Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken – Xandernieuws


5000 Chinese militairen worden
binnenkort in Iran gelegerd. (Afbeelding: (5)).

—————————————————————————————————————————————–

05.00 – The Sun, de bekendste Britse boulevard krant, kopte zaterdag dat de wereld ‘op de rand van oorlog’ staat: ‘Over 4 weken kan in Oekraïne een Wereldoorlog worden ontketend nu Putin 4000 troepen en tanks naar de grens stuurt’. Sensatie of niet – wel bloedserieus is het nieuws dat China binnenkort 5000 soldaten naar Iran stuurt. Bovendien presenteerde Teheran gisteren een kruisraket die Berlijn kan raken, en zegden de mullahs hun steun toe aan Rusland voor het geval dat Oekraïne de frontale aanval opent op De Krim en de Donbass, en er vervolgens een oorlog met de NAVO uitbreekt.

De Russische militaire analist Pavel Felgenhauer zou tegenover The Sun hebben verklaard dat alleen een ‘psychoanalist’ de bedoelingen van Moskou kan doorgronden, maar waarschuwde dat de ontwikkelingen binnen een maand tot een grote oorlog kunnen leiden.

Alle ellende veroorzaakt door staatsgreep in 2014

In 2014 veroorzaakte de CIA met steun van de VS en de EU een gewelddadige staatsgreep in Oekraïne. De wettig gekozen president werd afgezet en vervangen door een Westers marionettenregime, dat vervolgens een bloedige oorlog begon tegen de Russisch sprekende bevolking in het oosten van het land. Om Oekraïne zo snel mogelijk bij de NAVO te halen werd een hoogstwaarschijnlijke ‘false flag’ aanval gepleegd op een passagiersvliegtuig (MH17) dat vanuit Amsterdam naar Maleisië vloog, en dat opzettelijk door de Oekraïense luchtverkeersleiding boven oorlogsgebied werd geleid.

De huidige president Joe Biden, destijds vice-president, wees al enkele uren na de ramp Rusland als schuldige aan, waarmee de agressieve toon was gezet: Oekraïne moest hoe dan ook bij de NAVO en bij de EU worden gehaald. Rusland dan zijn grote marinehaven in Sevastopol (De Krim) kwijtraken, en zodra er eenmaal NAVO bases in Oekraïne zouden zijn gebouwd, zou het Russische kernwapensarsenaal met een verrassingsaanval binnen een paar minuten door Amerikaanse raketten kunnen worden vernietigd, waardoor het land weerloos zou worden.

Het Westen was zo arrogant te denken dat Rusland wel zou buigen, en waant zich nog steeds zo onaantastbaar en boven alle internationale wetten verheven, dat het eerst een president die af wilde van de jarenlange oorlogskoers van Washington via opzichtig gestolen verkiezingen verwijderde, en daarna onmiddellijk het onder Obama/Biden/Clinton ingezette pad naar oorlog met Rusland weer hervatte. Waar, zoals onze lezers weten, wij al jaren voor gewaarschuwd hebben.

China stuurt 5000 troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken

Er begint echter een as te ontstaan die de jarenlange door Amerika aangevoerde Westerse dwingelandij en oorlogshitserij, en al die zogenaamd ‘vrede en democratie’ brengende militaire interventies die alleen deze eeuw miljoenen slachtoffers hebben gemaakt, spuugzat is. Zo heeft de Islamitische Republiek Iran afgelopen zaterdag een nieuwe kruisraket gepresenteerd die een bereik heeft van 3000 kilometer, en daarmee Berlijn kan raken (2).

Ondertussen heeft China nieuwe miljardeninvesteringen in Iran aangekondigd, en gaat het 5000 troepen naar het land sturen en daar nieuwe militaire bases bouwen (3).

Gaat het reeds verdwenen licht in het Westen strak definitief uit?

In januari 2018 zond de Britse BBC een gesimuleerd nieuwsprogramma uit over het uitbreken van een oorlog tussen de NAVO en Rusland, waarna al na een uur kernwapens zouden worden gebruikt. (4). Ook de Duitse publieke omroep zond een vergelijkbare fictieve aankondiging van de Derde Wereldoorlog met Rusland uit.

Noem het predictive programming, noem het bangmakerij, maar één ding is aan het begin van 2021 wel duidelijk: we hebben in het Westen, en ook in ons eigen land, de afgelopen jaren louter nog leiders, media en instanties die over belangrijke onderwerpen eigenlijk alleen nog maar ijskoud kunnen liegen en bedriegen, of het nu over Rusland, het coronavirus, vaccinaties of het klimaat gaat. Bij volken die daar met ogen open intrappen en/of het soms nog prima vinden ook, is het licht net als bij hun leiders allang verdwenen. Erger nog: wat eens licht was, wordt duisternis genoemd, en wat duisternis was, licht.

Op Rusland, China en Iran is van alles aan te merken, maar hoeveel tijd er voor het Westen nog is om eens zelf tot bezinning te komen, in de spiegel te kijken en te erkennen hoe diep wij als zogenaamd hoogstaande ‘beschaving’ zijn gezonken, is anyone’s guess. Als we op de huidige voet doorgaan zal het zeker niet langer dan een jaar of 10 duren als u het met mij vraagt, en als The Sun eens een keer gelijk krijgt dus zelfs niet eens 10 weken. Wanneer die almaar waarschijnlijker wordende ondergang ook komt, deze zal voor de meesten plotsklaps geschieden, en naar mijn mening geheel en al aan onszelf te wijten zijn.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) DEBKA
(4) Hal Turner
(5) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Chairman of the Joint Chiefs of Staff ,  Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

Zie ook o.a.:

03-04: ‘Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *