Huisarts maakt 10 dagen na vaccinatie de balans op: ‘Veilig? No way!’


In de Nederlandse huisartsenpraktijken is men druk bezig met vaccineren tegen corona. Zo ook in de praktijk van Martin Voerknecht. Tien dagen na vaccinatie maakt hij de balans op: één overlijden, tweemaal hartfalen met ziekenhuisopname, tweemaal serieuze hartritmeproblemen, een vermoedelijk infarct en mogelijk een nieuw geval van auto-immuunziekte door het vaccin. “Veilig? No way!” zegt de huisarts.

Eind vorige maand schreef hij al dat één patiënt na het vaccin was gestorven en dat een andere patiënt het maar net had overleefd. “Ook twee doodzieke 80-plussers,” zei Voerknecht, die door LinkedIn werd gecensureerd vanwege zijn kritische berichten.

Zes te veel

Mensen zijn blij dat de huisarts zich uitspreekt. “Het is een grof schandaal dat deze berichten totaal worden genegeerd door de MSM. Het merendeel van de mensen leest en kijkt alleen de reguliere media en vertrouwt op de overheid. Dit wordt bewust achtergehouden. Pure evil!” reageert René.

“Zes patiënten met zeer serieuze bijwerkingen in één praktijk. Dat zijn er zes te veel. Dit gaat niet over een kalknageltje, maar levensbepalende bijwerkingen,” schrijft Angelique.

Heldendaad

Amor Fati voegt toe: “Bedankt dat u zich uitspreekt als arts. In tijden als deze is dat een heldendaad.” En ‘trui’ twittert: “Was iedere dokter maar zo moedig als u.”

Wie is er eigenlijk aansprakelijk als er bijwerkingen optreden na het toedienen van een vaccin? In principe zijn de producenten dat zelf, maar door allerlei regelingen kunnen zij die aansprakelijkheid meestal van zich afschudden. Sterker nog: als er geen causaal verband kan worden aangetoond, is niemand aansprakelijk.

5
21
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *