‘Het is een grote schok’


Een Britse verpleegster is op 3 april op 35-jarige leeftijd overleden. Eerder kreeg ze het coronavaccin van Pfizer toegediend. Ze laat een echtgenoot, stiefzoon en twee zoontjes achter. Toen Rachel McKinney uit Stockport in februari verward overkwam en moeite had met praten, kreeg ze het advies om naar het ziekenhuis te gaan. Daar bleek uit een scan dat ze een ontsteking in de hersenen had.

Daarna verslechterde haar toestand snel. “Ze kon niet meer lopen en dus het ziekenhuis niet meer verlaten, wat betekende dat niemand haar kon zien,” zei haar zus Gemma tegen Manchester Evening News. “Ze kon niet praten en haar lichaam niet bewegen.”

vaccin

Foto: Facebook/Rachel McKinney

Coma

Uiteindelijk werd besloten om haar in coma te brengen. Gemma zei dat de familie maar heel weinig informatie kreeg van het ziekenhuis over haar toestand. “Niemand mocht haar zien voordat ze in coma werd gebracht. Ze was alleen, zonder familie. Het is een grote schok.”

Uiteindelijk informeerde het ziekenhuis haar man dat ze een terminale aandoening had. Rachel stierf op 3 april, enkele dagen nadat artsen hadden besloten om haar van de beademing te halen. Ze was gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van MS.

Verband

“Tot december ging het prima met haar. Ze was een gezonde vrouw,” zei Gemma, die het erg vreemd vindt dat haar zus zo snel achteruit is gegaan. Haar familie vermoedt dat er een verband is met het coronavaccin en heeft haar dood gemeld als bijwerking. De familie wil ook toegang tot haar medische gegevens en heeft een onderzoek laten instellen.

Gemma schreef op Facebook dat de aandoening optrad bij haar zus nadat ze in december en januari het Pfizer-vaccin had gehaald.

[Manchester Evening News]

4.8
42
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *