35 mensen doof en 25 blind na coronaprik, AstraZeneca scoort het slechtst


In Groot-Brittannië zijn 35 gevallen van doofheid en 25 gevallen van blindheid gemeld na toediening van de experimentele coronavaccins. De Britse tegenhanger van the Yellow Card Scheme, de Lareb, had eind februari 191.832 gevallen van bijwerkingen geregistreerd, schrijft website LifeSiteNews.

Het AstraZeneca-vaccin scoorde het slechtst: dit vaccin was verantwoordelijk voor 60 procent van de bijwerkingen en 58 procent van de gevallen van doofheid en blindheid. In Groot-Brittannië zijn ook 402 mensen omgekomen na de coronavaccinatie.

Israël De Britse medicijnautoriteit MHRA ziet geen gevaar in de ernstige bijwerkingen en stelt dat “er geen nieuwe veiligheidsrisico’s zijn geïdentificeerd. Volgens het bureau wegen de bijwerkingen niet op tegen de voordelen van de vaccins.

Het vaccinatieprogramma levert ook sombere resultaten op in andere landen, waaronder Israël. In dat land schoot het sterftecijfer omhoog nadat mensen het coronavaccin van Pfizer hadden gekregen. Onderzoekers Hervé Seligmann en Haim Yativ van de Aix Marseille Universiteit in Frankrijk concludeerden dat dit vaccin in vijf weken “ongeveer 40 keer meer ouderen en 260 keer meer jonge mensen heeft gedood dan het virus zelf.

En wat doen we in Nederland als bekend wordt gemaakt dat het AstraZeneca-vaccin vanwege de bijwerkingen voorlopig niet aan 60-plussers wordt toegediend? Dan vaccineren we snel de 60-plussers en ‘hoeven geen vaccin weg te gooien!

Trots op ons team! ”, Aldus het Radboudumc.

Bronnen: LifeSiteNews

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *