Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse luchtmachttop laat de F-35 buiten simulaties omdat de nederlaag dan verzekerd is

—————————————————————————————————————————————–

Terwijl in Rusland en Oekraïne getest wordt of de atoomschuilkelders nog goed functioneren voor het geval er een kernoorlog uitbreekt (foto), heerst er bij de Westerse media en bevolking nog altijd een ‘ignorance is bliss’ houding. Nogal wat mensen, ook (ex-)militairen, nemen automatisch aan dat Amerika / de NAVO een oorlog met Rusland en/of China ‘wel eventjes zal winnen’. Vergeet het maar, schrijft de Amerikaanse ‘oud’*-inlichtingenofficial Scott Ritter, die tijdens de Golfoorlog in de staf van generaal Schwarzkopf zat en tevens diende als INF-en VN wapeninspecteur in de (voormalige) Sovjet Unie. Volgens hem is de Amerikaanse superioriteit enkel gebouwd op ‘leugens en zelfbedrog.’ Zelfs in simulaties kan het Westen alleen nog een oorlog winnen als er opzichtig vals wordt gespeeld.

(* Tussen aanhalingstekens, want het is algemeen bekend dat niemand ooit echt uit de inlichtingendiensten vertrekt.)

In ‘war games’ in 2018 en 2019 simuleerde de Amerikaanse luchtmacht of het in staat zou zijn Taiwan te verdedigen tegen een Chinese invasie. In beide gevallen werd de VS beslissend verslagen. In 2020 werd eenzelfde simulatie gehouden, en toen won Amerika nèt, maar enkel door massaal capaciteiten erbij te verzinnen, zoals niet bestaande vliegvelden en commandocentra, en vliegtuigen die enkel nog op de tekentafel liggen of überhaupt nog niet zijn uitgevonden. ‘Deze oefening was zo ver als maar mogelijk van de realiteit verwijderd,’ aldus Ritter. ‘Het feit is dat de VS alleen in zijn dromen Taiwan met succes tegen China kan verdedigen.’

‘Wrak van de lucht’ duurste Nederlandse defensieproject

Opmerkelijk is dat de F-35, die ook in Nederland de F-16 aan het vervangen is, bij de laatste simulatie niet eens meer virtueel werd ingezet, omdat de Amerikaanse luchtmachttop tot de slotsom was gekomen dat het toestel totaal niet in staat is om tijdens een oorlog ook maar een kans te maken om een gevecht te winnen. (Een Pentagon official klapte enkele jaren geleden uit de school door te verklaren dat de F-35’s in alle simulaties ‘als vliegjes uit de lucht worden geschoten’).

En dit ‘wrak van de lucht’ heeft Nederland voor € 6 miljard aangeschaft, ons duurste defensieproject ooit. KLU, veel succes ermee, of beter gezegd: veel sterkte, mocht het inderdaad tot een oorlog met Rusland komen, zoals de Westerse globalisten al zo lang schijnen te willen.

‘Leugens verpakt als waarheid, nederlagen verkocht als overwinningen’

Ritter betoont dat de Amerikaanse superioriteit in de lucht, en daarmee ook op het slagveld, al geruime tijd tot het verleden behoort. Mensen hebben nog steeds de beelden van de eerste Golfoorlog in 1991 in hun gedachten, maar de situatie nu is onvergelijkbaar. Na 9/11 verlegden de Amerikaanse strijdkrachten hun focus namelijk van het kunnen winnen van ‘grote’ conventionele oorlogen met Rusland en China naar de ‘war on terror’ en ‘nation building’ (wat in realiteit overal ‘nation destruction’ werd).

Uiteindelijk bleken zelfs de extreem kostbare oorlogen in Afghanistan, Irak en Syrië niet gewonnen te kunnen worden. ‘De VS heeft de ‘forever wars’ in het Midden Oosten en Zuidoost Azië verloren door niet te winnen. Zo is de top van het Amerikaanse leger geconditioneerd om standaard de nederlaag als een voldongen feit te accepteren, dat wordt weggeredeneerd door te liegen, hetzij tegen zichzelf, tegen hun superieuren, of tegen beiden. Teveel succesvolle carrières zijn gebouwd op leugens die zijn verpakt als de waarheid, op nederlagen die worden verkocht als overwinningen, op tekortkomingen die worden afgeschilderd als pluspunten.’

Voilà de Westerse mentaliteit in een notendop, op werkelijk alle gebieden, niet alleen militaire. Het is een almaar luider wordend waarschuwingssignaal dat onze beschaving zich door corruptie, machtswellust, geldzucht en nepotisme tegen zichzelf heeft gekeerd, en horende doof en ziende blind zijn eigen ondergang aan het bewerkstelligen is.

VS kan oorlog tegen China of Rusland niet meer aan, alleen nog met kernwapens

‘De recent afgesloten US Air Force ‘war game’ is op veel manieren een bijproduct van deze psychose – een oefening in zelfbedrog, waarin de realiteit is vervangen door een fictieve wereld waarin alles werkt zoals is gepland, zelfs als het niet bestaat. De USAF kan heden geen succesvolle oorlog tegen China voeren, noch tegen Rusland. Ook het kunnen uitvoeren van een succesvolle luchtcampagne tegen Iran of Noord Korea is twijfelachtig. Dit is het soort realiteit dat, in een wereld waar de feiten er nog toe zouden doen, heel veel topmensen – met of zonder uniform – hun baan zou kosten.’

‘De schuld aan deze systematische incompetentie is echter zo wijd verbreid, dat er geen serieuze verantwoording mogelijk is voor wat er is gebeurd. In plaats daarvan ‘verzint’ de USAF, geconfronteerd met de realiteit van zijn tekortkomingen, de overwinning. Deze ‘overwinning’ is in en van zichzelf betekenisloos. Als China Taiwan zou binnenvallen, dan rest de VS letterlijk niets anders dan het gebruik van kernwapens om dit te stoppen.’

‘Gedragspatroon gebouwd op leugens, misleiding en zelfbedrog’

De geplande aankopen van nieuwe vliegtuigen bouwen volgens Ritter enkel voort op deze verzinsels, op dit fictieve model van een luchtmacht die oorlogen zou kunnen ‘winnen’. ‘De USAF vervolgt gewoon het gedragspatroon dat is gebouwd op de leugens, de misleiding en het zelfbedrog waar het zich de afgelopen twee decennia door heeft laten leiden, inclusief zijn top officials en politieke leiders. Het eindresultaat zal zijn dat zelfs als de USAF alle middelen en capaciteiten krijgt die nodig zouden zijn om in een war game Taiwan ‘te verdedigen’ en te winnen (en dat zal niet gebeuren), de enige plek waar ze in zo’n conflict zullen zegevieren in hun dromen is.’

Het Westen zal ook een kernoorlog verliezen

En zelfs al zouden de Amerikanen overgaan tot het gebruik van kernwapens, dan zal ook die oorlog verloren worden, zo onderstreept de Amerikaanse radio presentator en voormalige inlichtingenofficial Hal Turner. Hij wijst op het feit dat Rusland enorme schuilkelders voor zijn bevolking heeft gebouwd, waar miljoenen mensen zeer lange tijd in kunnen overleven. De VS heeft – net als Nederland – welgeteld NUL van deze schuilkelders. (2)

 

Xander

(1) Algora
(2) Hal Turner

Zie ook o.a.:

19-04: Tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen landen in Polen; Russische TV-teams naar Donetsk
17-04: Rusland stelt VS ultimatum: ‘Binnen 6 dagen weg uit Oekraïne, of wij vallen aan’
15-04: Biden roept nationale noodtoestand uit; Russische vloot en leger bereidt zich actief voor op oorlog
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
08-04: Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert
05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
02-04: Vorige Amerikaanse minister van Defensie noemt F-35 ‘een stuk schroot’
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *