Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen


De waarschijnlijke functie van de
Covid vaccins is om menselijke
hersenen met de Cloud te kunnen verbinden. Deze
transhumanistische doelstelling wordt zorgvuldig verborgen gehouden
voor het grote publiek.

—————————————————————————————————————————————–

‘Un-Vaxxed’ uitgeroepen tot beste film in 2016: wereldwijde vaccinatieagenda heeft militaire achtergrond – ‘Brain-to-cloud’: Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk

—————————————————————————————————————————————–

De van Harvard afkomstige bekende Amerikaanse medische wetenschapper dr. Leonard Horowitz, die in 2016 op het World International Film Festival in Londen en Genève de prijs voor ‘Beste Film’ kreeg voor zijn spraakmakende documentaire ‘Un-Vaxxed’, heeft een aanklacht ingediend tegen onder meer vaccinfabrikant Pfizer. Bij de rechtbank heeft hij bewijs ingediend waaruit zou blijken dat de Covid-19 vaccins van Pfizer en Moderna in samenwerking met het Pentagon en een bekende Harvard neurowetenschapper doelbewust zijn ontworpen als een transhumaan gentherapie wapen, waarmee opzettelijk het risico op een ‘pan-genocide’ op de hele mensheid wordt genomen.

In de aanklacht, ingediend bij de Districtsrechtbank in Fort Myers in Florida, begint Horowitz erop te wijzen dat ‘het ministerie van Defensie en zijn leveranciers vanaf het begin van de jaren ’80 tot heden begonnen te werken aan wat ‘het meest afschrikwekkende obstakel’ wordt genoemd: het overbruggen van de kloof tussen biologie en elektronica. Vele decennia luidde de wetenschappelijke consensus dat die kloof onoverbrugbaar was, gezien de ‘essentiële verschillen tussen deze twee werelden’.’

‘Toen ‘stuitte’ het DARPA (Defense Advance Research Projects Agency van het Pentagon) op zeker moment op het idee om gemodificeerde ‘nanogels’ te gebruiken om elektriciteit tussen biologisch weefsel te geleiden. Deze zogenoemde van DARPA afgeleide wetenschap gaf een wegkwijnende ‘bio-elektronische’ industrie nieuwe hoop dat een oplossing om de kloof tussen biologie en elektronica te overbruggen inderdaad mogelijk was.’ (Bewijsstuk 1)

Integratie mens met intelligente machines

‘Verzekerd van DARPA fondsen begonnen universitaire researchers en transnationale bedrijven deze gemodificeerde ‘hydrogel’ industrie (MHI) te ontwikkelen. Het World Economic Forum (WEF) begon als promotor video’s en white papers te publiceren waarin de aanstaande integratie van mensen met intelligente machines werd aangekondigd, mogelijk gemaakt door de komst van DARPA’s MHI. Voorstanders en critici waren het er over eens dat het ‘mens zijn’ niet langer wetenschappelijk definieerbaar zou zijn. Deze controversiële biosynthese werd ‘transhumanisme’ genoemd.’

Horowitz waarschuwt dat de ‘goddeloze benadering’ van biosynthese door de gedaagden met het oog op de corona vaccinaties ‘zeer ernstige gevolgen’ zal hebben voor de mensheid. ‘Zowel de ‘natuurlijke uitbraak’ als ‘lab ongeluk’ speculanten zitten er helemaal naast,’ schrijft hij over de twee belangrijkste theorieën die er de ronde gaan over het ontstaan van SARS-CoV-2.

‘Dit kan alleen voor genocide en bevolkingscontrole worden gebruikt’

‘Het overweldigende bewijs dat is ingediend bij rechter Badalementi en magistraat Mizelli wijst er met kracht op dat de uitbraak in Wuhan doelbewust was, wat de beste uitleg is waarom de Pfizer en Moderna mRNA ‘genetische therapieën’ valselijk als ‘vaccins’ worden voorgesteld. Deze (therapieën) werden nooit getest op genetische schade of negatieve bijwerkingen door hun nano-bioelectrische zilverhoudende hydrogel afleversysteem, dat een impact heeft op zenuwcellen (niet exclusief op immuuncellen).’

‘Dit achterhouden van militaire wetenschap is roekeloos en onverantwoordelijk, en zelfs gewetenloos. Alleen genocide en bevolkingscontrole verklaren een dergelijke schandalige nalatigheid.’

‘Brain-to-cloud’: Alle mensen moeten worden gelinkt aan cyberspace netwerk

De bewijsstukken die de wetenschapper overhandigde laten zien hoe het ministerie van Defensie, en vooral DARPA, in samenwerking met Pfizer en Moderna forse sommen geld stopte in de grotendeels geheim gehouden neurowetenschappelijke experimenten van dr. Charles Lieber op Harvard, in samenwerking met collega’s van het prestigieuze MIT. Dit onderzoek was vooral gericht op het manipuleren en controleren van het menselijke gedrag met behulp van deze ‘bioelektronische’ hydrogels, wat veel verder gaat dan enkel het overbrengen van medicijnen of ‘vaccins’ in het menselijke lichaam.

Uit gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat hersencellen zeer gevoelig zijn voor bepaalde frequenties. Chinese en Amerikaanse militaire- en commerciële partijen werken al zeker 10 jaar samen aan deze voor het grote publiek achtergehouden transhumanistische systemen die specifiek worden ontwikkeld om de complete wereldbevolking en hele beschaving totaal te kunnen controleren, en die gebruik maken van het fuseren van het menselijke brein met elektronische (nano) technologie, waardoor alle mensen (vrijwillig of gedwongen) met een wereldwijd ‘cyberspace’ net worden geïntegreerd (‘brain-to-cloud’, het koppelen (en later zelfs uploaden) van je bewustzijn aan een digitaal netwerk).

Dit door de media genegeerde of belachelijk gemaakte, maar zeer reële ‘globalistische complot’ staat centraal in dr. Horowitz’ rechtszaak tegen Pfizer, Moderna, en zijn voormalige werkgever Henry Schein Inc.. Horowitz beschuldigt de federale overheid en medeplichtige bedrijven van het uitvoeren van een geheim wereldwijd initiatief dat gebruik maakt van bioterrorisme, corrupte wetenschap, media censuur en het uitschakelen van de concurrentie.

Geavanceerde biotech in 2011 aan China overhandigd

Hoofd biochemie en neurowetenschap professor Lieber is door de FBI aangeklaagd wegens vermeende directe betrokkenheid bij het ontwikkelen van het SARS-CoV-2 virus in het lab in Wuhan. Daar zou met opzet de Covid-19 pandemie zijn ontketend, die volgens sceptici dan ook een ‘plandemie’ is. Zijn Lieber Research Group kreeg hiervoor meer dan $ 15 miljoen subsidie van het NIH (Anthony Fauci) en het ministerie van Defensie.

In november 2011 reisde Lieber naar Wuhan om daar mee helpen China’s grenzeloze aspiraties op het gebied van biotech te helpen verwezenlijken. Lieber overhandigde de Chinezen uiterst geavanceerde nano-, bio-elektronische- en neurotechnologie die kan worden toegepast voor vaccinaties, gen’therapieën’ en het ‘brain-to-cloud’ transhumanisme. De FBI verhult dit echter door Lieber enkel aan te klagen wegens spionage voor China voor het zogenaamd ontwikkelen van Li-Ion batterijen voor elektrische auto’s, iets waar Lieber zich overigens nooit mee bezig heeft gehouden.

‘Medeplichtig aan pan-genocide’

Medical Veritas constateert dan ook dat federale agenten en het ministerie van Justitie medeplichtig zijn aan het verhullen van een complot dat met behulp van als ‘vaccins’ vermomde gentherapie tot ‘pan-genocide’ (= totale uitroeiing) kan leiden.

Het al vaak besproken ‘Event 201’ in het najaar van 2019 aan de Johns Hopkins University, waar ook China aan deelnam en dat werd gesponsord door het WEF en de Bill & Melinda Gates Foundation (die tevens de grootste financier van de WHO is), is eveneens duidelijk bewijs dat deze zogenaamde corona-‘pandemie’ nauwgezet is gepland. De controle van Bill ‘vaccin’ Gates over deze organisaties en over de eveneens door hem gekochte mainstream media heeft ieder onafhankelijk onderzoek hiernaar op voorhand geblokkeerd of in de ‘complothoek’ gezet.

‘Absoluut zeker dat virus opzettelijk is losgelaten in kader Great Reset en Final Solution’

‘Gates en de WHO werden partners met Google’s moederbedrijf Alphabet, Verily Life Sciences, Galvani Corporation, en meerdere inlichtingendiensten. Zij verborgen de waarheid over het coronavirus-lab (bio)wapen en de beschikbaarheid van alternatieve behandelingen, die de ‘nood toestemming’ voor de vaccins van Pfizer en Moderna ‘vaccins’ in de weg hadden kunnen staan.’

Daar is nu zóveel bewijs voor, dat ‘het nu absoluut zeker is dat het virus opzettelijk is losgelaten om geopolitieke en economische doelstellingen te realiseren, zoals de ‘Final Solution’ van Bill Gates en de ‘Great Reset’ van Klaus Schwab.’

Dat is volgens mij nog niet het complete verhaal, omdat dit virus volgens alle statistieken voor 99,7% van de bevolking niet gevaarlijker is dan een milde griep. Het virus kan inderdaad opzettelijk zijn losgelaten, maar het was met name de enorme angstpropaganda die ervoor werd gecreëerd die instrumentaal was om voor de Westerse bevolking tot absolute volgzaamheid, social distancing, mondkapjes, avondklokken, testen en vooral tot vaccinaties – herstel: gen-therapie, oftewel genetische manipulatie – te dwingen.

Big Pharma en inlichtingendiensten verbergen transhumanistische doelstelling

Het bewijs dat dr. Horowitz aan de rechtbank heeft overhandigd ‘bewijst het gebruik van bio-elektrische nano-zilver hydrogel infusies in de mRNA vaccins van Pfizer en Moderna, die cruciaal zijn voor de functionaliteit van hun ‘genetisch therapie’.’ Deze componenten verzekeren dat ‘genetische informatie aan zowel menselijke zenuwcellen als immuuncellen’ wordt overgedragen. (Dat geldt overigens ook voor het AstraZeneca ‘vaccin’, dat gebruik maakt van een chimpansee adenovirus om genetische instructies in uw lichaam te brengen).

‘Deze wetenschappelijke feiten zijn vastgesteld en gepubliceerd door Lieber en zijn collega’s. Hun waarschijnlijke functie is om menselijke hersenen met de Cloud te verbinden. Deze transhumanistische doelstelling wordt verborgen gehouden door Pfizers moederbedrijf en diens partners GSK, Verily, Google’s Alphabet, en de belangrijkste globalistische inlichtingendiensten.’

Horowitz ontwikkelde een aantal jaar geleden zijn eigen baanbrekende ‘OxySilver 528’ technologie. Omdat zijn veel veiligere en goedkopere product een existentiële bedreiging vormde voor de Big Pharma vaccinfabrikanten, werd hij onmiddellijk aangevallen en verketterd als ‘complotdenker’ en ‘kwakzalver’.

‘Un-Vaxxed’ beste film in 2016: vaccinatie agenda heeft militaire achtergrond

Desondanks won hij in 2016 met zijn documentaire ‘Un-Vaxxed’ de prijs voor ‘Beste Film’ op het World International Film Festival in Londen en Genève. In die spraakmakende docu onthulde hij de geheime militaire doelstelling van de wereldwijde vaccinatieagenda, en de medeplichtigheid van de mainstream media bij het uitvoeren en promoten van dit grootste en potentieel moorddadigste complot ooit.

De kans dat zijn aanklacht tegen ‘Pfizer et al’ in behandeling wordt genomen en op een rechtszaak uitloopt, is gezien het overal ter wereld vastgestelde feit dat de gecorrumpeerde rechterlijke macht enkel nog bestaat om het beleid van overheden, multinationals en globalistische organisaties ‘goed te stempelen’, vermoedelijk nihil. Dus als mensen en volken niet onmiddellijk massaal in opstand komen tegen deze antihumane technocratische ‘Great Reset’ agenda door te besluiten hier niet langer aan mee te werken, zouden de gevolgen voor de hele mensheid wel eens desastreus kunnen zijn.

 

Xander

(1) Medical Veritas via Principia-Scientific
Afbeelding: Gerd Altmann, Pixabay 

Zie ook o.a.:

16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pifzer vaccin’
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
25-01: Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:
18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
02-12:Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor 
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
10-12: Iedereen zou ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ moeten lezen
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
06-11: Omnigeweld: ‘Samenleving wordt door technologie voor iedereen extreem onveilig’ (/ Oxford filosoof: ‘Enige manier om wereldwijde catastrofe te voorkomen is een universeel en allesomvattend controlesysteem’)
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)
2009: (archief oud xandernieuws.punt.nl)
02-09: Implanteerbare microchip moet griepvirus gaan herkennen (/WHO wil wetgeving landen en individuele mensenrechten buiten werking stellen om gedwongen vaccinaties af te dwingen)
24-07: ‘WHO bereidt in het geheim gedwongen vaccinaties VS en Europa voor’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *