India test gezichtsherkenning voor COVID-19-vaccinaties


De Indiase regering test een op Aadhaar gebaseerd gezichtsherkenningssysteem voor COVID-19-vaccinaties, vertelde RS Sharma, chief executive officer van de National Health Authority aan The Print. De pilot wordt uitgevoerd in Jharkhand, dat dagelijks meer dan 1.000 succesvolle authenticaties meldt via gezichtsherkenning op de vaccinatielocaties, zei hij.

Sharma zei dat de Unique Identification Authority of India (UIDAI) “de beste gezichtsherkenningsalgoritmen heeft geïmplementeerd die we nu zullen gebruiken”. De stap zal het vaccinatieproces “zonder aanraking” maken, zei hij. Individuen authenticeren momenteel hun biometrie met hun vingers of iris. Los daarvan zei Sharma dat Co-WIN miljoenen registraties aankan en 10.000 gebruikers per seconde kan dragen. Het heeft al 3 miljoen digitale certificaten gegenereerd voor COVID-19-immunisatie.

Het is vermeldenswaard dat Sharma de voorzitter is van de bevoegde commissie voor toediening van het COVID-19-vaccin; hij heeft ook gediend als UIDAI-chef, afgezien van twee opeenvolgende termijnen als hoofd van de Telecom Regulatory Authority van India.

Bronnen: Truth Unmuted

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *