Familie van vrouw die stierf na AstraZeneca-vaccin sleept fabrikant voor de rechter


De familie van een Italiaanse vrouw die enkele weken na het AstraZeneca-vaccin overleed, heeft de fabrikant van het middel voor de rechter gesleept. De 55-jarige Augusta Turiaco uit Messina op Sicilië haalde haar coronavaccin op 11 maart en kreeg al snel last van ernstige bijwerkingen.

De muzieklerares voelde zich na de prik niet lekker, maar ging toch weer aan het werk. Ze schreef op Facebook dat ‘alles goedkomt’. Dat was helaas niet het geval. Augusta kreeg koorts en heftige hoofdpijn, waarna uit scans bleek dat er bloedproppen waren ontstaan.

Op 28 maart raakte ze in coma en op 30 maart overleed ze, 19 dagen nadat ze het AstraZeneca-vaccin toegediend had gekregen. Het overlijden van de vrouw kwam voor de familie als een donderslag bij heldere hemel. Haar broer Nunzio Turiaco zei tegen Sky News dat ze kerngezond was en geen medicijnen nam.

Een aantal rechtszaken

Uit haar medische gegevens, die zijn ingezien door Sky News, blijkt dat er onder andere bloedproppen in haar brein zaten. Ook had ze een laag aantal bloedplaatjes. Andere mensen die na het AstraZeneca-vaccin zijn gestorven, vertoonden dezelfde symptomen.

Er zijn in Europa inmiddels een aantal rechtszaken aangespannen tegen AstraZeneca. De familie van de vrouw wil weten wat er met haar is gebeurd. Haar broer zei dat het belangrijk is om de mensen die zijn gestorven te herdenken.

[Zero Hedge via Sky News]

4.9
23
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?





Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *