I told you so – Martin Vrijland


Wederom zijn we getuige van een “I told you so” momentje nu mijn voorspelling uitkomt dat Rutte als schuldige voor de Kasja Ollongren (veel te opzichtige) Pieter Omtzigt ‘functie elders’ notitie aangewezen zou worden. Die voorspelling deed ik al in de comments van mijn artikelen, maar ook op Faceook (zie hieronder).

Daarmee wordt duidelijk dat Rutte’s sloopmissie erop zit en de volgende klaargestoomde marionet van de Great Reset technocratisch dictatoriale wereldregering in de maak, Sigrid Kaag, de volgende fase in mag luiden (ook voorspeld).

De voorgeschiedenis van Kaag is een beetje vaag en haar gezinssamenstelling doet vooral denken aan een propaganda constructie, maar duidelijk is dat vanaf nu ‘transgender’ en ‘genderneutraal’ vol gas in de mediapropaganda zichtbaar zullen worden. Zou dat iets met Kaag zelf te maken kunnen hebben?

De Klaus Schwab Great Reset agenda was al die tijd al het plan en om Build Back Better te kunnen doen, moet je eerst iets compleet slopen. Daartoe diende het coronavirus neppandemie alibi.

Het simpele feit dat je voorspellingen kunt doen, is een glasheldere indicatie dat we met een masterscript te maken hebben. Niet voor niets voorspelde ik al in 2014 dat er een neppandemie van wereldschaal uitgerold zou worden om verplichte vaccinatie door te voeren (in de George Orwell newspeak variant van ‘vrijwilligheid’ die feitelijk gebaseerd is op uitsluiting en dus fascistisch is).

Als u al die voorspellingen nu dan toch eens serieus begint te nemen, wordt het tijd om dat masterscript te begrijpen en daarmee te ontdekken wat het einddoel is. Dat einddoel stopt niet met een technocratische totalitair wereldbestuur (gebaseerd op social credits en traceerbaar crypto geld) en ook niet met de androgyne (genderneutraal) mens.

Het einddoel is de totale afbreuk van de biologische wereld zoals we die kennen, inclusief het einde van de biologische mens. De fijne details van dit proces richting de androgyne androïde mens en vervolgens de (valse) singulariteit leest u in mijn boek.

uw boek

Bron linkvermeldingen: nu.nlSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *