Texas verbiedt vaccinatiepaspoort nu corona na stoppen maatregelen bijna weg is – Xandernieuws


De stadions in Texas zitten weer
vol, met nul gevolgen voor het zogenaamde aantal ‘besmettingen’.
(Afbeelding (illustratief): (4)).

—————————————————————————————————————————————–

Undercover filmpje onthult hoe Franse elite zich helemaal niets aantrekt van de maatregelen die ze het volk hebben opgelegd

—————————————————————————————————————————————–

Texas is sinds 1 maart weer ‘back in business’. Bijna alle corona maatregelen werden opgeheven, en de samenleving draait weer zo goed als normaal. En dan weten geïnformeerde mensen inmiddels wat er gebeurt: dan verdwijnen ook de laatste restjes corona als sneeuw voor de zon. Dr. Anthony ‘mask’ Fauci kon gisteren niet verklaren waarom het zonder lockdowns, mondkapjes, social distancing en avondklokken zo goed gaat in Texas. Herstel: hij wilde het niet verklaren, omdat hij dan had moeten toegeven dat die maatregelen enkel zijn bedoeld om het grootste bedrog ooit in stand te houden. De gouverneur van Texas, Greg Abbott, bevestigt nu de status van Texas als ‘vrijstaat’ door verplichte vaccinatiepaspoorten te verbieden.

Abbott is voorstander van vaccinaties, waar er eind deze week in zijn staat 13 miljoen van zullen zijn verstrekt. Hij benadrukte in een verklaring echter dat vaccinaties altijd vrijwillig moeten blijven en nooit opgelegd mogen worden. ‘We blijven vaccineren… en zullen dat doen zonder inbreuk te maken op de persoonlijke vrijheden van de Texanen.’

Daarom vaardigde hij een executive order uit die stelt dat een door de federale overheid uitgevaardigd bewijs van vaccinatie of een vaccinatiepaspoort niet mag worden vereist om toegang te krijgen tot allerlei instanties en organisaties. Dat geldt ook voor dienstverleners die op wat voor wijze dan ook subsidie van de overheid krijgen. De enige uitzondering op de regel zijn verpleeghuizen en zorginstellingen. (1)

Texas onttrekt zich aan pandemie-hoax maatregelen

Texas hief tot groot ongenoegen van Washington en dr. Fauci op 1 maart de lockdowns en mondkapjesplicht op. Horeca en andere bedrijven mochten weer open, en de mensen mochten weer terugkeren naar normaal. Internationale ‘experts’, politici en media voorspelden verwoestende gevolgen voor de volksgezondheid, maar het exacte tegendeel gebeurde. Alle statistieken, die net als in Florida door de veel lossere maatregelen toch al een stuk beter waren dan die van ‘strenge’ blauw (Democratische) staten, gingen nog verder naar beneden.

Ondertussen kampen de blauwe staten, die de strengste maatregelen hebben, juist weer met de zoveelste zogenaamde ‘golf’ of ‘mutatie’. MSNBC wees Fauci zowaar even op de pijnlijke feiten. ‘Als je naar Texas gaat… lijkt het op 2019… de restaurants zijn vol… de stadions zijn vol…’, en toch gaat het aantal besmettingen en zieken verder naar beneden.

Fauci leek even met een mond vol tanden te staan, en verzon toen maar dat de stijging in de statistieken nog wel zal komen omdat er een ‘vertraging’ in de cijfers zou zitten. Dat had na twee weken misschien nog wel gekund, maar niet na ruim een maand. ALS mondkapjes, social distancing en lockdowns inderdaad zouden werken, zelfs maar een klein beetje, dan zouden de Texaanse ziekenhuizen nu overlopen worden. (2)

Corona-vrij staat

Texas begint zich hoe langer hoe meer onafhankelijk van het dictatoriale Washington te gedragen, feitelijk als een soort ‘corona-vrij staat’. Wanneer besluit het eerste Europese land het voorbeeld van Texas en ook Florida te volgen? We hadden vorig jaar Zweden met maandenlang de lichtst mogelijke maatregelen en best mogelijke statistieken, maar dat land trok na grote druk (chantage?) van de EU de teugels toch weer aan.

Brussel wilde klaarblijkelijk niet zo dicht bij huis het bewijs dat alle corona maatregelen niet alleen je reinste flauwekul zijn – ALLE studies tonen aan dat mondkapjes niet werken (Washington Post: ‘Tijdens de grieppandemie van 2018 droeg iedereen mondkapjes, maar ze waren nutteloos’), maar juist zijn bedoeld om deze pandemie-hoax overeind te houden.

Europa zucht onder ‘Great Reset’ corona tirannie

Aan deze kant van de oceaan zucht en kreunt de Britse bevolking steeds luider onder tiran Boris Johnson, en kopieert Frankrijk de voormalige Sovjet Unie met een zware lockdown onderdrukking (3) terwijl de elite zich zelf niets aantrekt van zijn eigen maatregelen. De Franse bevolking is woest nadat deze undercover video naar buiten lekte van exclusieve feestjes met peperdure maaltijden en champagne, en achter gesloten deuren niemand meer een mondkapje draagt. ‘Eenmaal achter deze deur is er geen Covid meer,’ wordt er letterlijk gezegd:

En u gelooft nog steeds niet dat wij massaal en ongekend schaamteloos worden belazerd?

In Rome was er weer een groot protest van horeca bazen en andere werkgevers en werknemers, wat op een gewelddadige botsing uitliep toen de politie – net als in Nederland – keihard optrad tegen deze vreedzame demonstranten.

Onze regeringen houden overduidelijk onverkort vast aan hun economische en maatschappelijke onderwerpings- en vernietigingsdrang. Europa, in veel opzichten inmiddels het minst vrije werelddeel op aarde, lijkt dan ook verloren. Onze landen moeten hoe dan ook aan de technocratische communistische ‘Great Reset’ van Klaus Schwabs World Economic Forum worden onderworpen, en gaan daarmee naar mijn stellige overtuiging hun ondergang tegemoet.

Opnieuw heeft de massa psychose toegeslagen

Hoe mensen dit nu nog steeds kunnen ontkennen, is mij een raadsel. Of nee, eigenlijk niet. Talloze voorbeelden uit de geschiedenis tonen immers aan dat de meesten massaal in ontkenning schieten als ze met een waarheid en realiteit worden geconfronteerd die ze psychisch niet kunnen verwerken. In de jaren ’30 en begin jaren ’40 werden de paar mensen die vertelden over Nazi razzia’s en later de vernietigingskampen ook niet geloofd en zelfs uitgelachen, ook door de media. Nee, zoiets was onbestaanbaar, dat zouden mensen andere mensen nooit kunnen aandoen.

In 2020-2021 is het overgrote deel van de bevolking met onthutsend gemak in eenzelfde toestand van massa hypnose en zelfs psychose gebracht, waar ze nauwelijks nog lijken te zijn uit te halen. Wachten totdat de pijn zo erg wordt dat ze wel uit hun verdoving en ontkenning wakker moeten worden is wat mij betreft geen optie, want dan zal het te laat zijn om nog iets te redden van wat nu in steeds sneller tempo kapot wordt gemaakt.

Xander

(1) Breitbart
(2) Zero Hedge
(3) Armstrong Economics
(4) Afbeelding:  David Mark,Pixabay 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *