Jill Biden geeft toespraak voor een Nazi-achtige vlag – Xandernieuws


Een rode vlag met witte cirkel, met
daarin een zwarte adelaar, weliswaar geen hakenkruis, maar desondanks
een minstens zo berucht Nazi symbool. Ben je dan zó dom dat
je geen enkel benul van de geschiedenis hebt, of geef je hiermee
opzettelijk een duidelijke boodschap af? (Afbeelding: screenshot
social media/Twitter).

—————————————————————————————————————————————–

Bidens willen illegale immigratie toestaan, maar laten migranten ondertussen letterlijk achter hekken onder bruggen en viaducten slapen

—————————————————————————————————————————————–

Of het nu subliminale priming of predictive programming is – bizar is het in ieder geval. Jill Biden, de vrouw van de Amerikaanse president, deed de nodige wenkbrauwen fronsen toen ze een toespraak hield voor een Nazi-achtige vlag. In wezen was dat nog heel eerlijk ook, aangezien het regime Biden razendsnel Europa aan het kopiëren is door het nemen van almaar hardere dictatoriale en onderdrukkende maatregelen.

Jill Biden hield afgelopen woensdag een toespraak in Delano (Californië), waar ze boeren en landbouwwerkers opriep zich te laten vaccineren. Ook beloofde ze hervormingen van het immigratiebeleid. Die zijn overigens al vanaf dag één na het aantreden van haar man begonnen, en hebben tot ongekend schrijnende toestanden geleid. Mannen, vrouwen en kinderen worden massaal in kooien gestopt, en moeten zelfs letterlijk achter hekken onder bruggen en viaducten slapen.

Maar deze keer zijn het de zwaar door de Westerse media gepromote Bidens die het doen, en dus is het allemaal prima. Donald Trump maakte juist een einde aan deze mensonterende praktijken, en werd daar voor verketterd.

Duidelijke boodschap van wat de VS onder Biden te wachten staat

Hoe dan ook, achter Jill Biden wapperde fier een Nazi-achtige vlag. Weliswaar geen één op één kopie maar een combinatie, want een hakenkruis had natuurlijk teveel opgevallen. Maar ook de zwarte adelaar laat er geen misverstand over bestaan wat voor soort regime de Verenigde Staten vanaf 2021 hebben gekregen, en wat de bevolking allemaal nog te wachten staat.

Hoewel er een enorme storm van verontwaardiging op Twitter volgde, blijven de mainstream media natuurlijk zwijgen. Waarmee ze andermaal bevestigen dat ze – net als de Duitse media in de jaren ’30 en ’40 – totaal onder controle van dit regime staan.

Oud logo van boerenvakbond die juist tegen illegale immigratie was

De vlag blijkt overigens het oude logo te zijn van Cesar Chavez’ Natonal Farmworkers Union, tegenwoordig de United Farm Workers genoemd. Naar verluid zou Chavez de door Hitler gebruikte symbolen grondig hebben bestudeerd en opzettelijk hebben gekopieerd, omdat de kleurencombinatie zo effectief zou zijn om een zekere boodschap bij de mensen over te brengen…

Chavez was een grote tegenstander van illegale immigratie, daar waar de Bidens dit juist aanmoedigen. Chavez beschuldigde de toenmalige regering Nixon ervan doelbewust de positie van de Amerikaanse arbeiders te ondermijnen door grote aantallen migranten toe te laten. Dat is tevens precies het beleid van de regering Biden, maar dan op vele malen grotere schaal.

Alles is zoals u weet bedoeld om de VS van binnenuit te ondermijnen en uiteindelijk te laten instorten, zodat het land door daarop volgende enorme chaos kan worden onderworpen aan de in Europa reeds volop in de maak zijnde wereldwijde ‘Great Reset’ communistische klimaat-vaccindictatuur.

 

Xander

(1) Russia Today
Afbeelding: screenshot Twitter

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *