Arts haalt uit naar Klaus Schwab in discussie over vaccineren: ‘Over mijn lijk’


Niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is. Dat zei Klaus Schwab, de grote baas van het World Economic Forum, begin dit jaar tijdens de Davos Agenda. De bedenker van de Grote Reset is erop gebrand om de hele wereld te vaccineren.

Lang niet iedereen is van plan een prik te halen. Ook artsen komen in het verweer. Zo deelde arts Carrie Madej op Twitter een sneer aan hem uit: “Over mijn lijk, Klaus.”

De arts leidde 19 jaar lang twee klinieken in Amerika. Ze raakte erg gefascineerd door vaccins, met name het tetanusvaccin. Tijdens haar onderzoek ontdekte ze tot haar grote verbazing een stof in het vaccin die vrouwen onvruchtbaar maakte.

Alarmklok

Ook het coronavaccin is volgens haar niet zonder gevaar omdat de ontwikkelaars gebruikmaken van nieuwe technologieën waar nog maar heel weinig over bekend is. Ze luidde de alarmklok en werd gecensureerd door YouTube.

“Mensen moeten weten dat dit geen veilig vaccin is,” zei ze. Madej verwacht meer sterfte en meer aandoeningen als gevolg van het vaccin. “Ze knoeien met het RNA en het DNA, het genoom, de genen.”

Gelijk

Het duurde niet lang voordat de arts gelijk kreeg. Vandaag nog werd bekend dat farmaceut Johnson & Johnson aan landen in de EU heeft gevraagd om Janssen-vaccins die al zijn geleverd voorlopig niet toe te dienen. Dat gebeurde na meldingen van mensen die na inenting met Janssen bloedstolsels en een lager aantal bloedplaatjes hadden. Minstens één van hen overleed. Nederland heeft 80.000 doses liggen.

Vandaag maakte Denemarken daarnaast bekend helemaal te stoppen met het inenten met AstraZeneca. Er wordt al sinds 11 maart niet met AstraZeneca gevaccineerd in het land nadat bij een aantal gevaccineerden ernstige bijwerkingen waren ontstaan. Diverse mensen zijn gestorven.

4.9
86
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *