Minstens 60 procent van alle nieuwe Covid-19 “gevallen” komt voor bij mensen die al gevaccineerd waren


Dr. Harvey Risch, hoogleraar epidemiologie aan de Yale University, heeft berekend dat meer dan 60 procent van alle nieuwe “gevallen” van het corona virus (Covid-19) voorkomt bij mensen die al “gevaccineerd” waren voor de ziekte.

“Artsen hebben me verteld dat meer dan de helft van de nieuwe Covid-gevallen die ze behandelen, mensen zijn die reeds zijn gevaccineerd”, vertelde Risch aan Bannon.

Zoals we hebben gewaarschuwd, zal de zogenaamde “derde golf” van het virus te wijten zijn aan gevaccineerde mensen die de ziekte oplopen en verspreiden naar anderen.

Terwijl Amerikanen die het plandemische verhaal onderschrijven, zijn doen geloven dat de prikken hen zullen beschermen tegen ernstige symptomen als ze ‘positief’ testen, zegt Risch dat het medische establishment de dingen een beetje anders bekijkt.

“Ik denk dat het Amerikaanse publiek op het vaccin is verkocht door het onderzoek dat aantoont dat ze de infectie van milde tot matige symptomatische infectie met ergens tussen 60-90% verminderen, afhankelijk van leeftijd en vaccin … maar dat is niet de maatstaf die het publiek gezondheidsinfrastructuur, administratie en Dr. Fauci gebruiken om naar de werkzaamheid van het vaccin te kijken, ”voegde hij eraan toe.

Waar Big Medicine volgens Risch het meest in geïnteresseerd is, is of de prikken de verspreiding van infectie daadwerkelijk voorkomen. Het lijkt erop dat ze dat niet doen en de ziekte daadwerkelijk verspreiden onder de ontvangers en hun contacten, op basis van de laatste gegevens.

Risch werd door zijn collega’s verbannen omdat hij het gebruik van hydroxychloroquine promootte

Risch zegt dat de realiteit van hoe deze injecties werken, zou moeten dienen als een wake-up call voor mensen die denken dat ze ons weer normaal zullen maken. Dit kan niet gebeuren, zo blijkt, althans niet op basis van de maatstaven die door de overheid worden gebruikt om te bepalen wanneer het “veilig” is om de beperkingen op te heffen.

“Ze schatten dat meer dan 60 procent van de nieuwe gevallen die ze behandelen – Covid-gevallen – mensen zijn die zijn gevaccineerd,” gaf Risch toe.

Vorig jaar werd Risch in verschillende medische kringen, ook op zijn eigen werkplek, berispt en verbannen omdat hij pleitte voor het gebruik van hydroxychloroquine (HCQ) bij de behandeling van het virus. Op 27 mei publiceerde hij een studie in het American Journal of Epidemiology waarin hij uiteenzette hoe het medicijn werkt om ernstige infecties te voorkomen.

Met de titel “Vroege ambulante behandeling van symptomatische COVID-19-patiënten met een hoog risico die onmiddellijk moeten worden opgevoerd als sleutel tot de pandemie crisis”, onthulde Risch’s paper wat Fauci ontkende: dat HCQ een goedkope, effectieve manier is om de crisis te beteugelen zonder de noodzaak van lockdowns, maskers en tirannie.

Later in augustus vertelde Risch aan Fox News-presentator Mark Levin dat het bewijs “overweldigend” is om het gebruik van HCQ bij de behandeling van patiënten met de Wuhan-griep te ondersteunen. Het vermindert het risico op ziekenhuisopname en overlijden door het Chinese virus.

“Alsof voor altijd chemicaliën niet genoeg schade aan de vruchtbaarheid hebben toegebracht, zien deze prikken eruit alsof ze een enorm tekort aan baby’s zullen veroorzaken”, schreef een persoon bij LifeSiteNews over de  virusinjecties.

“Het synthetische spike-eiwit werkt als retrovirussen. Net als retrovirussen kunnen sommige mensen een immuunrespons opwekken en ze op afstand houden. Anderen kunnen dat niet. Wat eng is aan deze medische COVID-apparaten, is dat ze in theorie piekproteïnen produceren in elke cel van je lichaam. Het is alsof je hiv overslaat en meteen naar aids gaat. Ik denk dat er veel mensen de komende twee jaar gaan huilen en tandenknarsen. ”

Een ander merkte op dat de duidelijke agenda achter de plandemie het “opleggen van een permanente en steeds meer totalitaire staat van sanitaire dictatuur” is.

Bronnen: LifeSiteNews.com

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *