Persconferentie van die clown en die acrobaat! Tijd voor een landelijke peiling vaccinatiebereidheid – Martin Vrijland


We mogen onze handen dicht knijpen dat er toch doorgeprikt mag worden met het Janssen vaccin, want die vaccinatierommel valt niet aan te slepen en de nood is hoog. Kunt u het nog opbrengen om naar de persconferentie van die clown en die acrobaat in hun apenpakjes te kijken? Die doventolk in het midden die maar de indruk moet blijven wekken dat u doof en vooral stom bent. Het is niet om aan te zien!

De avondklok gaat er ook af! Wauw! Geweldig! Nou goed, dat is pas 28 april en er kan natuurlijk nog van alles gebeuren met de propaganda cijfergoocheltrukendoos. De terrassen mogen dan ook weer open van 12 tot 18 uur ’s middags. Net genoeg om twee bier te drinken, met verkrampte schouders, omdat je niet mag bewegen en je moet natuurlijk wel telefonisch reserveren als je naar het toilet wilt. De gekte regeert!

Kleine winkels mogen vanaf 28 april spontaan maximaal twee mensen per verdieping toelaten, voor grote winkels geldt een maximum van één klant per 25 vierkante meter. Ik zou gewoon een afspraak maken om verstoppertje met muilkorf te gaan spelen. Wie weet wordt het een hit!

Het wordt tijd dat we eens een peiling gaan doen. Nee, geen Maurice de Hond peiling, want die is waarschijnlijk zo onbetrouwbaar als zijn naam doet vermoeden. We gaan eens peilen hoe groot de vaccinatiebereid nu daadwerkelijk is. De media en politiek wekken de propagandistische indruk dat heel Nederland staat te popelen om de spuit. Nu kan het best zijn dat de Gerard Joling en Jan Smit aanhang dat ook daadwerkelijk doet, maar je hebt toch ook nog wel wat ontwaakte zielen in den Nederlanden.

Laat u eens weten of u echt daadwerkelijk bereid bent u vol te laten spuiten met vaccins die binnen no-time zijn goedgekeurd en die allemaal iets met messenger RNA (mRNA) – wij editen uw genoom vanuit the cloud – te maken hebben. We gaan gewoon eens ordinair peilen en we gaan dat ook lekker veelvuldig delen, want u en ik willen wel eens weten hoe de vaccinatiebereidheidsvlag er daadwerkelijk bij hangt. Invullen en delen dus!

(Let op: de teller kan enigszins afwijken omdat in de eerste minuten na publicatie antwoorden met ja/nee in combinatie met leeftijd uitstonden)

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nlSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *