World Economic Forum kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven – Xandernieuws


Na de Smart Mask (links) de Smart Mark? Met ‘predictive programming’ (rechts) worden kinderen al jaren gehersenspoeld met het idee dat iedereen straks een merkteken in zijn hand/arm moet krijgen. In deze cartoonserie is dat een geïmplanteerde mobiele app, maar in realiteit zal het hoogstwaarschijnlijk om een nano-tattoo gecombineerd met nano-biosensor vaccins gaan. (3)

—————————————————————————————————————————————–

Volgt na de Smart Mask de Smark Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?

—————————————————————————————————————————————–

Het World Economic Forum kondigt de volgende tussenstap naar totale onderhorigheid en technocratische slavernij aan: ‘smart masks’, oftewel slimme mondkapjes, die u instructies geven wanneer u even vrij mag ademhalen, of het CO2 niveau achter het kapje niet te hoog is, en zelfs of u het mondkapje wel op de juiste manier draagt (1). Dit krankzinnige plan, dat ongetwijfeld eerst ‘vrijwillig’ maar dan toch verplicht wordt, onderstreept hoe totalitair, antihumaan en onderdrukkend de wereldwijde dictatuur wordt die nu aan de hele wereldbevolking wordt opgelegd.

Met in officiële statistieken vastgesteld sterftecijfer van 0,037% is ‘corona’ een doodgewoon luchtwegvirus waar de wereld er al honderden van heeft gehad, en waar 99% van de mensen niet of amper last van krijgen. Zoals we al ruim een jaar schrijven en aantonen gaat deze crisis helemaal niet om een virus of de volksgezondheid, maar om onze onderwerping aan een wereldwijde technocratische klimaat-vaccindictatuur.

Mondkapje hèt symbool van totale onderwerping en onbenulligheid

Eén van de belangrijkste symbolen van willoze onderwerping is het mondkapje, dat aangetoond zinloos is en zelfs zeer schadelijk kan zijn, wat ook maandenlang openlijk door politici en experts is erkend, maar wat vervolgens toch gewoon verplicht werd gesteld.

Het vrijwel zonder verzet en kritiek slikken van deze volstrekt idiote maatregel door bijna de hele bevolking was voor de nationale en internationale ‘Great Reset’, ‘Vierde Industriële Revolutie’ en ‘Agenda 2030’ plannenmakers de definitieve bevestiging dat ze nu konden doen en laten wat ze wilden, omdat het denkvermogen de meeste burgers met behulp van de massamedia en plat vermaak tot ver onder het kritieke niveau van absolute onbenulligheid bleek te zijn gezakt.

Welkom in deze wereldwijde kleuterklas

‘Deze smart mask vertelt u wanneer het moet worden gewassen,’ begint het WEF zijn promofilmpje over de mondluier van BreathTech. ‘En of u het wel op de juiste wijze draagt. ‘Het meet uw ademhalingssnelheid, en als er teveel CO2 in is opgebouwd vertelt het u om een paar keer frisse lucht in te ademen.’ Wel, aangezien uit onderzoek is gebleken dat het CO2 niveau al na enkele minuten tot 1000 x is verhoogd, betekent dit dat u de hele dag door om de paar minuten uw mondkapje af-en op moet zetten. Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren.

‘En als u vergeet het op te zetten, geeft het een alarm af.’ Hoe dat kan? Omdat de smart mask natuurlijk aan uw smartphone moet worden gekoppeld, en die wordt op zijn beurt weer onderdeel wordt van het reeds jaren in opbouw zijnde 4G/5G ‘smart grid’, waarmee u 24/7/365 gevolgd, gecontroleerd, geïnstrueerd en gecorrigeerd zult kunnen worden. Op het moment dat u het mondkapje dan opzet, vertoont de smartphone een groen symbool met het woord ‘goed’. (Welkom in deze wereldwijde kleuterklas.)

Het BreathTech S3 kapje wordt zoals tegenwoordig met bijna alles het geval is gepromoot als zogenaamd ‘duurzaam’ en beter voor het milieu. De producent wijst erop dat de mensheid vorig jaar $ 166 miljard aan mondkapjes uitgaf, die allemaal op afvalbergen terechtkomen. Dat had natuurlijk eenvoudig voorkomen kunnen worden door ze gewoon nooit in te voeren. Tenslotte is gebleken dat ‘corona’ in landen en staten die geen mondkapjesplicht invoerden, of deze weer afschaften, veel minder (veronderstelde) zieken en doden maakt.

Wat is uw idee om ’s werelds grootste problemen op te lossen?

‘Wat zijn uw ideeën om ’s werelds grootste problemen op te lossen?’ eindigt het filmpje. Nou, daar kan wat mij betreft geen misverstand over bestaan: als de mensheid nog een vrije toekomst wil hebben, of überhaupt een toekomst, dan zou om te beginnen het WEF samen met de Gates Foundation onmiddellijk als grootst mogelijke bedreiging moeten worden aangepakt en verboden, en hun kopstukken in een nieuw Nürnberg tribunaal vervolgd wegens ernstige misdaden tegen de menselijkheid.

Smart Mark al sinds 2017 in Netflix-cartoon

Als dat niet gebeurt, dan zou de Smart Mask wel eens kunnen worden opgevolgd door de Smart Mark, die zou kunnen bestaan uit een onder de huid geïnjecteerde, van buitenaf te scannen tattoo en/of vaccins met nano-biosensors die niet alleen bewijzen dat u bent gevaccineerd, maar tevens al uw persoonlijke gegevens bevatten, en gelijktijdig uw ID-kaart en betaalpas gaan vormen.

Dit ‘mark of the beast’ systeem via vaccinaties – wat Netflix al in 2017 liet zien in de kindercartoon ‘Stretch Armstrong & The Flex Fighters – hebben we voor het eerst in 2009 beschreven, en staat nu op het punt wereldwijd met steeds dwingender wordende maatregelen te worden ingevoerd. (Zie de hyperlinks onderaan naar de vele artikelen die we vooral sinds eind 2019 hierover hebben geplaatst. Enkele belangrijke ‘systeem van het Beest’ artikelen:)

30-03-21: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
21-12-20:  / Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
24-11-20: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
12-11-20: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
10-08-20: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07-20: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
13-05-20: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05-20: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04-20: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

Zelfs mensen die de Bijbel als een sprookjesboek beschouwen zouden de vele zeer opmerkelijke overeenkomsten tussen de huidige Covid-19 dictatuur en deze bijna 2000 jaar oude profetieën over een voor iedere wereldburger verplicht geprikt merkteken in je arm dat tevens je ‘portemonnee’ en toegangsbewijs tot de samenleving wordt, en dat via een oplichtend enzym in je bloed via je voorhoofd te scannen is, toch niet meer kunnen ontkennen.

 

Xander

(1) Now The End Begins
(2) World Economic Forum (Twitter)
(3) Now The End Begins

Zie ook o.a.:

08-04: Europees Mensenrechten Hof oordeelt dat verplichte vaccinaties legaal zijn
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
05-02: Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen
26-01: Britse professor Frank wil dat uitrol 5G wereldwijd wordt opgeschort wegens gezondheidsrisico’s (/ Overheden willen 5G erdoor drukken omdat burgers er 24/7/365 mee kunnen worden gevolgd en gecontroleerd)
15-01: Microsoft – Big Tech – Rockefeller coalitie ontwikkelt wereldwijd verplicht Covid paspoort ( / Mensen zonder vaccinpaspoort dreigen compleet van samenleving te worden uitgesloten)
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit
10-01: Paus Franciscus herhaalt eis dat iedereen en Covid vaccin moet nemen
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:
22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg
18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
06-12: Nieuwe tech stelt overheid in staat om via uw smartphone toegang te krijgen tot auto en draadloze apparaten, ook van anderen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)
04-10: Totale controle: China voert verplichte gezichtsherkenning internet en smartphones in
26-09: Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *