vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest


Tientallen vrouwen laten weten dat ze last kregen van bizarre menstruatieproblemen of zelfs een miskraam hebben gehad nadat ze in de buurt waren geweest van mensen die pas waren gevaccineerd tegen corona.

In onderstaand filmpje komen ettelijke honderden berichten voorbij:

Een Instagram-gebruiker plaatste onlangs een bericht waarin ze schreef dat ze al twee maanden achter elkaar niet ongesteld was geworden. Ze las berichten in de media over vrouwen die na het coronavaccin last hadden van meer pijn en bloedverlies tijdens hun menstruatie.

Er kwamen ook berichten naar buiten over vrouwen die na toediening van het coronavaccin een miskraam kregen. Toen de vrouw berichten las van twee andere vrouwen die zeiden dat ze niet gevaccineerd waren, maar toch last hadden van menstruatieproblemen, vielen de puzzelstukjes op hun plek.

Duizenden berichten

De gebruiker vroeg zich af of de aandoeningen op de één of andere manier werden overgedragen van gevaccineerde op ongevaccineerde vrouwen. Toen ze speculeerde dat het spike-eiwit in het experimentele mRNA-vaccin ongevaccineerde vrouwen ziek zou kunnen maken, werd ze overspoeld door duizenden berichten.

De vrouw, Kim Alberts, zette de berichten die ze binnenkreeg op Instagram en ging in minder dan 24 uur van 9000 naar 30.000 volgers. Inmiddels heeft ze ruim 40.000 volgers.

De berichten kwamen van over de hele wereld. Van ongevaccineerde apothekers die coronavaccins toedienen en een miskraam hebben gehad tot een vrouw die beweert dat de uitslag van haar zwangerschapstest positief was terwijl ze ongesteld was.

vrouwen

vrouwen

Deciduaal weefsel

De berichten gaan over abnormaal bloedverlies, maandenlang niet ongesteld worden, miskramen en zelfs deciduaal weefsel, dat vanuit de baarmoeder spontaan wordt uitgestoten.

Kim zocht op Google Trends op deciduaal weefsel en kwam tot de ontdekking dat er in januari 2021, toen de coronavaccins werden uitgerold, aanzienlijk meer op deze term werd gezocht. Er zijn dus kennelijk veel meer vrouwen die hier last van hebben.

[Infowars]

5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *