Nederlanders laten geen spaan heel van wetsvoorstel over testbewijzen: ‘Dit is medische dictatuur!’


Voetbalwedstrijden, festivals en theatervoorstellingen: vanaf deze maand worden deze pilot-evenementen gehouden. Mensen die ernaartoe willen, moeten een testbewijs laten zien waaruit blijkt dat ze niet besmet zijn met het coronavirus. Mensen met een kaart voor een evenement moeten zich bij een speciale teststraat laten testen.

De overheid werkt ondertussen aan de ‘Tijdelijke wet testbewijzen Covid-19’. Het is de bedoeling dat deze wet op 1 mei ingaat. Met de pilots wil men uitzoeken of deze wet uitvoerbaar is.

Tot halverwege maart konden burgers reageren op het wetsvoorstel. Er zijn in totaal 3748 reacties binnengekomen. Die zijn niet mals: het is een eindeloze stroom negatieve reacties. Niemand zit op deze wet te wachten. Iemand uit Monster schreef op 15 maart: “Als ook deze wet, naast al die andere gedrochten van wetten die door het klapvee al zijn goedgekeurd, wordt aangenomen, dan is het leven voor veel, heel veel mensen nauwelijks meer de moeite waard.”

Medische apartheid

Op dezelfde dag reageerde een persoon uit Amersfoort: “Absoluut tegen. Het werkt discriminatie in de hand en creëert een apartheidssysteem. Het is een ernstige schending van een aantal fundamentele grondrechten. Dit is Nederland onwaardig.”

“Het kan niet zo zijn dat wij van een verzorgingsstaat afglijden naar een nachtwakerstaat of zelfs een politiestaat. Waarbij je als individu geen zelfbeschikking meer hebt en de staat alles voor jou bepaalt,” schrijft L. Lux in een reactie op het wetsvoorstel.

Een reactie van iemand uit Zeist: “Serieus!? Nadat de hele wereld vond dat we etnische apartheid moesten afschaffen, gaan we nu medische apartheid invoeren? Is er dan niets geleerd van het verleden? En dit alles voor een ziekte met een IFR van 0,2% voor alle leeftijden (en slechts 0,05% voor mensen jonger dan 70). Haal Covid-19 direct van de A-status en ga weer normaal doen. De vrijheidsbeperkingen worden steeds flagranter. Dit moet echt stoppen!”

Rutte en De Jonge zijn erg uit op macht

“Ik vind het bizar dat er steeds meer (mogelijkheden tot) vrijheidsbeperkingen worden opgenomen in de wet. Er wordt gestuurd op angst, op verdeel en heers, er wordt flinke indirecte vaccinatiedrang uitgeoefend, en dan straks nog een testverplichting terwijl je geen klachten hebt als je eindelijk weer aan het leven deel wilt nemen zodra dat eindelijk weer kan. Rutte en De Jonge zijn erg uit op macht,” aldus iemand uit Heerhugowaard.

“Afschuwelijk wetsvoorstel, dit gaat veel te ver. Dit is indirecte verplichting. Dit tast de lichamelijke integriteit aan en zorgt voor een tweedeling in de maatschappij. Mag nooit gebeuren!” zegt een Amsterdammer.

Een persoon uit Wormerveer fulmineert: “Het is ronduit belachelijk om deze zeer onbetrouwbare PCR-test en andere sneltoetsen in te zetten om al dan niet gezonde mensen te testen voor ze mee mogen doen aan het openbare leven! Dit is medische dictatuur! Het coronavirus is geen pandemie met een mortaliteitscijfer van 0,2! Dus is deze vorm van dictatuur belachelijk. Er is helemaal geen levensbedreigende situatie.”

Eén grote misleiding en zwendel

“Nu gaat het om testbewijzen, wat later vaccins worden. Een vaccin dat geen vaccin is en nog in de derde testfase zit tot en met 2023 als veilig bestempelen, is misleiding. Mensen worden gebruikt als proefkonijn zonder dat ze het weten. Zeker niet te verplichten, direct of indirect! Al helemaal niet voor een virus waar 98% van de mensen niet ziek van wordt en waarbij de gevaccineerden nog steeds besmettelijk kunnen zijn, zonder dat zij dat weten. Eén grote misleiding en zwendel,” stelt iemand uit Rijsbergen.

Zo zijn er nog 3740 van dit soort reacties. Lees ze hier allemaal. De overheid heeft kennelijk maling aan de mening van het volk en drukt de wet gewoon door.

4.9
79
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *