Tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen landen in Polen; Russische TV-teams naar Donetsk – Xandernieuws


Wagonladingen Russische tanks met
amfibische uitrusting arriveren in Rostov aan de Don, dat op slechts
60 km. afstand van Oekraïne ligt.

—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse militaire ‘adviseurs’ in Oekraïne wijzen erop dat de NAVO aanstuurt op oorlog – Door Turkije gecontroleerde jihadstrijders in Oekraïne – Erdogan provoceert zowel Rusland als China – ‘CIA en FBI planden moordaanslag op president Belarus, die zijn land nu wil samenvoegen met Rusland’

—————————————————————————————————————————————–

De tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen die in Polen zijn geland wijzen erop dat een grootschalig gewapend conflict met Rusland mogelijk al snel zal losbarsten. Het feit dat Russische TV-teams naar Donetsk worden gestuurd kan een signaal zijn dat het Kremlin een aanstaande invasie van Oekraïne, dat onlangs Rusland bijna expliciet de oorlog verklaarde, voorbereidt. (1)

De belangrijkste vraag is wat de NAVO en de VS dan zullen doen. Schieten ze Oekraïne te hulp, dan lijkt een full-scale wereldoorlog onvermijdelijk, compleet met het inzetten van kernwapens. Waarschijnlijk zullen dan ook de langdurige conflicten Israël-Iran (Israël ontkent nauwelijks dat het verantwoordelijk is voor het opblazen van Irans uraniumverrijkingsinstallatie in Natanz op 14 april), Iran-Saudi Arabië, China-Taiwan, China-Japan, China-India, India-Pakistan en Noord Korea-Zuid Korea/Japan automatisch op een ‘hete oorlog’ uitlopen en met grof geweld worden uitgevochten.

Militaire ‘adviseurs’ VS in Oekraïne; Turkije provoceert Rusland en China

Amerikaanse militaire ‘adviseurs’ en door Turkije aangestuurde jihadstrijders (die eerst in Syrië en Libië hebben gevochten) zijn reeds in Oekraïne, wat erop wijst dat de NAVO inderdaad op oorlog aanstuurt. De Turkse dictator Erdogan stak onlangs een politiek mes in de rug van de Russische president Putin toen hij verklaarde de zogenaamde ‘annexatie’ van De Krim door Rusland – in werkelijkheid een volgens onafhankelijke OVSE waarnemers volledig democratisch verlopen hereniging die door bijna 97% van de bevolking werd gesteund – niet te erkennen (2).

Het orthodoxe Rusland en het islamitische Turkije zijn historische aartsvijanden, en hebben al diverse bloedige oorlogen met elkaar uitgevochten. Turkije heeft juist altijd de steun van het protestantse Duitsland gehad. De aankoop van Russische afweerraketten door Turkije was niets anders dan chantage om de VS en Europa onder druk te zetten Erdogan in zijn militaire aspiraties en vele agressieve acties in Syrië, Libië en Irak te blijven steunen.

Erdogan strijkt ook China tegen de haren in. Zo weigeren de Turken om de Oeigoerse nationalist Abudukadir Yapuquan, die wordt verdacht van terrorisme in Xinjiang, aan Beijing uit te leveren. De Oeigoeren voeren blauwgekleurde Turks-Ottomaanse vlaggen, en streven openlijk naar ‘bevrijding’ door Turkije. Yapuquan is een van de oprichters van ETIM (East Turkistan Islamic Movement), die door zowel bij de VN Veiligheidsraad als Turkije officieel als terreurorganisatie te boek staat. (3)

De Turkse despoot liet onlangs enkele oud-admiraals arresteren omdat die het hadden gewaagd openlijk kritiek te uiten op de mogelijke herziening van Turkije van het Verdrag van Montreux aangaande de vrije doorvaart door de Bosporus, en in de toekomst vooral door het nog te graven Istanbul kanaal. Zoals altijd beschuldigde Erdogan zijn tegenstanders van het plannen van ‘een coup’. (4)

‘CIA en FBI planden moordaanslag op president Belarus’

Ondertussen beschuldigen Rusland en Belarus de CIA en FBI van het plannen van een coup en ‘moordaanslag’ tegen president Lukashenko en bijna de hele politieke leiding van het land (5). Volgens nog onbevestigde bronnen zou Lukashenko overwegen om zijn land, dat in het zuiden aan Oekraïne grenst, samen te voegen met Rusland, en alle militaire bases open te stellen voor het Russische leger. (6) (We herinneren u eraan dat een moordaanslag de finale trigger was voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog).

Volgens sommigen staat er nu een Derde Wereldoorlog gepland om Rusland de schuld te kunnen geven van de financiële systeemcrisis die het Westen zelf heeft veroorzaakt, en die niet veel langer meer kan worden uitgesteld. Er zijn er die denken dat de klimaat-vaccinsekte die onze regeringen heeft overgenomen opzettelijk een kernoorlog probeert te ontketenen, waardoor hun belangrijkste doelstelling, het fors verminderen / deels uitroeien van de wereldbevolking, een flinke stap dichterbij zal komen.

Wat de reden ook is, het moge duidelijk zijn dat in het geval van zo’n oorlog opnieuw miljoenen mensen, misschien wel in ongekend grote aantallen, het slachtoffer zullen worden van de machtswellust en vernietigingsdrang die historisch zo kenmerkend is voor een groot deel van de politici die de ‘top’ van hun land en de wereld weten te bereiken, en die er altijd eerst voor zorgen dat ze zelf buiten schot blijven zodra de bommen en raketten losgaan.

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) SCMP
(4) TASS
(5) Zero Hedge
(6) Hal Turner

Zie ook o.a.:

17-04: Rusland stelt VS ultimatum: ‘Binnen 6 dagen weg uit Oekraïne, of wij vallen aan’
15-04: Biden roept nationale noodtoestand uit; Russische vloot en leger bereidt zich actief voor op oorlog
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
08-04: Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert
05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
03-04: ‘Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *