Media blazenuitspraak Mensenrechtenhof over vaccinaties op – CommonSenseTV


Het Europese Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) heeft de Tsjechische Republiek gesteund bij de eis van verplichte vaccinaties voor voorschoolse kinderen.

Dat is letterlijk hoe het Hof het naar buiten brengt.

De zaak werd aangespannen lang voor deze zogenaamde “covid-crisis”. Er werd met geen woord gerept over covid of een virus. Er werd bekeken of een Tsjechische rechter destijds een goede beslissing heeft genomen omtrent inentingen tegen kinderziektes volgens het Hof van Mensenrechten.

Dat betekent niet dat we wel achter dit soort vaccinatieplichten staan. Wanneer bewezen is dat deze kinderziektes daadwerkelijk zeer besmettelijk zijn onder kinderen zelf en ook nog eens gevaarlijk dan is er wel wat voor te zeggen om daar een oplossing voor te vinden en eventueel niet gevaccineerde kinderen andere mogelijkheden te bieden. Dwang en straf keuren we af.

Maar deze zaak heeft met alles, behalve het zogenaamde covid19 virus te maken. Dat is een compleet andere materie.

 

Zaak dateert uit 2006.

Media doen overkomen alsof dit deuren opent voor verplichte covid-vaccinatie maar het lijkt er verdacht veel op dat de media dit gebruiken voor hun lastercampagne voor verplichte corona-vaccinaties. (bron)

Gestreken gezichten worden geïnterviewd die melden dat dit “een bijzondere stap richting…(je weet wel)” is. Het verplichte vaccin waar die complotgekkies al jaren voor waarschuwen.

Gezinnen uit Tsjechië stapten in 2006 naar de rechter die een boete kregen of wier kinderen de toegang tot de kleuterschool werd geweigerd omdat ze niet waren ingeënt.

Het ging over het standaard inentingspakket tegen o.a. de mazelen, de bof, rubella en andere kinderziektes die ieder kind in Tsjechië krijgt toegediend.

Op het niet naleven hiervan stond een boete of een weigering tot de peuterschool.

De prikken kunnen echter niet gedwongen kunnen worden gegeven en niet-gevaccineerde kinderen mogen op deze basis geenszins worden uitgesloten zodra ze de basisschoolleeftijd hebben bereikt.

De zaak gaat o.a. over een kind dat in 2006 op een school zat maar na twee jaar niet meer werd toegelaten toen de huisarts de directeur vertelde dat het kind de vaccinatie niet had gekregen. Een Tsjechische rechtbank steunde destijds de beslissing van de school omdat het toestaan ​​van het kind om naar de kleuterschool te blijven anderen in gevaar zou kunnen brengen.

Aan andere ouders werd de toegang van hun kind tot de peuterschool geweigerd, terwijl een vader een boete kreeg omdat hij zijn kinderen niet volledig had ingeënt.

Het Mensenrechtenhof bevestigde de uitspraak van een Tsjechische rechter in 2006 over het basispakket vaccins voor kinderen in het land. Het wordt afgedaan met een boete en eenmaal de leeftijd bereikt om naar de basisschool te kunnen, verdwijnt deze verplichting. Tijdens de uitspraak gaat men er vanuit dat deze kinderziektes wel degelijk zeer besmettelijk zijn onder zeer jonge kinderen en het heeft feitelijk niets te maken met een virus of een vaccin tegen virussen.

Tsjechië is niet het enige land die deze verplichting kent. Ook Italië en Duitsland kennen deze plicht.

Maar natuurlijk is deze uitspraak desalniettemin zorgelijk:

“De maatregelen kunnen worden beschouwd als ‘noodzakelijk in een democratische samenleving’”, aldus de rechtbank, eraan toevoegend: “Het doel moet zijn dat elk kind wordt beschermd tegen ernstige ziekten, door vaccinatie of op grond van kudde-immuniteit.”

Zorgelijk maar niet eens verbazingwekkend meer. Ze schrijven en doen maar raak. Een echte revolutie is bedoeld om de samenleving en de wetten te wijzigen. Maat dit lijkt eerder op weer een kans voor de media voor een angstcampagne. De zoekresultaten liegen er weer niet om. Angst en paniek zaaien. Laat dat maar aan de media en Google over.

Blijf sterk. Ze proberen ALLES u te pushen en te overtuigen maar als ze die gevaarlijke prikken niet slijten dan hebben ze een probleem. Dan maar even een jaartje niet op vakantie met het vliegtuig of via spannende sluiproutes door de Franse bergen. Het is nu eenmaal oorlog en we zullen ons verzetten totdat ze gedwongen worden te stoppen met deze waanzin.

Bronnen:
https://www.dw.com/en/echr-rules-obligatory-vaccination-may-be-necessary/
https://www.bbc.com/news/world-europe-56669397

Het persbericht van het European Court of Human Rights

Grand Chamber judgment Vavricka and Others v. Czech Republic – obligation to vaccinate children against diseases that were well known to medical science (2)

Lees ook:

 

 

5
12
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *