Gechipte “slimme maskers” die traceerbaar en volgbaar zijn, zijn het ultieme globalistische controlemechanisme


De globalistische controlefreaks op het World Economic Forum hebben het ultieme 21e-eeuwse volgapparaat bedacht: zogenaamde ‘slimme maskers’ die worden geleverd met een computerchip die gebruikers dingen ‘vertelt’.

“Het World Economic Forum is er weer mee bezig. De globalistische titanen achter ‘the Great Reset’ promoten nu een ‘slim gezichtsmasker’ dat elke ademhaling van de drager bijhoudt, ”meldde RT.com onlangs.

Bovendien zullen maskers in het algemeen niet eens veel langer nodig zijn, als ze überhaupt ooit effectief waren (en een CDC-studie die eerder dit jaar is uitgebracht, maakt duidelijk dat ze echt niet effectief zijn geweest in het stoppen van de verspreiding van COVID – daarover straks meer). Dat komt omdat tenminste een aanzienlijk deel van de wereldbevolking zal worden gevaccineerd, en hoewel we hier geen fans van zijn, zal duidelijk gehoorde immuniteit volgen.

Dus waarom eigenlijk een masker?

Want hoewel de overgrote meerderheid van de mensen het dragen van maskers beu is en bereid is ze voorgoed weg te gooien, wil de wereldwijde elite dat we voor altijd maskeren, blijkbaar, zoals opgemerkt door de hightech, afgestoken gezichtsbedekking van het WEF, ontworpen door CirQ, eigendom van de beruchtste nucleair bewapende dictatuur van de planeet, het communistische China (natuurlijk).

RT.com voegt toe:

Het masker herinnert gebruikers eraan wanneer ze het moeten wassen en controleert of ze het op de juiste manier dragen. Als er binnenin teveel kooldioxide wordt opgebouwd, herinnert een telefonische waarschuwing de drager eraan om een ​​paar keer frisse lucht te ademen. Als de gebruiker vergeet het masker op te zetten, stuurt dezelfde telefoon-app hem een ​​herinnering om te maskeren. Aangezien driekwart van de maskers voor eenmalig gebruik op stortplaatsen of oceanen terechtkomt, prijst het WEF ook de milieuvoordelen van de herbruikbare gezichtsbedekking.

Gebruikers van sociale media hebben het idee van een slim masker afgebrand, waarbij velen – terecht – opmerkten dat het gewoon een nieuwe stap is in de richting van wereldwijde controle en tirannie.

“Masker is aangesloten op uw smartphone, zodat de gegevens uw sociale kredietscore onmiddellijk kunnen bijwerken”, schreef een Twitter-gebruiker.

Dit is niet het eerste ‘control freak’-idee dat door het WEF, dat jaarlijks bijeenkomt in Davos, Zwitserland en de wereldwijde en economische elite van de wereld trekt, in het tijdperk van COVID-19 is bedacht.

Andere buitengewoon impopulaire ideeën naast de massaal bekritiseerde ‘wereldwijde reset’ van de wereldeconomie omvatten wereldwijde digitale identificatie (tenzij je natuurlijk probeert te stemmen in Georgia), evenals een wereldwijde koolstofbelasting en beperkingen op het eten van vlees (men hoeft zich slechts af ​​te vragen wat vleesconsumptie te maken heeft met het beheersen van de verspreiding van een virus).

Bovendien werd de organisatie eerder dit jaar bekritiseerd omdat ze online had gepost dat “lockdowns stilletjes steden over de hele wereld verbeteren” voordat ze de post moesten verwijderen te midden van een storm van woede.

Dit zijn geen normale mensen. En ze zijn zeker geen libertariërs en liefhebbers van individuele vrijheid. Het zijn tirannen, of zogenaamde dictators, duidelijk en eenvoudig.

Over de ondoelmatigheid van maskers gesproken, eerder dit jaar publiceerden de Centers for Disease Control and Prevention een studie die concludeerde dat het dragen van maskers levens redde. Maar de eigen gegevens van het bureau weerlegden de conclusies.

“Het verplicht stellen van maskers werd in verband gebracht met een afname van de dagelijkse groeipercentages van COVID-19-gevallen en sterfgevallen binnen 20 dagen na implementatie. Het toestaan ​​van dineren in een restaurant op locatie was geassocieerd met een toename van de dagelijkse groeipercentages van COVID-19-gevallen 41-100 dagen na implementatie en een toename van de dagelijkse sterftecijfers 61-100 dagen na implementatie ”, aldus een samenvatting van het onderzoek.

Maar als je dieper in de bevindingen duikt, blijkt dat maskermandaten COVID-positief met minder dan 2 procent hebben verminderd.

“Maskermandaten waren geassocieerd met een afname van 0,7 procentpunt … in de dagelijkse sterftecijfers van COVID-19 1–20 dagen na implementatie en afnames van 1,0, 1,4, 1,6 en 1,9 procentpunten 21–40, 41–60, 61–80 , en respectievelijk 81-100 dagen na implementatie, ”voegde de studie toe.

Met andere woorden, de resultaten lagen ruim binnen de foutenmarge van het onderzoek, wat betekent dat maskers niets doen om COVID-19 te stoppen.

En toch zegt het WEF dat we ons spel moeten verbeteren met ‘slimme maskers’.

Nee, dank u feestelijk.

Bronnen: RT.com, CDC.gov

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *