‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’


Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over coronavaccins tijdens een bijeenkomst die was georganiseerd door Janice McGeachin, de luitenant-gouverneur van de Amerikaanse staat Idaho. De arts, Ryan Cole, zei onder andere dat mRNA-vaccins diverse aandoeningen veroorzaken.

“Tijdens het onderzoek naar mRNA-vaccins kregen proefdieren kanker en auto-immuunaandoeningen. Dat gebeurde niet meteen, maar na zes, negen of 12 maanden,” aldus dr. Cole. Hij voegde toe dat de prikken die we nu aan mensen toedienen geen goedgekeurde vaccins zijn.

Hij benadrukte dat er nog niets bekend is over de langetermijneffecten. “Vijftig procent van de zorgmedewerkers haalt deze injectie absoluut niet. De reden is dat we geen vertrouwen hebben in de data.”

Absurd

“De vos bewaakte het kippenhok. De fabrikanten creëerden hun eigen data. Er waren geen onafhankelijke waarnemers die de data hebben bestudeerd,” zei Cole.

Hij wees er verder op dat de coronavaccins niet voorkomen dat je anderen kunt besmetten. “Als je immuun bent na een injectie, waarom zou je dan in vredesnaam nog afstand moeten houden en een mondkapje moeten dragen?” vroeg hij. “Dat is absurd.”

Op hol slaan

Zijn grootste zorg is de zogeheten antilichaamgemedieerde versterking van infectie. De arts legt het als volgt uit: “Je haalt een coronaprik, er is nog niets aan de hand. Als je zes, negen of 12 maanden later wordt blootgesteld aan de wilde variant van het coronavirus kan het immuunsysteem op hol slaan.”

Cole benadrukte dat tijdens de onderzoeken naar het Sars-vaccin bij 100 procent van de dieren een immuunreactie optrad.

4.9
48
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *