op 3 maart voor in een ziekenhuis in Iowa en werd een dag later gemeld bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb.

Hoofdpijn en duizeligheid

Uit de melding, die je hier kunt vinden door op ‘VAERS ID’ 1071935 te zoeken, valt op te maken dat de verpleeghulp slechts 28 jaar oud was en geen levensbedreigende aandoeningen of geboorteafwijkingen had.

Enkele uren na de Pfizer-prik klaagde hij over onder andere hoofdpijn en duizeligheid. Toch ging hij weer aan het werk. Kort daarna zakte hij in de badkamer van de patiënt in elkaar en kreeg hij een hartstilstand.

Te laat

De collega die melding heeft gemaakt van het sterfgeval schrijft dat de verpleeghulp het Pfizer-vaccin om 11.00 uur kreeg toegediend. Hij meldde zich vervolgens ziek, maar veranderde van gedachten en verscheen toch op het werk.

Toen collega’s hem vonden, werd hij naar de afdeling spoedeisende hulp gebracht, maar het was al te laat. Hij is één van vele zorgmedewerkers die inmiddels zijn overleden na het coronavaccin en zal zeker niet de laatste zijn.

[The Daily Expose]

4.9
35
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *