Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog – Xandernieuws


Rusland is druk bezig om in het
geval van een aanval zichzelf en/of de Russische bevolking in
Oekraïne te kunnen verdedigen. Zo werden deze hypersonische Iskander
raketten opgesteld.

—————————————————————————————————————————————–

Kremlin waarschuwt dat Amerikaanse marineschepen in Zwarte Zee zullen worden vernietigd indien deze worden ingezet bij eventuele militaire aanval van Oekraïne – ‘Troepen Polen en Wit-Rusland slaags met elkaar aan de grens’

—————————————————————————————————————————————–

De burgemeester van de Russische stad Tsjerepovets (311.000+ inwoners) heeft een verordening uitgevaardigd om locaties aan te wijzen waar ten tijde van oorlog ‘urgent’ slachtoffers moeten worden begraven. De stad ligt op zo’n 375 kilometer van Moskou, 800 kilometer van de grens met Oekraïne, en zo’n 600 kilometer van de NAVO landen Estland en Letland. Waarom zou een stad diep in Rusland een dergelijke maatregel nemen, anders dan dat het Kremlin zich inderdaad serieus voorbereidt op het moeten uitvechten van een (wereld)oorlog met het Westen? Rusland heeft tevens gewaarschuwd dat het twee Amerikaanse marineschepen in de Zwarte Zee zal vernietigen indien die schepen worden ingezet bij een eventuele militaire aanval van Oekraïne.

De op 5 april besloten resolutie nr. 1482 handelt over ‘de organisatie van het urgent begraven van lijken in oorlogstijd’ in de stad Tsjerepovets. Het MKU (Centrum voor Bescherming van Bevolking en Territoria in Noodsituaties) is verantwoordelijk voor het in samenwerking met de federale overheid aanwijzen van plaatsen ‘waar lichamen zijn gevonden, en degenen die in oorlogstijd zijn omgekomen te identificeren en documenteren.’ Ook worden er ‘materiële en technische middelen’ aangeschaft voor ‘het dringend begraven van lijken en ontsmetting.’

‘Amerikaanse marineschepen kunnen worden vernietigd’

Deze verordening in een stad zo diep in Rusland kan enkel betekenen dat het land er ernstig rekening mee houdt het doelwit te worden van massale raketaanvallen, niet alleen vanuit Oekraïne, maar ook vanaf NAVO grondgebied, vliegtuigen en schepen. (1)

Zo varen er reeds twee Amerikaanse destroyers in de Zwarte Zee. Dmitry Peskov, perssecretaris van het Kremlin, had daar een ernstige waarschuwing voor: ‘Als de kruisraketten van deze destroyers worden gebruikt tegen het grondgebied van de Donetsk- en Luhansk republieken, kunnen deze Amerikaanse oorlogsschepen worden vernietigd. Rusland zal op deze manier Russische burgers verdedigen.’ (2)

Absurd: Rusland mag van Merkel niet reageren op militaire provocaties

NAVO officials en Westerse politici zoals Angela Merkel hebben Rusland opgedragen zijn troepen – al 28 bataljons in getal – aan de grens met Oekraïne weg te halen. Is het de arrogante Westerse leiders nu helemaal in hun bol geslagen om een land met historisch het meest vastberaden leger ter wereld te verbieden om op zijn eigen grondgebied troepen te verplaatsen als reactie op de 110.000 soldaten die Oekraïne bij de Russisch sprekende steden Luhansk en Donetsk heeft samengetrokken?

Het is Oekraïne dat de aanvoer van (drink)water naar De Krim afsloot nadat bijna 97% van de bevolking in een door de OVSE geldig en eerlijk verklaard referendum besloot om terug te keren naar het moederland Rusland. Indien het regime Kiev stopt met zijn beschietingen van Luhansk en Donetsk, zijn troepen terugtrekt, en de ‘tijdelijke’ dam bij de Dnjepr weghaalt waardoor het zoete water weer naar de Russische bevolking kan stromen, kan de kwestie op diplomatieke en vreedzame wijze worden opgelost.

Maar als het land per se oorlog wil, dan zal het land oorlog krijgen. Laat dat alleen NIET met onze steun zijn. Amerika en de NAVO dienen zich hierbij afzijdig te houden. De kans daarop is echter niet groot, aangezien ‘war president’ Biden al zijn onverkorte steun aan Oekraïne heeft toegezegd indien er een gewapend conflict uitbreekt.

Aan de andere kant weten zelfs de bondgenoten dat Washingtons beloften al zeer lange tijd van nul en generlei waarde zijn. De Verenigde Staten zijn als een totaal losgeslagen imperium hun wil met regelrechte chantage en zowel economische als militaire dreiging aan de rest van de wereld aan het opleggen.

Waarom steunen wij een oorlogszuchtig Neonazi regime?

De Oekraïense president en Westerse marionet Zelensky ondertekende onlangs een document waarin werd gesteld dat De Krim moet worden veroverd op Rusland. Dat was niets anders dan een oorlogsverklaring van een regime, waarvan bepaalde troepen op sommige plaatsen openlijk Nazi vlaggen zouden gebruiken:

Deze video kan niet direct bevestigd worden, maar ‘waar rook is, is vuur.’ Dit is namelijk een foto van kolonel Brittany Stewart, de Amerikaanse militaire attaché in Oekraïne, die onlangs een krans legde bij het graf van Vasily Slipak, militant van de paramilitaire neonazi groep Пра́вий се́ктор (Right Sector)):

Op de volgende foto draagt Stewart een uniform met embleem van het Oekraïense leger (‘Oekraïne of de Dood’).

De boodschap kan nauwelijks duidelijker zijn: Amerika zal in het geval van een oorlog Oekraïne militair steunen. Is het heel vreemd dat het Westen in Rusland wéér wordt geassocieerd met de Nazi’s, door wie ze destijds werden verraden, waarna vervolgens 20 miljoen Russen omkwamen tijdens WO-2?

Poolse en Belarussische grenstroepen met elkaar op de vuist

De spanningen met de NAVO lopen hoe dan ook steeds verder op. Volgens onbevestigde berichten zouden Poolse en Belarussische grenstroepen gisteren met elkaar op de vuist zijn gegaan. De afgelopen weken zouden er al de nodige scheldpartijen over en weer zijn geweest. (3)

Hypersonische Iskander raketten opgesteld

Het Russische leger heeft ondertussen een enorm militair kamp met veldhospitaal ingericht op zo’n 250 kilometer afstand van de grens met Oekraïne. Belangrijker nog is dat er hypersonische Iskander raketten zijn opgesteld, die zowel een conventionele als een kernkop kunnen vervoeren. Tegen deze korte afstandsraketten (500 km.) is geen verdediging mogelijk, daarvoor vliegen ze te snel (tot 2,6 km. per seconde). Bovendien kunnen de projectielen tijdens hun vlucht van koers veranderen en afweerraketten ontwijken. (4)

Europese leiders te druk met oorlog tegen eigen bevolking

Analisten zijn bang dat er mogelijk al in mei een ‘hete’ oorlog uitbreekt. Tot die tijd zouden Europese politici er alles aan moeten doen om Oekraïne en de VS af te houden van verdere provocaties, en weer in gesprek gaan met Rusland. Helaas zijn ‘onze’ leiders te druk bezig met het zelf voeren van een oorlog tegen de vrijheid, het zelfbeschikkingsrecht, het welzijn en de gezondheid van hun eigen bevolking.

 

Xander

(1) Mayor.cherinfo.ru via Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Hal Turner
(4) Hal Turner

Zie ook o.a.:

08-04: Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert
05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
03-04: ‘Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *