De WHO bevestigt dat de Covid-19 PCR-test gebrekkig is: schattingen van “positieve gevallen” zijn zinloos. De afsluiting heeft geen wetenschappelijke basis


De Real Time Reverse Transcription Polymerase Chain Reaction (rRT-PCR) -test werd op 23 januari 2020 door de WHO aangenomen als een middel om het SARS-COV-2-virus te detecteren, volgens de aanbevelingen van een Virology-onderzoeksgroep (gevestigd aan  Charité University Hospital, Berlijn),  ondersteund door de Bill and Melinda Gates Foundation. (Zie voor meer details de Drosten-studie )

Precies een jaar later, op 20 januari 2021, trekt de WHO zich terug. Ze zeggen niet “We hebben een fout gemaakt”. De intrekking is zorgvuldig geformuleerd. 

Terwijl de WHO niet de geldigheid van hun misleidende januari 2020 richtlijnen ontkennen, ze toch aanraden “ e-testing” (wat iedereen weet is een onmogelijkheid).

De controversiële kwestie heeft betrekking op het aantal amplificatiedrempelcycli (Ct). Volgens Pieter Borger, et al

Het aantal amplificatiecycli [moet] minder zijn dan 35; bij voorkeur 25-30 cycli. In het geval van virusdetectie, detecteren> 35 cycli alleen signalen die niet correleren met infectieus virus, zoals bepaald door isolatie in celkweek … (Critique of Drosten Study )

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geeft een jaar later stilzwijgend toe dat ALLE PCR-tests uitgevoerd bij een amplificatiedrempel van 35 cycli (Ct) of hoger ONGELDIG zijn. Maar dat is wat ze in januari 2020 hebben aanbevolen, in overleg met het virologieteam van het Charité Hospital in Berlijn.

Waardeert u dit kritische geluid? help ons want de bank dreigt onze rekening te sluiten omdat er geen donaties meer komen. Aarzel niet en doe een donatie aan Indignatie wij zijn jullie zeer dankbaar

Als de test wordt uitgevoerd bij een drempel van 35 Ct of hoger (aanbevolen door de WHO), kunnen segmenten van het SARS-CoV-2-virus niet worden gedetecteerd, wat betekent dat ALLE zogenaamde bevestigde ‘positieve gevallen’ in de tabel zijn opgenomen. cursus van de afgelopen 14 maanden zijn ongeldig.

Volgens Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, et al, is de Ct> 35 de norm “in de meeste laboratoria in Europa en de VS”. 

Mea Culpa van de WHO

Hieronder vindt u de zorgvuldig geformuleerde “Retractie” van de WHO. De volledige tekst met link naar het originele document staat in bijlage:

WHO-richtlijnen Diagnostische tests voor SARS-CoV-2 stellen dat een zorgvuldige interpretatie van zwakke positieve resultaten nodig is ( 1 ). De cyclusdrempel (Ct) die nodig is om het virus te detecteren, is omgekeerd evenredig met de virale lading van de patiënt. Als de testresultaten niet overeenkomen met de klinische presentatie, moet  een nieuw monster worden genomen en opnieuw worden getest met dezelfde of een andere NAT-technologie. (nadruk toegevoegd)

De WHO herinnert IVD-gebruikers eraan dat de prevalentie van ziekten de voorspellende waarde van testresultaten verandert; naarmate de prevalentie van ziekten afneemt, neemt het risico op vals-positieve reacties toe ( 2 ). Dit betekent dat de kans dat een persoon met een positief resultaat (SARS-CoV-2 gedetecteerd) echt besmet is met SARS-CoV-2 afneemt naarmate de prevalentie afneemt, ongeacht de geclaimde specificiteit.

“Ongeldige positieven” is het onderliggende concept 

Dit is geen kwestie van   “Zwakke positieven” en “Risico op fout-positieve toenames”. Het gaat om een ​​”gebrekkige methodologie” die tot ongeldige schattingen leidt .

Wat deze toelating van de WHO bevestigt, is dat  de schatting van covid-positief uit een PCR-test  (met een amplificatiedrempel van 35 cycli of hoger) ongeldig is . In dat geval beveelt de WHO aan om opnieuw te testen:   “er moet een nieuw exemplaar worden genomen en opnieuw worden getest …”.

De WHO roept op tot “Retesting” , wat neerkomt op “We Screwed Up”.

Die aanbeveling is pro forma. Het zal niet gebeuren. Miljoenen mensen wereldwijd zijn al getest, te beginnen begin februari 2020. Desalniettemin moeten  we concluderen dat, tenzij opnieuw getest, die schattingen (volgens de WHO) ongeldig zijn.  

Waardeert u dit kritische geluid? help ons want de bank dreigt onze rekening te sluiten omdat er geen donaties meer komen. Aarzel niet en doe een donatie aan Indignatie wij zijn jullie zeer dankbaar


Ik moet vermelden dat er verschillende andere gerelateerde tekortkomingen zijn met betrekking tot de PCR-test die niet worden behandeld in dit artikel. (Zie het E-book van Michel Chossudovsky :   The 2020 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset”  (Hoofdstuk III)


Vanaf het begin werd de PCR-test routinematig toegepast bij een Ct-amplificatiedrempel van 35 of hoger, volgens de aanbevelingen van januari 2020 van de WHO. Dit betekent dat de wereldwijd toegepaste PCR-methodologie in de loop van de afgelopen 12-14 maanden heeft geleid tot het samenstellen van foutieve en misleidende Covid-statistieken.

En dit zijn de statistieken die worden gebruikt om de voortgang van de zogenaamde “pandemie” te meten. Boven een amplificatiecyclus van 35 of hoger zal de test geen fragmenten van het virus detecteren Daarom hebben  de officiële “covid-nummers” geen betekenis.

Hieruit volgt dat er geen wetenschappelijke basis is om het bestaan ​​van een pandemie te bevestigen.

Wat op zijn beurt betekent dat de lockdown / economische maatregelen die hebben geleid tot sociale paniek, massale armoede en werkloosheid (zogenaamd om de verspreiding van het virus te beperken) geen enkele rechtvaardiging hebben.

Volgens wetenschappelijk advies:

“Als iemand door PCR als positief wordt getest wanneer een drempelwaarde van 35 cycli of hoger wordt gebruikt (zoals het geval is in de meeste laboratoria in Europa en de VS), is de kans dat die persoon daadwerkelijk is geïnfecteerd minder dan 3% , de kans dat genoemde resultaat een vals-positief is, is 97%   (Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, Clare Craig, Kevin McKernan, et al, Critique of Drosten Study )

pcr

Zoals hierboven uiteengezet, “is de kans dat het genoemde resultaat een vals positief is 97%”: hieruit volgt dat het gebruik van de> 35 cycli detectie onuitwisbaar zal bijdragen aan het “omhoog lopen” van het aantal “nep-positieven”.

Op het moment van schrijven (medio maart 2021) wordt de PCT-test ondanks de intrekking van de WHO op grote schaal gebruikt om de cijfers te verhogen met het oog op het ondersteunen van de angstcampagne, wat het lopende lockdown-beleid rechtvaardigt, evenals de implementatie van de Covid-vaccin.

Ironisch genoeg worden de gebrekkige cijfers op basis van “ongeldige positieven” op hun beurt gemanipuleerd om een ​​opwaartse trend in Covid-positieven te verzekeren.

Bovendien gaan die PCR-tests niet routinematig gepaard met een medische diagnose van de patiënten die worden getest.

En nu hebben nationale gezondheidsautoriteiten (nep) waarschuwingen afgegeven voor een “Derde Golf” als onderdeel van hun propagandacampagne ter ondersteuning van het Covid-19-vaccin.

De WHO bevestigt dat de toegepaste Covid PCR-testprocedure ongeldig is. Er is absoluut geen wetenschappelijke basis voor het implementeren van het Covid-vaccin.

Zowel de WHO als de wetenschappelijke beoordeling van Pieter Borger et al (hierboven geciteerd) bevestigen ondubbelzinnig dat de tests die door regeringen zijn aangenomen om de lockdown en de destabilisatie van nationale economieën te rechtvaardigen ONGELDIG zijn.

Ongeldige gegevens en het spel met cijfers

Het moet duidelijk zijn dat deze ‘ongeldige schattingen’ de ‘cijfers’ zijn die 24/7 door de media meedogenloos worden geciteerd in de loop van de ‘Eerste Golf’ en ‘Tweede Golf’ , die zijn gebruikt om de angstcampagne te voeden en ”  ALLE beleidsmaatregelen die door de regeringen worden voorgesteld:

 • Lockdown,
 • sluiting van economische activiteit,
 • armoede en massale werkloosheid,
 • faillissementen
 • social distancing,
 • gezichtsmasker,
 • avondklok,
 • het vaccin.
 • het gezondheidspaspoort

Onjuiste data. Denk twee keer na voordat u wordt ingeënt

En nu zijn we een zogenaamde “Derde Golf” ingegaan (Maar waar zijn de gegevens ??)

Het is een complex “Pack of Lies”.

Het is een misdaad tegen de mensheid. 

Waardeert u dit kritische geluid? help ons want de bank dreigt onze rekening te sluiten omdat er geen donaties meer komen. Aarzel niet en doe een donatie aan Indignatie wij zijn jullie zeer dankbaar

Naschrift

Sinds de release op 21 maart 2021 hebben tamelijk onverwacht tienduizenden mensen dit artikel gelezen.

Mijn bedoeling was in wezen om de grote leugen te weerleggen en te onthullen (met de nadruk op wetenschappelijke en statistische concepten) zonder direct in te gaan op de bredere implicaties van het blokkeren en sluiten van economische activiteit.

Dit duivelse project dat voortkomt uit de hogere regionen van het financiële establishment (inclusief het World Economic Forum) vernietigt wereldwijd de levens van mensen . Het zorgt voor massale werkloosheid en leidt tot hongersnoden in ontwikkelingslanden.

Op enkele uitzonderingen na, waaronder Tanzania, hebben de meeste van de 193 lidstaten van de Verenigde Naties de “corona-consensus” van het WEF onderschreven.

De waarheid is een vreedzaam maar krachtig wapen.

Dit is het moment om die regeringen het hoofd te bieden en een intrekking te eisen van het lockdown-beleid dat wereldwijd armoede en wanhoop veroorzaakt.

De GROTE LEUGEN van de WGO wordt weerlegd door de WGO.

De vermeende pandemie is oplichterij. Dat is iets dat niet kan worden ontkend of weerlegd.

En dat was het onderwerp van dit artikel.

Het is een complexe zwendel gebaseerd op “een pak leugens” met verwoestende gevolgen.

In de loop van de afgelopen 14 maanden, beginnend begin januari 2020, heb ik bijna dagelijks de tijdlijn en de evolutie van de Covid-crisis geanalyseerd. Vanaf het allereerste begin in januari 2020 werden mensen ertoe gebracht het bestaan ​​van een snel voortschrijdende en gevaarlijke epidemie te geloven en te accepteren.

We bevinden ons op het kruispunt van een van de ernstigste crises in de wereldgeschiedenis. We zijn levende geschiedenis, maar ons begrip van de opeenvolging van gebeurtenissen sinds januari 2020 is vervaagd.

Wereldwijd zijn mensen zowel door hun regeringen als door de media misleid over de oorzaken en verwoestende gevolgen van de Covid-19 “pandemie”.

De onuitgesproken waarheid is dat het nieuwe coronavirus een voorwendsel en een rechtvaardiging biedt voor machtige financiële belangen en corrupte politici om de hele wereld in een spiraal van massale werkloosheid, bankroet, extreme armoede en wanhoop te brengen.

Wereldwijd worden meer dan 7 miljard mensen direct of indirect getroffen door de coronacrisis.

Ik nodig lezers van Global Research uit om de onderstaande video te bekijken.

Stuur dit artikel ook door. Uw steun is van onschatbare waarde.

Video 

klik in de rechter benedenhoek om het volledige scherm te openen.

Michel Chossudovsky, Biografische aantekening

Michel Chossudovsky’s artikelen over Global Research


Volledige tekst van de WHO-richtlijn van 20 januari 2021

 

Bijlage

Nucleic Acid Testing (NAT) Technologieën die Polymerase Chain Reaction (PCR) gebruiken voor detectie van SARS-CoV-2

Producttype: Nucleïnezuurtesttechnologieën (NAT) die gebruik maken van polymerasekettingreactie (PCR) voor detectie van SARS-CoV-2

Datum: 13 januari 2021                                                                      

WHO-identifier: 2020/5, versie 2

Doelgroep: laboratoriumprofessionals en gebruikers van IVD’s.

Doel van deze kennisgeving: informatie verduidelijken die eerder door de WHO is verstrekt. Deze kennisgeving vervangt de WHO-informatieve kennisgeving voor gebruikers van in-vitrodiagnostische medische hulpmiddelen (IVD) 2020/05 versie 1, uitgegeven op 14 december 2020.

Beschrijving van het probleem: de WHO vraagt ​​gebruikers om de gebruiksaanwijzing (IFU) te volgen bij het interpreteren van resultaten voor monsters die zijn getest met de PCR-methodologie.

Gebruikers van IVD’s moeten de gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen en opvolgen om te bepalen of handmatige aanpassing van de PCR-positiviteitsdrempel wordt aanbevolen door de fabrikant.

WHO-richtlijnen Diagnostische tests voor SARS-CoV-2 stellen dat een zorgvuldige interpretatie van zwakke positieve resultaten nodig is ( 1 ). De cyclusdrempel (Ct) die nodig is om het virus te detecteren, is omgekeerd evenredig met de virale lading van de patiënt. Als de testresultaten niet overeenkomen met de klinische presentatie, moet een nieuw monster worden genomen en opnieuw worden getest met dezelfde of een andere NAT-technologie.

De WHO herinnert IVD-gebruikers eraan dat de prevalentie van ziekten de voorspellende waarde van testresultaten verandert; naarmate de prevalentie van ziekten afneemt, neemt het risico op vals-positieven toe ( 2 ). Dit betekent dat de kans dat een persoon met een positief resultaat (SARS-CoV-2 gedetecteerd) echt besmet is met SARS-CoV-2 afneemt naarmate de prevalentie afneemt, ongeacht de geclaimde specificiteit.

De meeste PCR-tests zijn geïndiceerd als hulpmiddel bij de diagnose, daarom moeten zorgverleners elk resultaat overwegen in combinatie met de timing van de bemonstering, het type specimen, de specifieke kenmerken van de test, klinische observaties, de geschiedenis van de patiënt, de bevestigde status van eventuele contacten en epidemiologische informatie.

Door IVD-gebruikers te ondernemen acties:

 1. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door.
 2. Neem contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger als er een aspect van de IFU is dat u niet duidelijk is.
 3. Controleer de IFU voor elke inkomende zending om eventuele wijzigingen in de IFU te detecteren.
 4. Geef de Ct-waarde in het rapport op aan de verzoekende zorgverlener.

Opmerkingen

1. Diagnostische tests voor SARS-CoV-2. Genève: Wereldgezondheidsorganisatie; 2020, WHO-referentienummer WHO / 2019-nCoV / laboratorium / 2020.6.

2. Altman DG, Bland JM. Diagnostische tests 2: Voorspellende waarden. BMJ. 9 juli 1994; 309 (6947): 102. doi: 10.1136 / bmj.309.6947.102.

Waardeert u dit kritische geluid? help ons want de bank dreigt onze rekening te sluiten omdat er geen donaties meer komen. Aarzel niet en doe een donatie aan Indignatie wij zijn jullie zeer dankbaar

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hierboven of hieronder. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op uw blogsite, internetforums. enz.

Comments

comments

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *