Scheppingskracht wint altijd – Martin Vrijland


In deze tijden van totale destructie door ‘the control masters’, die onze maatschappij afbreken ter voorbereiding van ‘the Great Reset’, gebeuren er ook wonderen. Dat wonder ontvouwde zich in mijn leven na een strijd die ik in 2012 begon door mijn baan op te zeggen om te gaan schrijven en u een andere blik op de Trumanshow werkelijkheid te geven. Dat wonder ontvouwt zich ook telkens om u heen wanneer u simpelweg naar de natuur kijkt. Probeert u maar eens kruid (geen on, maar goed kruid) uit uw tuin te verwijderen: het leeft altijd weer op!

Die door perceptiemanagement gecreëerde valse propagandarealiteit beschreef ik in mijn boek als een virussysteem, omdat het alle kenmerken vertoont van hoe een virus (volgens de correcte uitleg) werkt. Een virus is namelijk een lichaamseigen opruimmechanisme van vuil, is niet besmettelijk en heeft geen levende kern. Het kan zich dan ook niet vermenigvuldigen zonder de levende code van een gastcel. In mijn boek leg ik uit dat die gastcel-code, de stamcelcode of broncode in u en ik zit.

U en ik dragen de scheppende code in ons. En een simpele natuurwet die zich keer op keer om ons heen bewijst, is dat scheppende kracht het altijd wint van destructieve kracht. Als de ‘control masters’ van deze valse werkelijkheid dus spreken in termen als ‘Build Back Better’ en ‘the Great Reset’, dan wijst dat op een proces van destructie dat daaraan vooraf gegaan is. Om te kunnen herbouwen hebben zij scheppingskracht nodig en die scheppende code bevindt zich alleen in u en ik. Zij kunnen alleen kopieëren gebruikmakend van die gastcel-code.

Mocht u nog twijfelen aan het feit dat wij ons op het originele spelersniveau bevinden en dat we hier (in deze realiteit) een soort schoonmaaktaak aan het uitvoeren zijn, lees dan nog eens mijn vorige twee artikelen of lees toch nog eens mijn boek.

Het virusuniversum dat wij nu waarnemen is bedoeld om het vuil uit de originele laag op te ruimen. Dat is op zich positief en dus moeten we ons niet te veel laten meesleuren in dit systeem en ons er niet volledig mee gaan vereenzelvigen, maar vooral herinneren wie we zijn. Het mooie is dat we onze scheppingsmaatjes hier ook kunnen herontdekken en elkaar kunnen bekrachtigen, zoals recent bleek in de onverklaarbare bovennatuurlijke ontmoeting tussen ondergetekende en zijn geliefde Rosa.

De controll masters van deze “virus realiteit” (een marginale kopie van het originele universum) zijn er op uit onze scheppende kracht (onze stamcelcode) te stelen, door te pogen via Brein Computer Interfaces (BCI’s) en verbinding met ons DNA onze lichamen in androgyne androïden te transformeren. Daarmee proberen zij enerzijds de originele spelers zo ver mogelijk bij de herinnering van haar originele zelf vandaan te krijgen, om daarnaast een poging te wagen die originele spelers met de AI te verbinden die moet bewerkstelligen dat dit universum (dit virussysteem) zich kan repliceren via de stamcelcode van de originele bouwers: de bouwers van het originele universum, u en ik.

Is het niet lachwekkend? Ja, we moeten er om lachen! Kijk ze nou spartelen op hun Matrix schermniveau!

Wij zijn de broncode dragers en zonder ons zijn ze niets! Zolang u geen toestemming geeft, kunnen ze helemaal niets. En trust me: als de stamcelcode niet compleet is, zijn ze nergens. Vandaar dat ook iedereen aan de vaccinatienaald moet, maar dan nog is het een misvatting dat zij de scheppende code uit onze cellen kunnen stelen. Het maximaal haalbare is dat we vergeten wie we zijn als we ons te veel zijn gaan vereenzelvigen met het androïde gemaakte poppetje in het spel. Wij gaan echter niet akkoord. We do not consent.

Vanuit die scheppende kracht en uw scheppende originele persoon, die de stamcelcode van het levende originele universum in ons dragen, zullen wij hun poging tot het opnieuw opstarten (repliceren) van dit virusuniversum doen falen. De levenscyclus van dit systeem zit er op. Daarom roept Klaus Swchab ook “We need a great reset”, omdat ze die ook echt nodig hebben. Het is game over voor ze en dan hebben we het zo ongeveer over een tijdsbestek van nog ongeveer 24 jaar.

U en ik hoeven zich geen zorgen te maken. De scheppende kracht wint het altijd! En dit universum was er om het vuil op te ruimen. Wij staan in de bron, waar alles mooi, puur en zuiver is.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *