Remember who you are! – Martin Vrijland


Wie nog steeds in de besmettingsleugen van virussen gelooft, zou gewoon eens via deze website alle bewijslast moeten doornemen waarin wordt aangetoond dat datgene wat men virus noemt, feitelijk het opruimen van afval uit het lichaam is. Dit kan collectief optreden door collectieve vervuiling of door extern ingebrachte stoffen via medicatie of vaccinatie.

Media hebben hun omgekochte zielen ingezet die Judas geld in hun zak steken om te doen alsof ze ziek zijn of dat een familielid of vriend overleden is. Media zetten hun propaganda middelen in om vaccin-schaarste te faken, zodat mensen denken dat ze snel in de rij moeten gaan staan voor de spuit. We worden grootschalig bespeeld op een wijze die Joseph Goebels, propaganda minister van het nazi regiem, een natte droom zou geven.

Tenslotte hebben we nu Big Data, perceptiemanagement via media, influencing via social media en Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers).

We zijn getuige van een wereldwijd script dat moet leiden tot de afbreuk van de oude economie, oude maatschappelijke structuren en oude normen en waarden, om vervolgens een technocratisch totalitair regiem neer te kunnen zetten.

Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn niets meer dan gewetenloze marionetten die deze agenda moeten uitrollen (toelichting).

Hoe een goed geoliede propagandamachine werkt, lichtte ik onder meer toe in dit artikel. Het is belangrijk dat u die valse realiteit gaat doorzien en ook begrijpt hoe de staat haar vangnetpionnen inzet om u met waarheidsstroop in de monkey trap te lokken, zodat u straks af geserveerd kunt worden als ‘wappie’ of ‘complotgekkie’.

Er is echter hoop! Het moment is aangebroken dat de originele scheppers zichzelf en elkaar hervinden en in hun kracht gaan staan.

Scheppende kracht wint het altijd van destructie. Herinner u wie u bent. Weet dat u niet hoeft te gehoorzamen aan een systeem dat uit is op destructie en dat uit is op het kapen van uw bewustzijn via de roadmap richting de androgyne androïde mens, waartoe deze reeds jaren door mij voorspelde vaccinatie push moet leiden (zie boek).

Lees nog eens terug hoe de originele bewustzijnsvormen elkaar hervinden in het krachtveld tussen mij en Rosa, want juist nu is het moment dat dit gebeurt. Ontdek wie u daadwerkelijk bent.

Als reactie op mijn artikelen over mijn krachtige hereniging met Rosa, kreeg ik een email van een oud collega en vriendin Tamara die een vergelijkbare ontmoeting had meegemaakt:

Hey Martin, echt leuk om te kezen dat je je soulmate gevonden hebt. Ik heb een soort gelijk verhaal. Was 3 jaar single na mijn scheiding, was helemaal niet opzoek naar iemand, vond het heerlijk eigenlijk om single te zijn. Ocean (mijn dochter) is een model, en een fotograaf had een leuk filmpje gemaakt en foto’s, wat wel meerdere doen. En ik like de foto’s ook altijd en daar blijft het meestal bij. Maar Luca begon te reageren, eerst een paar keer in Januari, toen in Februari, en ik had nog steeds de single mindset. Maar toen begonnen we te praten, de eerste dag 7 uren achter elkaar, en het was een heel ander gesprek dan dat mannen normaal met mij hebben. We hebben dus ook echt een parallel leven geleid en de exact zelfde dingen meegemaakt, mensen vertellen wel eens over twin flames en ik denk echt dat wij dat zijn. Het is echt heel raar. Toen ik naar hem toe ging voor de eerste keer, het voelde ook alsof ik hem gewoon kende, terwijl ik hem eigenlijk niet kende. Bij mij gaat alles op gevoel en de energie die mensen afgeven. Ik was ook 5 dagen gebleven en het voelde alsof ik daar een maand zat, die 5 dagen was de beste tijd die ik ooit met een persoon (die geen familie is 😂) heb gehad. Het is zo anders deze connectie dan ik gewend ben en het voelt ook heel anders aan alsof het meant to be was. Ik was ook niet verliefd op hem in het begin, het ging meteen veel dieper, ik kan het niet uitleggen.

De bewijslast dat ons originele bewustzijn aan de knoppen zit en dat dat bewustzijn de pogingen van onze inspanningen en ons ego plus dat van het destructieve maatschappelijke systeem overschrijven, wordt nu vrijwel dagelijks geleverd. Ik zag het in mijn ontmoeting met Rosa, ik lees het in het verhaal van Tamara en de reacties van vele anderen. Dat kan maar tot 1 conclusie leiden: have faith ’cause consciousness always wins.

Scheppende bewustzijnsvormen zijn zich aan het verbinden en de universele wetmatigheid is dat schepping het altijd wint van destructie. Wil dat zeggen dat iedereen nu ineens verliefd wordt of zijn of haar partner ontmoet? Als u het mij vraagt kan het zich in allerlei vormen uiten. De essentie is dat het scheppende bewustzijn juist nu ontwaakt en dat de kracht van creatie altijd sterker is dan de kracht van destructie.

Wij zijn de bouwers van het originele universum, zoals uitgelegd in dit artikel. Wij dragen de scheppingskracht in ons diepste wezen. Remember who you are! You are in the winning team!Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *