Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

Frankrijk oefent onverwacht met meer dan 50 vliegtuigen om nucleaire afschrikking te demonstreren – Serieuze discussie op Russische TV over mogelijke nucleaire waarschuwingsaanval om Westen van oorlog af te houden – Onbevestigd gerucht: NAVO stuurt 37.000 soldaten naar grens Oekraïne – De Krim

—————————————————————————————————————————————–

04.50 – Twee Amerikaanse strategische B-1 bommenwerpers zijn in één ruk vanuit de VS een rechtstreekse koers richting Rusland gevlogen, tot boven de Egeïsche Zee tussen Griekenland en Turkije, vanwaar de toestellen kruisraketten hadden kunnen lanceren op Russische doelen. De bommenwerpers keerden deze keer weer terug, maar de spanningen om Oekraïne dreigen snel te escaleren. Het Russische ministerie van Defensie publiceerde beelden van minimaal 10 mobiele kernraketten die uit hun silo’s zijn gereden (foto (4)). Op de Russische TV werd serieus gediscussieerd over een mogelijke nucleaire waarschuwingsaanval op open zee, om het Westen van het starten van een oorlog af te houden.

Rusland heeft altijd duidelijk gemaakt dat het gedwongen zal zijn zich te verdedigen als de VS of de NAVO besluit om raketten in Oekraïne op te stellen. Dat lijkt echer precies de bedoeling van Washington en Brussel te zijn.

10 mobiele kernraketten zijn ernstige waarschuwing

De minimaal 10 mobiele kernraketten die op weg werden gestuurd kunnen daarom als een zeer krachtige waarschuwing worden opgevat, niet alleen tegen het plaatsen van raketten, maar ook het sturen van troepen. Volgens een onbevestigd gerucht zou de NAVO namelijk van plan zijn om 37.000 troepen naar de grens met De Krim te sturen. Dat zou een extreem ernstige provocatie zijn, die het Kremlin er mogelijk toe dwingt om Oekraïne binnen te vallen.

Overigens had het recente ondertekenen van een document door de Oekraïense president, waarin werd gesteld dat De Krim met geweld dient te worden ‘heroverd’ op Rusland, in Moskou al als een oorlogsverklaring kunnen worden opgevat.

Frankrijk oefent met nucleaire afschrikkingsmacht

Frankrijk heeft gisteren een onverwachte massale oefening met meer dan 50 vliegtuigen gehouden om zijn nucleaire afschrikking te demonstreren. De toestellen vlogen vanuit Bretagne naar de Pyreneeën, om vervolgens over de Middellandse Zee kust weer terug te keren en in centraal Frankrijk het afwerpen van een kernbom te simuleren.

Oekraïne weigert de-escalatie

De opstellers van de Minsk akkoorden, Frankrijk, Duitsland en Rusland, probeerden gisteren tevergeefs met elkaar te praten over de-escalatie, omdat Oekraïne – daarin hoogstwaarschijnlijk aangestuurd door de Amerikaanse regering – weigert daaraan mee te werken. Zoals onze lezers weten is het marionettenregime in Kiev na een door het Westen georganiseerde staatsgreep aan de macht gekomen, en heeft het sindsdien al ettelijke malen vergeefs geprobeerd om een oorlog tussen de NAVO en Rusland te ontketenen.

Uit Oekraïne blijven berichten komen over zware beschietingen in de Donbass. Enkele dagen geleden kwam een 5 jarig meisje om het leven bij een drone bombardement van het Oekraïense leger. Rusland stuurt ondertussen steeds meer troepen, tanks, pantserwagens richting de grens met Oekraïne.

Serieuze discussie op Russische TV over nucleaire waarschuwingsaanval

Op 5 april werd er op de Russische staatstelevisie een serieuze discussie gehouden over een mogelijke nucleaire waarschuwingsaanval op open zee, als een ultieme poging om het Westen te weerhouden van het starten van een grote oorlog, die in zeer korte tijd op een verwoestende WO-3 zou kunnen uitlopen:

Een oorlog, die het Westen zal verliezen. En terecht, want mocht het inderdaad zover komen, dan hebben de onverantwoordelijke, totaal losgeslagen machtswellustelingen in onze hoofdsteden dat geheel en al aan zichzelf te wijten. Blijven hopen dan maar dat ‘cooler heads will prevail’, want daarvoor is het nog niet te laat.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Hal Turner

(4) Russische ministerie van Defensie (YouTube)

Zie ook o.a.:

05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
03-04: ‘Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *