Arts doorbreekt spreekverbod en slaat alarm: coronavaccins richten ravage aan


De Canadese arts Charles Hoffe uit Lytton in Brits-Columbia begon eerder dit jaar net als veel van zijn collega’s met vaccineren tegen corona. Hij gaf 900 mensen het Moderna-vaccin. Al snel ging het mis.

Twee van zijn patiënten kregen een anafylactische shock. Dat gebeurde bij een 38-jarige vrouw na 15 minuten. Haar tong en keel zwollen op en ze had moeite met ademhalen. Daarna was ze zo uitgeput dat ze drie weken lang elke dag tot vijf uur ’s middags sliep.

Ook heeft ze last van zware hoofdpijn en is ze erg duizelig. Een week na de prik trad bij haar bovendien aangezichtsverlamming op. De vrouw is drie maanden geleden gevaccineerd en de klachten zijn nog steeds niet weg. De verlamming is mogelijk permanent. Een andere patiënt, een 81-jarige vrouw, zei tegen dr. Hoffe dat ze zoveel pijn heeft door de vaccinatie dat ze niet meer wil leven.

Ook is één van zijn patiënten overleden na de vaccinatie. Een man klaagde nadat hij was ingeënt over kortademigheid. Enkele weken na de prik overleed hij plotseling. Er werd geen autopsie uitgevoerd.

Ik kreeg dus eigenlijk een spreekverbod

De bezorgde arts stuurde een e-mail naar de mensen die betrokken waren bij de vaccinatiecampagne en pleitte ervoor de uitrol te pauzeren.

Binnen 48 uur kreeg hij een dreigende mail terug. Hij werd beschuldigd van het veroorzaken van vaccinatietwijfel. Daarnaast werd er een melding over hem gedaan bij de beroepsvereniging voor artsen en chirurgen in Brits-Columbia en mocht hij geen negatieve uitspraken meer doen over het coronavaccin. “Ik kreeg dus eigenlijk een spreekverbod,” zei hij tegen de Canadese politicus Laura-Lynn Tyler Thompson.

Ondertussen ontving hij steeds meer meldingen van gevallen van ernstige neurologische schade na de eerste dosis van het vaccin. Hij was zo boos dat hij zich niet mocht uitspreken over wat er met zijn eigen patiënten gebeurde dat hij een open brief schreef aan Bonnie Henry, de Provincial Health Officer van Brits-Columbia. Ze regelde voor hem een ontmoeting met een vaccinspecialist.

Je kunt dit geen vaccin noemen, want het is geen vaccin

“Dit zijn geen theorieën, dit is wat ik met mijn eigen ogen heb gezien. Drie patiënten van mij zijn invalide geraakt als gevolg van het vaccin. Dit maakt me heel boos, want deze mensen wisten niet dat ze deel uitmaakten van een experiment,” zei de arts.

Hoffe merkte op dat het melden van gevallen van bijwerkingen een zeer tijdrovend proces is. Hij moet een negen pagina’s tellend document invullen, wat ongeveer een half uur in beslag neemt. Om deze reden worden veel gevallen dan ook niet gemeld.

“Je kunt dit geen vaccin noemen, want het is geen vaccin. Het is gentherapie,” stelde de arts. “Dit is een experiment en we hebben geen idee wat er gaat gebeuren.”

Ik weigerde mijn mond te houden. Het maakte me boos

Hoffe acht de kans groot dat vrouwen in de vruchtbare leeftijd onvruchtbaar zullen worden. Hij zei dat inmiddels honderden zwangere vrouwen een miskraam hebben gehad als gevolg van het vaccin omdat hun lichaam na vaccinatie antistoffen aanmaakt tegen hun eigen placenta. Iedere keer dat ze zwanger raken, zullen ze een miskraam krijgen, aldus dr. Hoffe.

Hij wees erop dat de meeste artsen te bang zijn om hun mond open te doen. “Ik weigerde mijn mond te houden. Het maakte me boos.”

[Live With Laura-Lynn]

4.8
29
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *