60% (!) nieuwe coronapatiënten is gevaccineerd


Veel mensen laten zich vaccineren tegen corona ‘om anderen te beschermen’. Maar wat is daar eigenlijk over bekend? Op de website van het RIVM staat: “Vaccinatie beschermt tegen ziekte door het coronavirus. We weten nog niet of iemand die gevaccineerd is anderen kan besmetten. Daarom nemen we het zekere voor het onzekere: voor gevaccineerde mensen gelden voorlopig dezelfde algemene coronaregels als voor mensen die niet gevaccineerd zijn.”

Het RIVM stelt verder dat 60-90 procent van de mensen één tot twee weken na de tweede vaccinatie is beschermd tegen corona. “Dus niet iedereen is beschermd. De kans dat je na twee vaccinaties corona krijgt, is erg klein, maar niet nul. Als je dan corona krijgt, ben je meestal minder ernstig ziek.”

Meerderheid nieuwe patiënten is gevaccineerd

En nu komt het: “De vaccins bevatten geen coronavirusdeeltjes. Je kunt geen corona krijgen door het vaccin.” Het RIVM wordt net als aan het begin van de ‘pandemie’ – toen beweerd werd dat het coronavirus niet makkelijk overdraagbaar is van mens op mens – ingehaald door de realiteit.

Artsen zeggen namelijk dat de meeste coronapatiënten die nu in het ziekenhuis liggen, gevaccineerd zijn. Wablief? De meerderheid van de patiënten die worden behandeld wegens corona, is gevaccineerd tegen corona.

Explosieve onthulling

Deze explosieve onthulling werd gedaan door arts Harvey Risch, een professor van de Yale-universiteit, in Bannon’s War Room. “Clinici zeggen tegen me dat meer dan de helft van de nieuwe coronapatiënten die ze behandelen, is gevaccineerd.”

Presentator Steve Bannon onderbrak hem: “Ho, ho, ho, rustig aan. Zeg dat nog eens.” Waarop dr. Risch zei:  “Meer dan de helft – sommigen schatten 60 procent – van de nieuwe coronapatiënten die ze behandelen, is gevaccineerd.”

[Bannon’s War Room]

4.9
39
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *